Så skönt att vara ledig idag, vaknade vid elva och kunde ta det hur lugnt som hälst, åt och fixade mig och sen vid ett tiden stack jga hem till Jerker eftersom den lilla skiten slutar tolv varje måndag!

Vi gjorde itne så mycket jag läste en Novel som vi fått på svenskan och  den var faktiskt ganska läskig eller så jag fick en väldigt obehaglig känsla när jag läst den. Och jag målade naglarna godisrosa och gjorde sneda streck över ringfingrarna som blev väldigt fula haha men det var ju första gången så...

halv åtta var det dags för teater igen där vi fick veta våra roller och jag blev inte de jag hoppades på utan jag blev en överkåt mamma typ men det kan nog bli bra haha. Ja det finns inte mycket mer att säga, jag är fortfarande helt täppt i näsan och hostar väldigt mycket så det blir nog tyvärr ingen träning denna veckan :(.De ser aprikos färgade ut på bilden men är riktigt  "godisrosa" ;)

ha det så bra, pusspuss :)♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0