Nationella...igen

NU är alla nationella klara för den här terminen !

Idag var det 4 timmars matte, gick efter 3,5 höö snacka om huvudvärk. Vet inte alls hur det gick men får reda på det redan imorgon eller på torsdag. eller ja vi får mail om vi inte blev godkända.

Igår var jag hos andreas men han och jerker och sen blev det mat här med jerker.

öööh jag är så jääkla trött vet inte ens om jag tänker och mina ögon bara kliar, dels av trötthet men även av handkräm som jag fått av att klia mig ögonen.

Ska hoppa in i duschen snabbt nu sen blir det teater på flamman och om vädert bjuder på det så blir det även en liten promenad med Elin.Haha det blev ett trött lyckligt jubel när vi såg Danny på skärmen i lördags!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0