helgresume

Jag är väldigt dålig på ord men jag tror att resume är ungefär som en sammanfattning ?

Jag tycker i alla fall att jag för en gångs skull förkännar att ha en slappsöndag !

I flera månade har vi inte gjort annat än att kolla film och käka godis på helgerna men sen jag fyllde arton har jag haft fullt att göra nu tre helger irad och det har varit skit kul !

Nu till helgen, i Fredags var mina älskade tjejer, både från svedala och lund, här ! :D vi käkade och hade trevlig eller jag hade jätte trevligt och det värkaed dem andra också ha.

Och igår var det 18-års fest för Andreas ! woho skit kul att träffa lite folk från centralskolan och lite från gamla klassen. skit kul i alla fall.

Idag är det planerat att jag och jerker ska laga mat tillsammans och hyra film, vi hade egtnligen planerat att gå på bio men orkade inte riktigt haha. anlendingen till detta är att det är alla hjärtans dag imorgon och vi inte lär träffas då ! och vi orkade inte riktigt fira det med rosor och choklad så vi tar det idag istället.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite smått.

puss puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0