hår

Det blir mycket hår idag!!

Hos frisör kostar en keratin behandling 2000-3000:- så jag har inte råd med det! men om man köper hem ett sett, så kostar själva verktygen 890:- och håret ca:500:- borde jag kanske önska mig det i julklapp så jag äntligen kan få långt hår? haha hmm...funderar på det...sen fattar jag ju att det blir bättre hos frisör men man lär sig väl med tiden...

-Hej Sara, vad önskar du dig i julklapp?
-Långt hår ;)

Ytligt !?!?Kommentarer
Amanda

Hahah, aw. Det var inte meningen att skrämma dig. Lite kuslig bild det där.Förresten så tycker jag du ska klippa dig som antingen Rihannas lockiga eller Jennifer Annistons, du hade passat bra i någon av dom. Puss!

2011-11-17 @ 23:13:29
URL: http://flinmedicin.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0