Burlövcenter

Hejsan !

Igår var min helt lediga dag ! Jag hade massor av saker inplanerat men mamma skulle till Burlöv så jag följde med hehe eller ja jag körde dit men jag var mest smakråd till henne, hittade även någonting litet som bekini och sånt. vi hade väldigt trevligt och var där i flera timmar.

När jag kom hem så cyklade jag och Jerker en runda sen fixade vi oss var för sig och möttes vid halv nio och hyrde Trassel. Den filmen var faktiskt riktigt bra fast jag förstod inte riktigt var de fått namnet ifrån.

Jaja nu ska jag plocka undan frukosten och gå och mysa lite men mannen som ligger i sängen sen blir det in till körskolan !Ett par av skorna som jag köpte förra veckan ! Jag blir skit lång men jag äääälskar dem !!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0