Nova Lund ! ♥

Yeeah, för en gångs skull har jag faktiskt en hel del att berätta men jag orkar inte skriva ner allting jag känner mig lite smått sjuk så jag ska snart gå och lägga mig så jag kan gå i skolan imorgon eller rättare sagt så att jag orkar gå runt på Nova med Klara imorgon ;)

Jag orkade gå till teatern där vi läste igenom mannuset, vi fick dock inga roller idag men det var endå skönt för vi fick roller som vi skulel läsa och samtidigt spela upp det och då blir det ju lättare för dem att se vem som passar i vilken roll. Jag läste två stycken väldigt små roller men jag kan mycket väl tänka mig att ha dem sen för det är två totalt olika roller vilket hade blivit lite spännande men vi får vänta i spänning tills nästa måndag.

Ja nu ska jag gå och fixa mig och gå och lägga mig...

Godnatt
pusspuss:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0