long time

Shit vad det var länge sedan jag var inne här och skrev!
 
Har börjat skolan nu igen och jämfört med förra året som gick i snigelfart har dessa två veckorna jag gått bara sprungit iväg! Vi har mycket idrott och jag har haft kramp i armarna av vad jag tror är utmattnig efter en vecka med mycket handstående plus boxning.
 
Torsdagen var helt sjuk då vi började kvart över åtta och slutade halv fem, idrott hela dagen där det bla var handstående på schemat! Jag somnade väldigt tidigt den kvällen kan jag säga!
 
Idag ska jag plugga (håller redan på) men jag är mycket mer sugen på att njuta av min lediga dag, fixa mig och klä mig fint men i morgon är det seminarium så måste vara berädd.
 
 
Hänger i idrottskläder hela dagarna, saknar att fixa håret och sminka mig!  Detta är två finingar från sportamore.se som gärna får bli mina när jag har råd!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0