Nybäddat

Anton sover ju 99% i vår säng på natten. Det är enstaka tillfällen som han sover i sin egen säng men när jag var på jysk och köpte gardiner hittade jag detta fina bäddset. Så himla fint, med ugglor såklart, ja det är normativa pojkigt men jag ÄLSKAR blått så min son har mest blått. Men han kan även ha rosa eller röd eller grön men jag tycker bäst om blått.


Han har beiga snuttekaniner men i doppresent fick han dessa söta snuttemössen.

Jag insåg även att vi har köpt ett täcke för en barnsäng inte spjälsäng. Inte det som ligger i nu utan de vi hade innan. Han har aldrig använt det för jag tyckte det var så stort. De som är i påslakanet nu är som jag har haft när jag var liten.
Så fin napphållare! Jag har även köpt det i kanin så den blir får han ha hemma och den beige får flänga rundor.
Gosisar❤


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0