Lägenheten

Det var inte appen det var fel på det var telefonen som behövde uppdateras men här är i alla fall lägenheten. Det var fotografering idag så nu kan jag slappna av lite känner jag. Hade så ont i magen i morse när jag körde och tränade för jag trodde jag hade glömt att fixa någonting.

Hallen. Min älskade uggla fick vara kvar. Jag såg den i affären och den bara drog mig till sig. Älskar den!
Grönt i köket
Hålen är igenmålade
Jag är inte riktigt nöjd med att ha en ko på golvet
ÄLSKAR BALKONGEN! sitter här just nu inlindad i en filt och Anton sover gott i vagnen
Jag kom i mina byxor!
Gårdagens outfit

Jag är i stort sätt nöjd med stylingen det är kul att se hur fint hör kan bli men det har varit sjukt mycket jobb eftersom vi fortfarande bor här så alla våra saker är intryckta i garderober och i källaren! Nu ska jag tvätta all tvätt som vuxit i garderoben!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0