afrikanqueen

Som jag skrivit här förr så är jag riktigt rädd för nålar och allt som har med det att göra.

Sist jag skulle göra det på sjukhus hamnade jag på golvet i korridoren och inget blodprov blev taget. Mamma fick göra det hemma sen. Och även denna gången skulle mamma göra det.

Vi laddade upp med bedövningssalva och sen låg jag i sängen och mumlade/sjöng med i "you are my afrikanqueen" som jag hade högtuppskruvadt i mina hörlurar medans Jerker låg och klappade mig på huvudet.

Det gick ovanligt bra idag men jag är fortfarande illamående, vilket även kan bero på att jag efteråt slängde i mig resterna av glassen och chipsen som vi köpte igår.Nu måste jag gå och fixa mig, ska vara hos mormor och morfar klockan två
för de hade 45 årig brölloppsdag förra lördagen tror jag.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0