Maj lår is on fajor!

Hejsan!

Har haft två lektioner idag men fyra timmars håla mellan dem! Trodde de skulle vara drygt men de timmarna spenderades med Emilia haha galet vad vi pladdrade på och ååh jag blev så sugen på att åka till USA nu och aaah vi snackade om så mycket haha!!

Sitter och halvsover i sängen därav min extremt dåliga formulering, han klart dagens läxa igår så idag stack jag med grabbarna ( jerker, Andreas, Jonathan) till gymmet eller de kanske var så att de stack med mig? Mina armar darrar nu när jag skrivet haha märkt att jag inte tränat på länge!! Hittade även på en ny övning som bränner rejält i rumpa och lår!! Fick träningsvärk under tiden som jag tränade!! Jaja när jag kom hem gjorde jag ytterligare en fiskrätt till projektarbetet!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0