Söndag

Vilken mysig helg vi har haft! I lördags kom Antons yngsta faster hit så jag och Jerker kunde packa ihop flera lådor inför flytten. Vi har så sjukt mycket saker så det blir rensning sen på vad som ska med in i huset. 


Igår kom mina föräldrar hit och passade Anton eller Anton sov i början så de passade katten medan vi målade i köket där kaninen har bitit av färgen. Sen körde Jerker och Jonathan bort alla lådor till Jerkers föräldrar och mamma och pappa stannade hela dagen och vi åt Kinamat på kvällen. Jag åt faktiskt en sockerbulle på dagen och friterad banan med glass på kvällen. Egentligen ingick glass i mitt nyårslöfte men jerker tycker det räcker med godis och läsk och att det är ok med glass och kakor vid speciella tillfällen. Eftersom vi typ aldrig har folk hemma så var gårdagen speciell. Jag hoppas vi kommer ha folk hemma oftare när vi flyttat till huset för det är så mysigt tycker jag. 

Det negativa med helgen var läggningen det skreks och fäktades så tillslut ropade jag på jerker så tog han över och då gick det på fem minuter! Sen har vi bara haft ett matpass inatt där vi var vakna en stund sen fick vi sova till 07.30 vilken lyx!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0