Dagens ilandsproblem ♥

Jag fastnade här som vanligt och började kolla tillbaka på bilder och inlägg till sommaren och nu är jag lite confused här.

Jag färgade nämligen håret i sommras och hade mocka/chokladbrun färg (har jag skrivit i alla fall) och den blev väldigt mörk. Och nu har jag köpt en annan sorts färg som det är olika nyanser i och det är också mockabrun men tjejen på bilden har ljusa slingor.

Jag har färgen och vill färga håret nu men jag vågar inte, tänk om det blir jätte ljust, gör jag det inte nu väntar jag nog tills på lördag eller nått... 

pussKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0