Gaaaah !

Nu är jag arg, riktigt arg !

Eller egentligen är jag inte arg men väldigt irriterad på blogg.se ! Det börjar alltid fucka sig och så måste jag kopiera allting hela tiden så det jag skriver inte ska försvinna men naturligtvis så vill det inte kopieras och inte kopieras in så mitt inlägg som jag precis skrev försvann.

I alla fall så är jag rent för trött för att träna idag och huvudet bultar så jag hade tänkt träna friskis och svettis imorgon kl: 17.30-18.30 på kyrkskolan i svedala och om det är någon som är instresserad av att gå dit med mig så skicka gärna ett sms. Det är alltid mycket roligare att träna två :) eller fler ;).

Ska vila en stund nu så det slutar kännas som de sju små djärjarna jobbar i mitt huvud.

pusspuss :) ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0