det går bra nu

Denna veckan har jag hållit mitt nyårslöfte! Har tränat 3 gånger (-2,4 på 10 dagar). Jag har fixat mig nästan varje morgon(till och med örhänge och halsband!! 

Umgåtts med familjen och igår träffade jag älskade cassie vilket gjorde gott för själen❤ rent spontant gick vi och byggde naglar. Jag har väldigt svårt för att vara spontan så det är viktigt för mig även en sådan liten sak. Sen känner jag ju mig sjukt snygg nu också! Köpte även nya örhänge och halsband på rean när vi ändå var på gång.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0