to much ♥

Att göra snyggt på mitt rum är inte det lättaste med tanke på att jag har rent för mycket saker !
Jag trodde aldrig jag skulle erkänna det men jag måste värkligen rensa ut på mitt rum så snart som möjligt så jag får plats med allting för just nu har jag bara proppat ner allting i låder så de knappt går att stänga.

Men jag kan se mitt golv i alla fall :)

Annars har jag inte mycket mer att säga jag får väll snart gå och lägga mig, är redigt trött men imorgon blir det förhoppningsvis lite shopping eller ja jag ska köpa en ny maskara i alla fall och sen nästa vecka blir det lite småsaker inför hollandsresan.

godnatt ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0