Kamerasladd

Har !!!ÄNTLIGEN!!! fixat en ny sladd till min kamera och borde egentligen fira det med att ladda upp massa bilder men nu orkar jag inte det!

Har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, varit i skolan, träffat Matilda och Nathalie, Matilda den jäkeln har tatuerat sig! Riktigt snyggt men hon sa det gjorde ont vilket skrämmer mig haha för hon är tusen gånger modigare än mig när det gäller fysisk smärta!

Helgen har jag tillbringat med pojkvän och träffade även hans syster idag fick pannkakor! Tränade i onsdags och jag älskar det aaah!! 21,5 veckor kvar till studentklänningen ska på så nu jäklar kör vi så det ryker haha!!! ;DKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0