G- :D ♥

YES JAG BLEV GODKÄND PÅ TYSKPROVET ! :D iiiih

Har ni haft en bra tisdag ? det har nog jag, eller jag är väldigt glad just nu i alla fall haha. Har hittat ett par jeans på veromoda som jag vill ha och de kostar bara 199:- , visst jag börjar tveka på kvaliten men endå passar de mig så köper jag dem, och jag kanske har bestämt mig för att köpa stadium skorna iår för jag tror mina fdötter hade tackat mig för de. Deras sulor är mycket tjockare än HM och dinsko's tygskor.

Ja nu ska jag snart träna barnen, försöker hålla mig från godissuget så jag sitter och äter massa banan, måste fixa mer frukt, speciellt röda äpplen.

Ja ska sluta snacka skit nu, är ledig imorgon, har nog sagt det men då blir det kanske in en runda till malmö och shoppa lite, woohoo.

pusspuss :) ♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0