200310♥

Teorin gick väll helt okej, där var någon jag kände vilket var skönt men jag blir nervös jag komemr ju aldrig våga köra bil efter detta. De försöker antagligen smyga in saker så att pojkarna ska tänka till men jag blir ju livrädd för allting som kan hända och alla siffror och allt blablabla...

Nu på kvällen har jag inte alls mått bra, min mage har antagligen inte gilalt min nya godisdiet så den har protesterat och jag hade magknip redan när jag vaknade. Nu ska jag försöka äta igen min mun har vägrat frästas av någonting utan bara gjort mig illamående.

När jag ätit ska jag sova och inna nde ska jag kolla på teve, ha det så bra

godnatt sov så gott
pusspuss:)♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0