MJ♥

Woohoo , det är härligt att börja dagen med att dansa till MJ ! :D

Mamma kom och hämtade mig i Lund när jag slutat för jag var lite osäker på min körtid och det gick inga bussar. Men det var lugnt, jag behöver inte ta bussen förrän 13.40 men jag ska snart hoppa in i duschen, läsa lite teori och sen får jag gå till bussen.

Ikväll blir det förhoppningsvis jympa, jag älskar det och behöver det, är ni spända och stressade så råder jag er att träna, det är i alla fall min lugna stund i vardagen. Att koppla bort allting annat och bara tänka på hur mycket muskler som byggs hehe ;)

ha det så bra :)
pusspuss♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0