Babbel

Anton har kommit in i en period där han inte sover på natten. Han hade en liknande period vid 5 veckors ålder tror jag och vår bvc sköterska sa redan då att de kan komma tillbaka vid 3 månader. Jag inbillar mig att han är inne i en växperiod nu igen och att han inte känner sig mätt på natten så han vaknar hela tiden. Han är även fruktansvärt mammig för tillfället. 


Vi har haft sån lyx nu i en månad att han sovit och bara vaknat två gånger per natt. Nu är det minst 6-8 gånger per natt och jag är gråtfärdig på morgonen. Men i morgon ska vi bara vara hemma. Idag har vi fixat lite inför flytten. Som jag läääängtar!!!

Hjärtat, han vände sig i morse från rygg till mage!@ jag började applådera som en tok och sprang in till Jerker och berätta haha jag är så nördig men det är helt fantastiskt❤


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0