Mål och motivation

Eftersom jag ska jobba på Coop i sommar och väldigt olika arbetstider kommer det bli svårt att hitta fasta dagar och tider att träna. Nu har jag ju boxningen måndag, onsdag och fredag (trots att det bara brukar bli två gånger i veckan) men för att hålla uppe träningen och motivationen nu i sommar ska jag försöka blanda kondition i skogen med styrka på gymmet. Det är inte i närheten av lika roligt som boxningen men jag får inte tappa glöden nu när jag kommit i gång!
 
Plus att jag sedan nian velat springa milen så nu är jag fett taggad på att ha det som mål i slutet av sommaren. Alltså den 31 Augusti ska jag försöka mig ut och springa milen, tre månader att träna upp kondisen nu då woho!
 
 
Försökte spänna mig, det gick sådär..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0