Lite nytt

Alltså barnkläder kan jag köpa tills jag inte har några pengar har kvar! De är ju underbart fina! Dessa har jag själv beställt från kappahl sen fick han en massa nya kläder av sin mormor och morfar i helgen som jag måste visa sen så himla coola. Men de är kvar i vagnen i bilen. 


Mamma frågade vilken färg vi ville att de skulle köpa för hon köper typ alltid blått men när jag själv köper kläder handlar jag nästan bara blått. Jag älskar blått och även om det är normativt manligt så köper jag det ändå för jag tycker att det är fint och Anton passar i blått😊.

Jag vet inte varför bilden blir upp och ner men här är de i alla fall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0