full koll

Idag är det är det alla hjärtansdag och jag har länge sagt att jag inte gillar romantik men nu får jag ta tillbaka det och säga att jag inte är så förtjust i den vanliga förutsägbara smöriga romantiken som vi ser i många amerikanska filmer. Kärleksfulla gärningar med ett sting av romantik kan vara ganska gulligt.

Idag kom Klara på att vi ska hålla tal i svenska imorgon ! och Jag och Amanda ska hålla tal i historia sen efter lovet så det blev att för första gången vad jag kan minnas sitta kvar i skolan och jobba.

Jag är svintrött men måste läsa igenom texten en gång och sen blir det teater.
käkade en semla och nu har jag ont i magen
bra start på en nyttigare livsstilKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0