Det är bara att tuta och köra ?

Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva, mina ögon svämmar över och stressen strider sig i hela kroppen, skolan har börjat, teatern har börjat, allting börjar bli som det var innan lovet. Men vad kan man göra ? absolutli nothing så det är inte lönt att klaga.

Igår jobbade jag från 10-18 och var lagom trött efter de. Hyrde film och åt chips med matilda på kvällen och när hon gått somnade jag direkt.

Idag har jag läst Änglar och demoner, har inte haft tid att börja läsa förrän nu och jag har inte ens kommit halvvägs och resten av min grupp är typ klara.

Jaja nu ska jag se vad det är för johan falk film som går och läsa lite till sen ska jag sova...

godnattKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0