5 januari 2016

God morgon! 

Fy vilken hemsk natt jag hade söndag-måndag! Hade sån fruktansvärd mensvärk så jag sov samanlagt 2,5 h och hade öppning så gick upp 04.15. Trots detta körde jag och handla direkt efter jobb (precis Sommestad av världen trots att klockan bara var 15.). Vi fick hem vår fina almanacka som jag beställt för en vecka sedan! Woho! 

Körde till Jerkers syster och gav henne en också i försenad födelsedagspresent, personliga bilder.

När vi kom hem satte jag mig på yogamattan och körde Day 2 det var 50 minuter och såå skönt.

Sen hann jag inte mer än lägga huvudet på kudden(efter dusch och sånt) innan jag somnade.

Nu sitter jag på jobb och har ett barn, som sover i soffan så har haft en lugn morgon hit intills. 

Alltså vi har så sjukt mycket ost hemma, både i kylen och i frysen så det blir paj och lasagne denna veckan för att bli av med lite av laget 😊Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0