överraskad, check ! ♥

Igår var jag ju somsagt i lund och kollade på en teater och den var... intressant.

Den heter porslinsneger och jag kan egentligen inte beskriva vad den handlar för jag fick inte riktigt klämm på vad handlingen egentligen var...

I alla fall så hämtade min pappa mig och när vi kommer till staffanstorp så frågar jag honom var det är som låter där bak (någonting gled fram och tillbaka) och när jag vänder mig om så sitter min bror där och jäklar vad jag blev överraskad ! Då har han alltså gömt sig i bagageluckan och sen krympgt fram när jag satt i bilen utan att jag märkt det. Han hade även skickat sms till pappa om när vi kom hem och sånt, fast pappa hade inte sätt det men endå bra jobabt får jag säga haha.

Ja idag har jag åkt skridskor, första gången sen typ trean och det var spännande haha men det gick bra i slutet och jag vågade åka mitt på banan utan att hålla i mig ;).

Nu ska jag fixa klart mig och sen blir det kalas för morfar :)

take care !
pusspuss:)♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0