Midsommar

Hej kära vänner! Hade ni en trevlig midsommar? 
Själv började jag dagen med jobb från öppning till stängning (vi stängde tre ;)) sen blev det middag hemma med vänner. Gick i säng elva och upp igen för öppning på midsommardagen!
 
Det känns ganska märkligt för de senaste åren har vi åkt på semester typ nu, förra året åkte vi på midsommar afton men nu är de närmsta semsesterplanerna nästkommande års skidresa! Känns lite konstigt haha men det känns ändå helt okej att spändera sommaren med att tjäna pengar ;).
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0