smakar på ett regn som faller ner

Hejsan!
Idag kom mamma och papap hem från London där de varit sen i Torsdags. De hade med sig en fin liten spargis ,i form av en London-buss, med kola i och en present ask från The Body Shop med doft av citron LOVLEY!
 
Har alltså varit ensam med Jerker och brorsan flera dagar men det har gått bra och vi har varit vänner. I Lördags träffade jag även andra fina vänner på en mysig fika i Lund.
 
Nu sitter jag och har ont i magen för jag ätit godis. Min mage tål inte det och ändå lämnar jerker världens fetaste skål precis bredvid mig med bla choklad som är min stora favorit så jag kunde inte låta bli att smaka lite.
 
Har sökt jobb i dag och nu ska jag snart sova för jag har även skrivit upp mig på vikariepoolen i morgon så då måste jag vara vaken om de skulle behövas.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0