home sweeeet home ! ♥

Yes, äntligen hemma !

Det har varit en skit kul resa men det är alltid lika skönt att komma hem. Allt har väll gått bra och nu ska jag prata lite med smulan och sen blir det sova eftersom jag ska jobba imorgon.

Sen blir det förhoppningsvis att träffa mina älskade vänner och sen på torsdag är det SOMMARROCK aaah jag är riktigt pepp !

fredag ska jag försöka planera in en fika med Sofia sen på kvällen blir det SOMMARROCK

Lördagen blir det jobb hela dagen så jag missar tyvärr några band som jag gärna vill se men sen på kvällen så ska det bli SOMMARROCK !

Jag har mycket att göra men ååh så mycket skoj ! :D

ni får ha det så bra och sovgott på er, jag ska sova ensam första natten nu på två veckor undrar hur det kommer gå :P.

Just det sen på Torsdag ska jag ner till körskolan också jag måste ta tag i mitt körkort nu om jag ska ha det till min födelsedag.

Jag måste bara berätta om vad som hände i natt...

Vi hade ju varit vid Berlin muren och sånt på dagen, på kvällen var det riktigt varmt så jag och Jerker låg så långt från varandra som möljigt i sängen och han tittade på film, plötsligt vaknar jag (jag är helt yr ni vet när man är mitt mellan dröm och verklighet) av en smäll och sen änu fler, av någon anledning kopplar jag ju detta direkt till tyskland och hitler och tror att vi blir bombade.

Men Jerker sticker ut huvudet genom fönstret så säger han att det är ett fönster, men jag tror honom inte och går fram och kollar ut och då står alla fönsterna i hotellkoridoren öppna (eftersom det är så varmt) och det har börjat blåsa så det smäller ju som satan, jag är fortfarande inte helt vid metvetandet och tror jag är med i en skräckfilm och blir jätte rädd, men sen dricker jag lite vatten och somnar om.

inte så intressant kanske men nu vet ni det.

Ja nu måste jag sova så ni får ha det så bra,
pusspuss :)♥  Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0