MAAAT !

Någonting av det bästa jag vet är MAT!

Jag blir väldigt ledsen på folk som äter pulver istället för mat eller hopapr över måltider för mat är ju typ det godaste som finns !

här kommer i alla fall mitt lilla recept på "smootisarna" jag gjorde till mig och min bror, de är inte alls ´nyttiga men väldigt goda.

1portion:

1,5dl laktosfri vaniljyoghurt
1 banan
1 päron (de som är grönbruna
1kiwi
kanel

Börja med att mäta upp yoghurten i en mixer-skål, ta senad i en halv banan, ett halvt päron, halva kiwin och lite kanel (mängden är ju helt peroende på hur stor mixern är) mixa bara så att det inte är hela fruktbitar längre, häll sedan i resten av frukten och mixa så mycket som behövs, smaka sen av och se om det behövs mer kanel, häll upp i ett glas och njut!

mums ! :DKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0