Älska mig

Har precis sett filmen Älska mig och är helt tagen. Det är absolut inte den bästa filmen jag har sett och i början tyckte jag att den var lite B (ja omslaget påminner om mean girls) men precis som många svenska filmer finns där ett så oerhört viktigt budskap med filmen!
 
Speciellt med tanke på min utbildning är det så viktigt att ha i tanken, att inte blunda för mobbning, och visst många tycker säkert att det är töntigt och att det inte alls är så farligt men jo det är det. Det är hemskt och fruktansvärt och kan förstöra så många människors liv! Var snälla mot varandra, man kan inte älska alla men man kan ändå behandla folk med respekt.
 
 
Se den inte för att se en bra film en fredag kväll utan för att få upp ögonen och våga se


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0