Italianiancario

Hahah tycker det är lika kul varje gång jag hör den Italienska bilden komma haha den som säljer pizzor och pasta och sånt. Liksom först glass sen italiensmat,Jag undrar om det snart kommer en thai-box-bil (alltså inte sporten thaibox utan maten.). Hade det kört runt en Tacos-bil så hade jag lätt varit stammis !

Föreställningarna igår gick väll helt okej, glömde lite saker på den andra bara och tabba mig lite i första men folk var nöjda och glada så det är väll jag med. Idag var det genrep med 1811. Helt okej det med, Premiär på Lördag kl:18.00 kommer spela fram till och med den 19Juni, 60%av biljetterna är redan bokade, haha riktigt skoj ! :D

Nu ska jag fixa mig sen blir det nog minsann att sticka ut och träffa min lilla matilda :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0