In med skiten!

Så nu är klockan två minuter över inlämningstiden så jag kan släppa all oro inför uppgiften då det inte finns mer för mig att göra. Jag satt frustrerad hela dagen idag och skrev klart samtidigt som de höl på med stora maskiner utanför huset så hela huset bokstavligt talat skakade. Blev lite smått illamående av det men man kan ju inte göra mycket.
 
Nu är som sagt inlämningen inlämnad samt kompleteringen och jag har en veckas lov innan sommarjobbet går av stappeln.
 
Pallar inte skriva mer är helt slut i huvudet! Det lär väll komma ut en "stockholms shopping nr3" men annar är det inget mer skrivande för dagen.
 
Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0