skogstur♥

Gutten morgen !

Igår vaknade jag av att solen lös in genom mitt fönster, mysigt :)

Träffade matilda och senare anslöt sig daniella och nathalie, vi fickade och lite sånt. Stack och träna barnen och sen trog jag och matilda ut i skogen för en liten jogging runda. Vi bestämde oss för 2km, efter bara en liten stund hade vi redan sprungit en, vi fortsatte följa skyltarna men sen slutade skyltarna att komma och efter ett tag inser vi att vi lurat in oss själva på 3km sträckan men det gick bra. Vi var helt slut när vi kom fram men vi klarade det och firade med frukt och vatten.

Sen när jag kom hem så kom jerker hit och vi mös ett tag sen stack han igen och jag gick och la mig eftersom jag ska jobba idag men de är sjukt vad jag sovit dåligt jag har vaknat flera gånger och har drömt massa konstiga drömmar. Antingen är jag nervös för någonting eller så är det välll hormonerna som bråkar.

Aja nu ser jag att datorn har lite batteri så får väll sätta den i laddare, ni får ha det så bra
pusspuss:)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0