Päron♥

Detta kanske är helt fel tillfälle att skriva med tanke på att sverigedemokraterna kommit in i riksdagen och alla är jätte upprörda och kännsliga just nu, men finns det någon frukt som är godare än våra svenska äpple och päron ?

Nej jag tror inte det jag är så fruktansvärt sugen på de små gröna päronen som smakar så söt och gott men eftersom jag redan ätit upp alla vi har får jag nöja mig med ett utlänskt äpple, tänk om äpplet hade blivit utsatt för politiken, det hade blivit utkastat om det inte var lika rent och grönt som de andra äpplena eftersom det är från ett annat land får det högre krav och nogare uppsikt av SD, Mona sahlin hade bergistk fotograferat sig med det och välkommnat det väl MEN miljöpartiet vad hade dem gjort? Dem är ju för mångfald och så med det har ju färdats en lång väg på ett mycket omiljövänligtr sätt..hmm...vilken tur för äpplet att det nu ligger i min mage och slipper oroa sig för svensk politik !

(jag vet att man inte ska skoja om politiken men jag tyckte det var en kul tanke)
Så nu är det slutpratat om politik, jag är så trött på det att jag får ont i huvudet...

Jag är väldigt trött efter fyra timmars teater utan frukt men annars är det nice, nu måste jag sluta skriva jag märker att det är min trötthet som skrivit redan från början men shit vad sugen jag är på svenska päron.

ha det så bra, pusspuss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0