spootlajts ♥

ååååh ! ♥

Jag trodde inte jag skulle klara det, fuck vad jag har mått dåligt idag huvudet och magen och allting har varit värsta kaosen.

Jag åkte med Jerker när han övningskörde sen fick jag gå hem för jag mådde dåligt och jag satt till halv elva, då bestämde jag att jag var tvungen att ta mig upp till rocken för att se spootlajts sista spelning om jag så skulle svimma på vägen.

Väl där träffade jag klasskompisar från nian och var med dem, tills jag blev vilsen och ensam men ååh vad glad jag var !

Nu ska jag sova imorgon blir det fika med fia så jag hoppas jag mår bättre då ! ♥

pusspuss på er alla sötnosar ! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0