En skitdag

Hej! Jag vill egentligen inte skriva rubriken för alla dagar kan vända och jag hatar att sprida negativ energi. Men Anton har börjat äta mer mat nu=ammar mindre=denna mamma fick mjölkstockning igår. 


Jag har trott att folk har överdrivit smärtan men NEJ alltså jag måddeRÖV! Det kändes som influensan var på g. Helt slut, dunkande huvud svinont i brösten ont i leder och hela kroppen. idag är det lite bättreoch jag pumpar pumpar pumpar men det gör ont så det blev i gen simning idag och både jag o h Anton är trötta och gnälliga så därför känns det inte så roligt idag jag har noll energi. Orkar inte gå ut mes soporna heller för det gör så ont att bära Anton och vagnen är i bilen. I eftermiddag är det fem månaders vaccin. Här är i gen struktur känner jag, Jag fattar inte ens vad jag själv skriver! Nu ska jag äta och dricka saft återkommer med positiv energi sen❤Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0