Iron man

Hellu!
Igår var det fredag och jag var ledig hela dagen! började dagen med att hänga med mammsen och handla sen blev det städning följt av en lugn eftermiddag med tittande på "den vita stenen". På kvällen blev det box med bästa Frida och efter det var det snabbt ombyte och bio med min andra halva. Vi såg Iron man och aaah jag är förälskad i den mannen! Jag kom på mig själv med att sitta och hålla andan helt inne i filmen den var såå bra!
 
tog en snabbis in om Jessica innan vi körde hem sen somnade Jerk direkt och började snacka om att snön inte hann lägga sig.
 
Nu blir det att fixa present till vilda Mathilda som fyller 20 och det ska firas ikväll!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0