varm oboy!

Hellu, träffade matilda och nathalie innan idag kallt som satan. Satt och snackade och efter en stund eller et tag så gick matilda och lite efter det så stack jag och nathalie hem till henne och gjorde varm oboy ! mumsigt, så längesen jag drack det.

Nu hade jag tänkt att laga mina leggins eftersom de har blivit hål i dem och senare blir det kanske film och mys hos Jerker med tobbe och johanna.

hoppas ni får en härlig lördagkväll,

puss:)

taggad !

Godmorgon, eller ja nästan i alla fall.

Jag somnade inte förrän efter tre igår och vaknade innan halv tio men det går bra endå. Jag har hunnit vara på både dans och ica med mamma och när jag kom hem hade jag fått sms och ett från nathalie som aj gblev helt glad över och taggad för dagen. Det är bra att få en positiv kick redan på morgonen. Nu sitter jag här duschad och klar och väntar på att hon ska bli klar.

Jag längtar tills jag ska klippa mig på Fredag för luggen börjar bli så jobbig nu så när den varken är lång eller kort precis mitt i mellan och vill ingenting. Och sen så vaknade jag och hade ont i magen för jag har massa läxa som jag glömt göra men jag får lugna ner mig och jag är trots allt ledig även på måndag eftersom ddet är en D-dag vilket betyder disponibeldag(självstudiedag) borde det inte heta S-dag då ? nah jag vet inte riktigt vad som händer ikväll det blir lite av en överraskning.

tacke care ! :)<3

målamåla massa färg

Hellu, Körde idag och det gick faktiskt skit bra ! Jag fick några motorstopp men inte alls så många som jag förväntat mig.

När vi kom hem var Petra och Thyra på besök och som hon har vuxit den lilla snäckan. Jag får inte hålla henne på dopet och det är nog tur det för det är endå nästan sju kilo som man bara ska stå och hålla så och så hade hon säkerligen börjat gråta.

Aja på kvällen stack jag hem till Jerker och vi målade om hela hans rum i gråa nyanser fint faktiskt om jag får säga det själv. Och det kom även lite folk som höll oss sälskap undertiden som vi höll på :P. Nu hade jag tänkt sova fasktiskt.


godnatt:)

Övningsköra

Hellu, sov hos Jerker inatt för jag som vanligt inte orkade gå hem. Somnade runt elva och vaknade klockan åtta och var skit pigg och hade överskotts energi till max. Men det var det inte alal som hade så efter kanske en halvtimme va misslyckade försök att få upp honom somnade jga igen och vaknade klockan tio på världens sämsta humör som hållt i sig nästan hela dagen. Nej men nu är jag lite glad för jag ska antagligen övningsköra med pappa ikväll, första gången ! :D

take care

hej bloggen?

När jag var liten och skrev dagbok så var det precis som jag skrev till boken, "hejsan kära dagbok" men jag tycker det låter konstigt att skriva på bloggen "hejsan kära blogg"

Jaja, jag satte i mobil sladden i telefonen för den skulle ladda och nu när jag skulle gå märker jag att jag satt den i USB.sladden jävla pucko. Så jag ska vänta lite sen ska jag stick ut eller ja först blir det film hos Jerker "Djävulen bär prada" vi började se den innan när vi var hemma hos Jessica men jag vilel se hela, har redan sett den men jag tycker den är så bra fast jag minns inte hur den slutar. Jaja nu ska jag sluta babla jag är as tröt men hoppas på en rolig kväll endå och jag ska även måla mina naglar med något av de nya nagellacken som jag köpte idag. Jag måste verkligen sluta handla saker hela tiden !

aja ska dra nu vi hörs

puss puss "kära blogg" ha-ha-ha ;)

bråkig maskin!

Hejsan,

Jobb dagen började med att jag klippte ut ca. 250 små bitar plåt som jag skulle borra och när jag borrat dem skulle jag böja dem och när jag skulel göra det så ser pappa att hålen är fel, alltså han har satt ut måtten fel så det är bara att börja om från början. Så när jag väl kommer till böjmaskinen igen så bråkar den med mig sen bara slutar fungera, så efter många omstartningar på maskineriet så provar pappa och det går hur bra som hälst så ställer jag mig och den slutar fungera. Så jag bråkade med den tills jag var klar vid lunch. Pappa undrade om ja gville göra mer men jag kände att jag kommer skada mig om jag skulle fortsatt så jag stack hem och jag är svin trött och deprimerad&rädd efter enu en vägning som går uppåt.


Klicka för att få större

 


Bild1:Känningen från ginatricot.

Bild2:Rosa bandet-stadium, ansiktsmaskar-H&M, make up sak i silikon& Dream mate mousse-kicks (de valde 020 cameo till mig tycker kanske att den är lite för ljus men annars hur bra som hälst).

Bild3: Pads-Kicks, BH- ginatricot, skrubbvantar från hm.

Bild4: Hårfärg-brillance 880(mörkbrun) från kicks

haha nu känner jag mig löjlig men vafan jag har inget bättre för mig, elelr jo jag ska vila en stund nu sen ska jag gå ut i det fina vädert ;)


uppe med tuppen!

Det borde vara olagligt att vara uppe såhär tidigt på en lovdag. Somnade igår så det blev inga bilder men det kommer även om det känns ganska löjligt nu men hade tråkigt igår. Jaja nu ska jag i alla fall fixa mig och sen blir det till pappas jobb ooch käna pengar några timmar.


ha en riktigt bra dag ! :D

Trellehulla

Idag gick jag upp tio i åtta och började fixa mig direkt. Farmor kom klockan nio och vi stack typ till sjukhuset. När jag suttit och väntat i 30 minuter gick jag och frågade om jag var fel och det visade sig att vi inte hade skrivit upp samam tid utan hon skrivit 10.30 och jag 9.30 fick komma in klockan tio. Sen efter det så gick jag och kollade runt inne på vahlen eller valen hur det nu stavas och hittade en hyffsat fin klänning, jag köpte inte den förrän jag var helt säker på att det itne fanns någon annan som jag ville ha. Direkt efter går jag in på vero moda för att leta efter en kofta och när jag vänder mig om hittar jag en riktig goding och det är inte nygon snygg kille jag pratar om utan en klänning! Jag blir helt förälskad det är en lika dan som jag hade på balen fast i svart och jag vet inte varför men jag fastnade för den men tvingade mig själv att inte köpa den än i alla fall ska vänta lite den kanske kommer sen.

Jag skulel egentligen jobbat men det blev förskutet till imorgon och nju ska jag snart träna. ikväll kommer bilder på vad jag köpt idag och i måndes :)

take care

home again

Pust och suck och stön äntlien hemma, nä men är ganska trött nu. Gjorde inte mycket ikväll, möte upp Jerker gick hem till honom spelade en runda kort sen blev vi hämtade av filip andreas och tonny och åkte runt med dem och jag trodde jag skulle spy men jag klarade mig, skrämde skiten ur en stackars kille och sen fick andreas för sig att vi skulle ta ner alla rutorna och se vem som klarade kylan längst och jag satt i mitten mellan honom och tonny i dunjaka så jag blev ganska glad, och sen kommer filip på att vi bara ska göra det i t-shirt fast jag är tjej så jag behöll min tjocktröja på fast uppkavlad. Men fy satan vad kallt det blev körde med alla rutorna nere och jag trodde vi körde i nitio men nixpix vi var uppe i hundraåtio när jag kollade och det fortsatte visst upp i tvåhundra och framrutan immade och dimma ute jag väntade bara på att det skulle komma ett rådjur. Men jag sitter ju här nu så det gick bra fast jag har fortfarande inte blivit varm än och det blev helt mysigt sen när rutorna kom upp och han satte igång värmen, körde lugnt och kroppen började tina, det är i såna stunder man värkligen njuter av livet och näsan började rinna så alla satt och snörvlade men vafan. Sen han vi hem till Jerker igen och spela en runda kort sen åkte vi med pia och hämtade Jessica och det gick betydligt lugnare. Nu ska jag snart gå och lägga mig imorgon hämtar mig klockan nio så bllir det trelleborg sen bussen hem och jobba . Pust suck och stön

 



puss&godnatt sovgott:)

raderat

Skrev en lång text men den var för deppig för att publicera.

Har tränat barnen, inte så många idag. Mår riktigt illa för jag åt rent för mycket godis innan försöker att äta mindre godis men eftersom jag är så korkad och tänker på det hela tiden så blir det bara mer. Aja nu ska jag göra några nyttiga övningar sen hade jag tänkt fixa mig och röra mig utåt.

Puss:)

Redan tisdag!

Suck vad tiden går fort.

Blogg.se var j uavstängt inatt tydligen så kunde inte skriva me njag var ju somsagt i lund med Jerker och jag hittade ingenting eller jo men inga kläder. Köpte däremot

'3st ansiktsmaskar
'Hårfärg
'sånna dusch handskar


och en sån smink mousse sån foundation eller vad det är riktigt bra jag rekomenderar den verkligen ! minns inte vad den heter men det kan jag kolla efter sen.
Förutom det så åt vi på den Wock kitchen eller vad det heter och det var över gott !

Idag har jag bara varit med Jerker tobbe och johanna, var ute en stund så spelade vi kort nu. Förlorade på skitgubbe sen vann jag allting annat (H). Jaja ska snart träna barnen och vet itne riktigt vad som händer ikväll jag har ju mina planer men vi vet ju hur det brukar gå med det.

puss:)

Regn i luften

Godmorgon, visst har vi lov denna veckan men jag är uppe med tuppen ska till Nova lund med Jerker.
Igår träffade vi matilda&nathalie en stund på kvällen och det var väll inget märkvärdigt men det konstiga var att Jerker frågade om vi inte kunde cykla då blev jag förvånad. Men det var lika trevligt som alltid. ¨

Sitter och kollar på dansbandskampen på svt play eftersom svedalas Spootlajtz ska vara med så man måste ju spanna in konkurensen. Jag vill inte påstå att banden som spelade första omgången var speciellt bra så de kommer säkerligen sopa matten med allihopa får vi hoppas :D.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det banken och efter det ska vi då åka in till Lund. Vet inte vad som händer ikväll så det är bara att vänta och se.

puss:)

sleeping beuty(s)

Ja, igår kollade jag och Jerker på film ochträffade nathalie en stund.

Sen på kvällen var jag med familjen och ahlbergs där det bjöds på otroligt god mat. Var helt seg och jag somnade tydligen framför en film en liten stund bara försökte verkligen hålal mig vaken. Reser mig och ser att även frida har slocknat. Går ut genom dörren och där ligger min bror i soffan och sover och filip på golvet och klappar zimba. Jag går ner och dricker lite vatten och äter lite godis, behöver socker för att vakna till. Sen går jag upp igen för att väcka min bror eftersom jag ska köra honom hem, då ligger både zimba&Flip och sover haha de är de yngsta som ska vara pigga och alla vi var helt slut medans de äldre höll igång, Jaja när vi körde jag hem tyckte jag at tjag körde fort och saktade ner för mina reflexer var inte världens bästa i de tillståndet, så kollar jag så kör jag under 50 och tycker dde är fort, helt sjukt.

Jaja vi kom hem i alla fall och nu ska jag äta frukost!

NI HAR VÄLL INTE GLÖMT ATT STÄLLA TILLBAKA KLOCKAN ! ;D

Dance baby dance

Hejsan, kvällen igår kunde knappast bli bättre. Käkade då och sen stack jag till Jerker där han tonny ich knut var. Tonny och Jerker stack och handlade men ´Jag stanna kvar med knudan för det fanns inte plats i bilen. Och sen kom det massa folk och tillsist kommer dom två tillbaka så satt vi i kökt. Effter ett tag var det bara jag jerker tonny tobbe andreas och johanna kvar, vi satt och snackade och drack cider och hade allmänt mysigt, sen var jag ¨så trött så jag stannade här hela natten. Massa mys och prat, så glad för det :) . Sen nu i morse stack jag till dansen och nu är jag här igen och det vankas film! ikväll blir det hem till familjen ahlberg ! :D

puss:)

äntligen !

Jeej, sovmorgon gjorde min dag jag var skit glad enda tills jag fick tillbaka min krönika fick G+, vist det är bättre än ingen men blev besviken för jag kände att jag la verkligen ner tid på den fast sen läste jag amandas och förstod varför jag inte fick bättre hennes var skit bra. Jaja men nu är jag glad igen satt brevid en snygging på bussen haha. är inte helt säker på vad som händer ikväll, snackade med nathalie och hon skulle höra av sig när hon och matilda kom hem men jag vet inte när det är så innan det blir det kanske lite chillkrök med jag vet inte vem än. haha vet inte så mycket mer än att jag ska äta om 45 minuter och sen fixa mig för kvällen. Jag vågar knappt skriva det för då kommer det säkert inte bli bra elelr så mår jag inte bra men jag ska försöka se på saker mer positivt och våga vara glad och se fram emot saker :).

hoppas ni får en härlig fredagkväll :D<3

bocka av!

så nu äntligen har jag redovisat svenskan fast det blev inte så bra som jag tänkt mig. Jag hade inte ens tänkt mig att det skulle bli bra men jag var så nervös att jag glömde typ hälften och det varade bara i tre minuter=/ men jag har i alla fall fått det gjort. Sen fick jag tydligen mvg på min datorkunskaps sak?

Jaja kvar att göra denna veckan är att läsa ut boken vilket jag tänkt börja med nu. Imorgon blir det sov morgon till typ sju skolan börjar tio kompledigt för i måndags :D.

En dag kvar sen lov, det sitter inte fel :)

 puss&godnatt

energi

"Energi kan varken förintas eller nyskapas den kan bara omvandlas från en form till en annan"

jag vet inte om jag skrivit det innan men jag tycker det är ganska poetiskt läser man det många gånger så låter det som en dikt. Och jag började fundera på så mycket energi man gör av med på att vara ledsen och må dåligt, så mycket kul man kunde haft om man omvandlade all den energin till possitiv energi :)

planering

Nu siter jag här i en enda röra med böcker och datorer , papper och pennor. Som jag vid flera tillfällen berättat är jag otroligt dålig på att planera saker och jag hatar det så nu har jag skrivit ner alla sidorna till provet vi ska ha i no och har skrivit ut det på olika dagar under lovet så jag kan läsa några sidor varje dag. Visst det är lov men hallå hur lång tid tar det att läsa några sidor, nej inte speciellt lång tid. Sen nästa steg är att följa det men jag har i alla fall gjort det :) nu ska jag fortsätta med mitt tal som har fått en helt annan tid. Istället för att prata om nutidens löshår så ska jag prata om perukens historia vilket leder till dagenslöshår. får se hur det går jag sitter ganska fast på alla punkterna.

godnatt :)

mucho mucho

Hellu, i have so mycket att göra känns det som. Till att börja med ska jag ju hålla tal i morgon på svenskan och måste göra en power point pch skriva talet, hehe sista minuten yesman. Sen ska jag läsa ut boken i svenska tills imorgon vilket innebär jag ska läsa en halv bok tills imorgon och sen även engelska. a big "suck". Jag hade tänkt börja på power pointen redan nu sen klockan sex är det jympa och det ser ut som att jag får träna själv :P . ska nog inviga mina shorts idag för jag har rakat benen (Y). Annars har det inte hänt så mycket, fick veta att vi bara ska ha no dena perioden sen ska vi inte ha andreas längre och jag blev faktiskt ledsen. Jag tycker han är en fantastiskt bra lärare och han har fått mig intresserad för no.

aja får väll börja nu om jag ska bli klar i år

mest för att det var längesedan jag la upp någon bild :P



ha det bra puss :) 

godnatt

Ah, så nu var den andra läxan också inlämnad så två mindre saker att tänka på. Sen imorgon bjuds det på matte prov i aulan direkt på morgonen. Jippi, önska mig lycka till jag hoppas det går bra. Matte verkar endå vara min starkaste sida om det nu säger någonting alls? nej. Jag är ganska stressad just nu och håller på att trilla tillbaka på samma sitts som jag satt innan men det ska inte få hända. Jag har börjat mitt försök att planera nu, JAg har skrivit en lista över allting jag har i läxa och måste göra mm.. och så skönt och roligt det kändes att kunna stryka två saker idag. Hoppas det fortsätter på det hållet :)

nej nu får jag sova och trömma om termer och gånger och potenser och allt vad det heter :)

puss&godnatt

körkortstiltsånd!

JA TACK ! 

det var vad som låg och väntade på mig när jag kom hem nu väntar vi bara på att vi ska få tillstånd om att mamma och pappa är godkända som handledare så kan jag börja köra.

skoldagen idag var helt lugn, vi hade EHL i tio minuter en kvart sen bara matte och idrott och efter idrotten sprang jag till bussen i idrottskläder så jag kom hem en timme tidigare än vanligt för vi inte hade tyska idag.

Sen har jag varit duktig och gjort två av sju läxor varav en är inskickade och den andra ska mamma kolla igenom nu.

sen ikväll blir det mys med pojken och desperata :D

puss :)

work shops

Godkväll eller kanske godnatt.

Imorse åkte jag till skolan tio över sju hade no och sen från klockan tio var det några killar från österrike som hade workshops med oss fram till klockan sex. Det var i teater och allting handlade om inprovissation och om hur man hjälper sina medspelare på scenen vi gick runt på tre olika "stationer" och en var vi publik på. Det var kul men efter så många timmar var jag väldigt slut och extremt hungrig. Jag tog bussen med amanda vid tjugo i sju sen direkt till sveamatea för teater hehe hektisk dag. Nu är jag i alla fall hemma och har ätit och ska snart sova mår illa och har gjort det sen igår, det känns som ett migränanfall som bara väntar på att bryta ut.

ni får ha det så bra puss&godnatt :)

nu är det över...

Sååå skönt men endå lite sorgligt. Sista föreställningen idag och jag mådde inte bra, jag låg bakom scenen och sara satt och masserade mitt huvud och tryckte på såna punkter och när jag väll gick upp på scenen trodde jag att jag skulle spy men jag klarade det. Sen fick jag jätte fina blommor av fanny så gulligt :). Direkt när jag kom hem tvättade jag bort sminket satte på en ansiktsmask. Nu har jag ätit och tittar på topmodell. Ska nog bara ta det lugnt ikväll och måla mina naglar ! äntligen! imorgon ska vi kolla på filmen som spelats in spännande.

puss:)

nu är det över...

Sååå skönt men endå lite sorgligt. Sista föreställningen idag och jag mådde inte bra, jag låg bakom scenen och sara satt och masserade migg huvud och tryckte på såna punkter och när jag väll gick upp på scenen trodde jag att jag skulle spy men jag klarade det. Sen fick jag jätte fina blommor av fanny så gulligt :). Direkt när jag kom hem tvättade jag bort sminket satte på en ansiktsmask. Nu har jag ätit och tittar på topmodell. Ska nog bara ta det lugnt ikväll imorgon ska vi kolla på filmen som spelats in spännande.

puss:)

min pojkvän är bäääst

haha jo ni kan ju gissa vem som satt och skrev rubriken ;)

Ja föreställningen idag gick väll bra, längtar tills den är slut imorgon så jag äntligen får måla mina naglar igen , jag spelar ju man så det är inte så passande med målade naglar och speviellt inte på den tiden. 

Hela gruppen åt pizza efteråt och jag blev redet mätt. Stack till jerker en stund och sen ut och träffade matilda och lite senare nathalie. Nu sitter jag här och har precis fått ryggmassage av mi sötnos och nu hade jag tänkt vara lite snäll och krama honom innan jag somnar.

puss&godnatt :) 

plugglooken

Godmorgon, som vanligt vaknade jag ganska tidigt idag för jag skulle på dans men eftersom mamma jobbar blev det inte , jag orkar inte så jag tänkte vara duktig och göra en powerpoint men eftersom jag gör den på skoldatorn och bläddrade upp och ner massa så blev jag helt snurrig i huvudet och var tvungen att ta massa pilelr och ska snart lägga mig ner en kvart innan jag ska fixa mig för att åka till flamman.

Igår blev det att jag stack hem till jerker där tonny och andreas var och senare kom filip med hans flickvän som verkade vara hur trevlig som helst.

                         kände för att lägga in en bild det var längesen
                                          så det blev en fulbild:P

 
ska dra mig mot sängen nu puss:)

fri(e)dag

Hejsan,

av vanan att gå upp tidigt vaknade jag redan innan åttaq och gick upp och käkade frukost och läste no. jag tror jag börjar haja det nu. Sen vid halv tio kom en trött Jerker hit som efter ett tag låg och sov som en stock. Jag har inte gjort så mycket idag mer än att tagit ddet lugnt, snart ska jag kolla igenom manuset jag börjar bli lite orolig vilket inte är bra. Sen ikväll ska jag kanske hem till filip om det blir något annars vet jag inte vad som händer.

aja hoppas ni får en trevlig fredag :D

puss

bara några timamr kvar...

tills jag slutar och det blir helg :D...
det är ju sista skoldagen för denna veckan, sitter på tyskan nu och hittade en rolig bild på min dator som klara gjort. Har haft datorkunskap vilket var riktigt tråkigt eftersom min dator dog så jag måste göra allting hemma och lämna in till honom. Vi fick tillbaka proven jag fick 2.5 poäng från godkännt och det är bättre än vad jag förväntat mig så jag är nöjd :)

haha jaja får väll gå och sätta näsan i boken nu haha sen ikväll blir det dansföreställning :)

klaras klaras bild ;) haha ha det bra puss

träning,läxor, sömn

God morgon,

Jag hade inte tid att skriva igår, för jag hängde med mamma till friskos och svettis och sen följde jerker med oss hem. Då åt vi sen läste jag igenom engelskan och tyskan och skulle göra glosor sen kommer mamma eller pappa in och säger att jerkers mamma är utanför och då har vi tydligen somnat och jag missade grays anatomy så får se reprisen :P.

jaja idag börjar vi tidigt så jag kssa snart hoppa i duschen och så  blir det skola, sen ikväll ska vi på en teater eller en dans med skolan och skriva en ressension efter. Jag är helt slut på läxor men vi är lediga imorgon vilket är riiiktiiigt skönt !

nu får jag duscha så jag inte missar bussen, ha en bra dag.
ps. jag fick tillbaka min mobil igår so im back om track ;).ds.

puss :)

fuck it hååårt!

Ja ! aah förlåt men jag är så jävla arg just nu ! hela denna fucking veckan som var var mina tvångstankar som värt jag gick verkligen in i väggen eller ner i källaren eller någonting sen helgen var som den var och nu se här två dagarna denna veckan har varit ett rent helvete ! jag vet att folk har det sämre men jag orkar inte bry mig jag måste sluta bry mig !

Jag började morgonen med att hälla ut mussli och fattade att dagen var förstörd ! , sen missar jag bussen som tur var kommerdet en extra buss och ja gfick en liten glimt av att det skulle vända men nej! Jag tappar bort min mobil och nykel och allt fucking jävla skit ägg på golvet och aaah ! jag blir tossi ! en kompis till mig har hittat mobilen så jag får den imorgon då blev jag jätte glad men sen kommer pappa hem och börjar och jag bli sur för han och jonathan har bråkat hela jävla veckan varenda dag och det påvärkar mig som fan och jag har inte sagt någonting jag har varit tyst, gått där ifrån och sånt så kommer han och säger att jag är ganska bråkig själv och jag får spel jag tar alla saker och slänger in på mitt rum och har suttit här nu. Jag vet att jag kommre ångra det jag skrivit men jag orkar inte bry mig för en del av att jag ska må bra är att jag ska våga vara arg och sur och inte bara hålla det inne.

Så nu ska jag dricka en jävla massa vatten sen ska jag träna ungarna ! JA en sak till ja gska hålal träningen men eftersom det hänt så mycket har jag ju inte gjort det ! får inprovisera !

En gång till !

Jaha, detta var andra måndagen bussen går sönder så jag får ta nästa.

Denna dagen började inte bra, jag mådde riktigt illa när jag vaknade och fick trycka i mig en macka sne rusa till bussen sen som jag var. Var hungrig hela dagen, det ända possitiva var att jag slapp redovisa idag så jag kan göra en powerpoint eller hur det stavas. Sen när jag skulle hem gick ju bussen sönder så vi fick ta nästa. Har även fått veta att vi ska fotograferas imorgon och det vill inte jag för jag ville färga håret innan men ska ha det nyfärgat till dopet.

Sen när jag tankar moppen så slutar det komma bensin så lyfter jag upp den lite men endå över hålet men det kommer inget så jag tar ur den och kan det börja spruta så jag får bensin över hela mig och min väska och alal saker så jag blir sen till teatern och nu är mina läppar torra. Fast jag hittade min borste som jag glömt på teatern .

Efter en sånhär dag är jag över sugen på godis men jag vågar inte gå ut, suck. Nu ska jag läsa till idrottsprovet vi sak ha imorgon och även engelskan till onsdag då vi även har no, hela veckan är full sen är det teater hela helgen . hur ska jag klara detta!?

jaja hoppas ni haft en bättre dag.

 puss&godnatt

lite ny färg

Ja, jag var trött på de gamla färgerna så jag bytade lite lätt bara eftersom jag inte orkar lägga ner så mycket tid på en riktigt design just nu. Jag kom hem för en halvtimme sen efter att ha träffat matilda och nathalie en liten stund. Nu ska jag ta mig i kragen och göra mitt tal och sen ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig ganska smutsig med fullt av cement rester i håret och sånt uch.

puss&godnatt

Rubriklös dag

Hejsan ,

Igår hade vi en annan ledare på dansen och hon var helt galen haha skit roligt var det. På dagen igår åkte jag liten lastbil men Jerker&Filip eftersom filip precis fått körkort. Resultatet av att prata i telefon i en rondell blev en runda till staffanstorp. Sen blev det kalas och th och hennes pojkvän var där så ja gstannade occh spelade kort sen när den rundan var över körde vi en till så klockan blev ganska mycket. stack hem vid tolv sen kvart över ett kom filip och Jerker och hämtade mig och tonny var också med men ja, vi körde hem honom sen träffade vi på Iki och han harblivit jätte liten kännde knappt igen honom. Jaja sen bar det hem till Jerker så har jag sovit här och nu ska vi fixa det sista spacklet på hans rum så vi kan måla och sånt senare hihi.

puss:)

Shake that ass...

...bitch and let me se what you got !

yes, its time for dancing all morning long , nej men en timme i alla fall. Jag somnade inte förrän halv två så det var ganska segt att gå upp klockan nio så jag låg kvar en stund till. Nu på dagen vet jag inte vad som händer. Jag har ju mimna planer men det brukar inte gå vägen. Ikväll ska jag i alla fall på kalas till farfar och sen får jag se om jag måste stanna där eller om jag hittar på någonting annat.

Godnatt

ojdå, klockan bara rinner iväg !

Jag var ganska taggad på att hitta på någonting innan idag men det blev att sitta framför idol med kladdkaka och sen mysa med min baby en stund och nu måste jag sova för halv elva imorgon är det dans !

Jag störde mig lite på att hon som åkte ut var så jävla kass idag jag tycker hon brykar sjunga skitbra men jaja Erik och Towe är kvällens vinnare för mig ;)

puss&godnatt

skrivna mål

Jag har ju gått hos kurator nu några gånger och igår fick jga skriva upp tre mål som jag vill uppnå i slutet av kan man kalla det behandlingen ? Och alla målen var tvugna att vara possitiva så som jag ska klara spring två kilometer inte jag ska inte äta godis för det är negativa mål asså det där INTET.

ett av målen var...
 
..." Jag vill kunna planera saker och följa det" ...


Sen nu idag så pratade jag med mina föräldrar och nu ska jag börja få mina pengar själv vecko/månadspeng+ studiebidrag och det betyder ju även att jag måste börja betala allting själv så jag har gjort upp en plan och det är ju perfekt tillfälle att öva inför ett av mina mål. Jag är helt nervös att jag ska bli så galen och bara köpa upp alla pengar på skor, men det ska säkert gå bra om jag bara följer planen. Så ska jag spara alla kvitt oså jag har koll på vad jag gör av med på en månad och på vad. Haha sån gamling jag låter som men jag tror det är bra för mig.

haha nu ska jag se idol pusspuss 

äntligen fredag !

Hejsan, idag har jag bara haft en lektion för vår teater lärare blev sjuk och det kom ambulanns och allt. Det var lite läskigt men vi hade håla i tre timmar så jag klara och amanda gick och fikade och kollade lite på hm. Sen satt vi på en föreläsning i en och en halv timme och han var jätte duktig han som berättade och han sa bara ääh en enda gång, jag ahtar folk som gör det och ja, han var jätte duktig. Sen skulle vi bara svara på fyra utvarderings frågor på matten om vår sån som varit med hos läraren och hållt i lektionerna sen gick jag och martin till centralen och ja stod och snackade tills bussarna kom. Jag vet inte vad som händer idag jag är skit trött men vill endå hitta på någonting.

"... för jag har bara, regn hos mig..."

Yes, it´s raining man, halleluja !  elelr något, jag sitter här och tittar ut på regnet och jag vet inte vad ja gska göra. Jag är så fruktansvärt uttråkad och den enda dagen jag är ledig typ så har alla andra massa saker att göra =/. Aja tysk provet idag gick bättre än planerat men dock inte bra. Hade jag bara tränat op de jävla typ landskapen så hade jag haft fem poäng, fem f'cking poäng ! Men ja sen hade vi ett oförberätt prov på engelskan och det gick inte bra. Slutade tidigt elelr jag fick gå tidigt och jag missade non :'( så jävla typiskt vår no lärare är sååå snygg nu när han rakat sig och fixat håret. (jag och klara gick och pratade om det i skogen tänk om han hörde det:P) haha ja så att bara kolla på honom gör ju no intressant haha.

Ja det har inte hänt så mycket jag var hos kuratorn idag och pratade ut.

jag vet inte vad som händer jag är rastlös, Jag vet inte om jag sagt det men pga ev sak jag skrev på det saket till lämplighets tillståndet för att övnings köra har jag inte fått tillbaka det och behöver läkar intyg, hade jga itne varit så ärlig som jag är hade jag skullat fått det för en månad sen.

 

  brumm brumm !

fit for fight

Yes man ! Jag sov en kvart sen hängde jag med mamma till friskis och svettis och fy fan vad jag kommer ha träningsverk i morgon.

Denna kvällen blev en läxkväll men inte min läxa utan Jerker´s, jag har försökt lite på min egen men det jag inte kan idag kan jag omöjligt lära mig till imorgon.

hur ska jag på en dag / kväll lära mig 270 glosor ?
hur ska jag på en kväll lära mig jävla gramatik som jag inte ens vet vad det är på svenska.
hur ska jag kunna konsentrera mig när jag vet att hur jag än så kan jag inte och när jag berättar det för läraren får jag ett svar som "traglar man det så kan man det sen" men snälla nån hade jag förståt det hade jag väll kunnat det men jag förstår ju inte ! visst vi har haft en vecka på oss men när jag ahr mycket att göra blir jag bara stressad och kan inte få in någonting alls.  nu ska jag snart sova för det är någonting jag inte gjort ordentligt på länge mer än när jag kommer från skolan. Sen har magen börjat igen, inte som innan men något liknande, det finns folk som har det värre så jag ska egentligen inte klaga men jag gör det endå för om inte jag mår bra kan inte folk i min omgivning må bra elelr nått i den stilen.

 

ja godnatt eller någonting liknande. puss

massa kladd

hejsan, jag tycker att hela dagern har känts som fredag och gissa om jag blev besviken i matsalen när jag skulle fråga alla vad de skulle göra i helgen och insåg att det var onsdag. Hur gör man och vad ska man säga till någon om dens kompis har blivit misshandlad till döds? Man kan ju inte på något vis förstå vad denna människan går igenom om man inte själv upplevt det vilket jag inte har och jag hoppas att jag aldrig får göra det.

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har så mycket som jag bara vill skriva av mig men jag vet inte hur jag ska formulera mig. Jag är helt slut och när folk i min omgivning mår dåligt vet jag inte vad jag ska göra och säga jag blir så förtvivlad. Men ja jag får se vad som häner idag. Jag är i ett stort behov av en kram och en puss och lite träning (misstolka inte) både fysiskt och psykiskt och rent skol mässigt. Jag funderar på att vila en stund nu och sen förlja med mamma till friskis & svettis men jag vet inte jag har ju tyska att göra men jag orkar inte. Sen vill jag träffa m&n det var typ as längesen sist. 

aja som sagt ett kladdigt inlägg men jag är helt tom i huet men har endå en jävla massa tankar som ag inte kan sätta fingert på.

 

godmorgon

Nu börjar det bli höst som sakta drar sig mot vinter och kvällarna blir mörkare men endå så käns det som att dagarna är sju gånger så långa som nätterna. Man sover ju fan inget, man går och lägger sig och fem minuter senare ringer klockan. Det känns i alla fall så sen springer mornarna iväg som jag vet inte vad sen måste man springa ut, kasta sig på cyklen och cykla till bussen sen 40 minuter senare är man i skolan.

en stor suck på det och att vi har engelskläxa som jag glömt ! nu ska jag gå och fixa mig och det är ingenting jag känner för just nu.

puss

klassträff på körskolan

Någon håller i min arm, jag ler lite för visst är det Jerker som ska hem, jag tar på hans hand, spärrar upp ögonen och skriker som jag aldrig skirikigt förut och slänger mig mot lampan samtidigt som någon håller mig sten hårt.

Två sekunder senare står pappa i dörren, detta var något av de hemskaste ja gvarit med om på länge, sist såg jag min kusin i gitarren och nu detta, Jag hatar när man vaknar men endå är kvar i en drömm för det var det jag var. Allting jag gjorde gjorde jag på riktigt men känslan var en dröm men detr var så värkligt att jag fortfarande kände handen runt min arm efteråt. Obehagligt och jag hade rysligt ont i halsen efteråt. Sen gick jag och skrattade år mig själv resten av dagen.

Nu ikväll var ja gpå Körskolan för sån handledar utbildning. Vi var sex "elever" varav hälften var från klassen på röda skolan haha. Det var endå lite roligt att man träffas just där så vi pratade lite och så men jävligt drygt att vara där i ca tre och en halv timme och jag var hungrig som en gris. Ja ghar inte orkat göra läxan och ingen yoga blev det igår ja ghade inte tid hur man nu inte kan ha tid med det. Men nu ska jag gå och duscha och sen sova. Vi har ca 270 glosor i tyska till på Torsdag jag vill bara lägga mig ner och gråta men jag orkar inte. dom säger att ettan är lätt hur fansak jag då klara av tvåan och trean.

Suck, och jag skrev i "ja" på vaccin saken men jag ångrar mig jag klarar inte av sprutor.

 Puss&godnatt

vaccineras ?

Imorgon ska vi lämna in en lapp om vi vill bli vaccinerade mot "den nyha influensan/svininfluensan" och jag har sån besluts ångest ! Jag vill inte vaccinera mig eftersom vaccinet inte funnits speciellt länge och man vet inte vad det finns för bi efekter. Samtidigt är det ju inte rolgit att få influensa men vad det stått i tidningarna så är det "bara" två stycken som dött av den varav en var svårt sjuk i cancer och en var rejält överviktig. Så jag vet inte det är ju egoistiskt att inte göra det för jag kan smitta andra men om det smittas via häner och smuts så även om jag är vaccinerad och inte kan få det om jag tar på ett dörrhantag där en sjuk tagigt och sedan håller någon i handen som typ pillar sig i munnen eller något , blir inte den smittad då? , eller ? jag vet inte men detta är mitt största problem just nu.

Jag får väll sova på saken

godnatt

Studiedag

Haha ni tror säkert jag ska börja klaga på att jga inte gjort min läxa men icke sa nicke. jag gick upp klockan nio och började med det och när jag suttigt en och en halv timme tog jag en paus och följde med mamma till Burlöw center och fick två par tröjor med mig hem och mamma hittade även snygga kläder. Jag hittade även ett par underbara mörkbruna uggs som jag ska önska mig i julklapp ! så jävla sköna och med mycket hårdare sula än dem jag har så mycket skönare att gå i. Jaja det var roligt att spendera lite tid med min mamma. Sen när vi var på Coop forum så fick dem strömavbrott hahah hur stor chans är det liksom, och då fick jag veta att när jag var liten sprängde dom en bomb där haha.

Jaja nu får jag fortsätta jag har lite kvar på tyskan sen hade jag tänkt börja med svenska hårförlängnings arbetet och göra yoga ikväll.

hoppas ni har en härlig måndag.

puss

Latheten kommer ifatt mig....

Tänker ni ibland när ni skriver liksom fan vad fult ord eller de ordet var endå fint?

För någon dag sen tänkte jag på det, jag skrev ett ord och började skratta lite för mig själv, det såg ju sjukt ut hur kan det vara ett ord nu minns jag ju självklart inte vad det var för något ord men jag kom och tänka på det nu när jag skrev latheten för jag tycker det ser ganska fint ut. Jaja skit samma jag är trött och det märks. Imorgon har jag ju studiedag ohc får göra läxo hela dagen eftersom jag bara skjuter på det hela tiden så jag får ju skylle mig själv. Jag önskar att jag var en sån person som kunde säga till mig själv nu gör jag det så gör jag det. Ibland kan jag det men de är typ en gång om året eller något annars är det alltid "jag gör det nu, eller jag är lite hungrig jag gör det senare"  jag hatar det. Idag träffade jag matilda och nathalie en stund det känns som det var längesen. Sen ska jag även försöka träna lite denna veckan, jag var ju sjuk i fredes och är fortfarande snuvig. sen är det handledarutbildning på tisdag.

Nu har jag skrivit tillräkligt med skit och ska sova snart.

puss&godnatt

Söndag igen...

Uch vad snabbt veckorna går nu för tiden. Det känns som att det var igår som jag satt och skrev att veckan var slut sist. Jaja det hände inte mycket igår vi låg och kolalde på teve tills jag tyckte det var dags att sova och då släkte vi över allt och fixade oss. Jag har sovit ganska dåligt i natt men jag klarar mig nog endå.

I morse var jag duktig och handlade bullar fastän det var typ storm, eller inte riktigt så farligt men nästan. Och nu är alla mätta och belåtna, tidningen är intagen allting undanplockat och snart är det dags att hoppa in i duschen och göra mig iordning för den andra föreställningen. Jag är inte nervös än men jag kommer säkert bli eftersom det är många från teatern som kommer idag alltså många jag klänner plus farmor och farfar och fler men vi hoppas att allting går bra. Nu hade jag tänkt mysa med min pojke en liten stund till innan jag måste pysa iväg.

                                                that can not kill me, can only make me stronger

 Puss

Sara the bygger ?

Tjenare,

Jag skulle ju gå och hämta den kassen med kläder och det blev en massa klydd. Beskrivningen på kvinnan var lite äldre mörkhårig i prickig regnkappa och det hittade jag men det var inte hon, hur stor chans är det på en skala ett till tio ? men efter många samtal hittade vi varandra och jag fick mina kläder. Tre linnen, en tränings bh typ massa strumpor och "tränings string" vad det nu är för speciellt med dem. Jaja sen stack jag hem till Jerker och hjälpte honom och jag lovar jag skulle passat som sån haha jobba lite sen fikarast great ! :D

Nu har vi lagat mat och hunnit se två filmer med min bror som vi "passar" fast just nu är han inte hemma och klockan är inte ens tio vad ska vi göra resten av kvällen ? Annars hadde jag nog tyckt det hade varit skönt att vara inne i denna stormen men nu när jag in te får lov att gå ut blir jag helt rastlös .

aja får väll vara social nu  


 
                                            vad tycks ? passar det inte mig ? ;)

 Pussen

äntligen är det över

Så nervös jag var igår det var ju helt sjuk. När jag stod där på scenen så skakade hela kroppen, men jag tror jag sa allting rätt. När jag står på scen är det dsom jag är helt borta och jag minns ingenting efteråt. Det känndes iinte bra men folk sa att det var jätte bra och att det var det bästa ja ggjort hit in tills så jag får väll tro på det även om min andra scen blev lite fel och jag började små skratta för all nervositeten släppte då.

Jaja det gick dom det gick och det är skönt det är över för premiären är alltid värst. Efteråt gick jag och Jerker till kina resturangen och handlade mat och då kom jag på att jag inte ätit mer än lunch. Vi gick hem till Jessica och åt maten där och då började jag känna hur hungrig jag egentligen var. När vi ätit och sånt så cyklade jag hem och sen kom jerker så kollade vi på en film som gick på teve och sen stack han vid tolv så läste jag en bok och somnade vid halv två kanske.

Dagens schema:¨

11.30 ta ut tvätten

12.30 hämta en kass met kläder som någon jag inte vet ska ha.(träningskläderna vi beställde)

efter det ska jag hjälpa Jerker på sitt rum och på kvällen blir det att laga mat till oss och lillebror för mamma och pappa är borta. annars vet jag inte vad som händer men ska nog ta det ganska lugnt.

Ja, nu ska jag ta och äta och det blir antagligen rester från igår.

puss

Jag har sovigt hela dagen

Hellu, jag skrev ju innan att jag skulle göra skolsaker men det höll nog inte min hjärna med om för direkt när jag skrivit det och stängt av datorn så somnar jag igen. Sen när jag vaknade kom jonathan hem från skolan så jag gjorde köttbullar och makaroner till oss och nu ska jag plocka undan det sen ska jag duscha och peala hela kroppen och sen ska jag ta och sätta på mig en ansiktsmask och bara ta det lugn och kanske läsa boken och ta lite luft på ballkongen och hoppas på att jag mår bättre ikväll.

hoppas ni har och får en fortsatt trevlig Fredag,

puss :)

Sjuk !

hejsan,

Är hemma från skolan idag mår inte alls bra och har knappt fått sova nått inatt, vaknade minst två gånger och sista gången kunde jag inte somna om på en timme och sen vaknar jag en gång till en och en halv timme efter det så det blir minns tre men skit samma jag är hemma i alla fall och jag känner att jag måste göra lite skolarbete så ja gska fixa fram information om löshår och sen ska jag kanske läsa min bok och plugga lite tyska, jag har så sjukt mycket läxa. som tur var tog jag med alal böckerna hem igår förutom matten men det kunde jag sen innan och i värsta fall går det att hitta på interner. Jo jag har tagit bort mitt nagellack också för ikväll är det ju premiär så jag måste vila upp mig för det också men en sak som jag klottrat på handen vill verkligen inte gå bort, suck. Jaja nu ska jag gå och äta sen får jag väll börja med mitt letande.

Godnatt

Yes, många uppdateringar idag, så roligt har jag haft idag. Vi satt och snackade hos Jerker så kom båda hans systrar hem dit och hans mamma så satt vi och snackade så nu ska jag kolla upp en sak som jag inte kommer ihåg och sen ska jag tvätta bort fet sminket som suttit på rent för länge och efter det så ska jag sova !

puss&godnatt

Börjar bli sjuk ?

Jag orkade inte skriva mer i det andra inlägget. Jag sitter här hos Jerker och försöker hålla ögonen öppna, jag känner mig helt svullen i ansiktet innanför huden. näsan är täppt och stor som en potatis eller nej men det känns så och mandlarna gör ont och snoret rinner om vart annat. Suck jag vill inte bli sjuk nu när det är premiär imorgon. Men jag får fortsätta drömma omo kläder så kanskee jag blir frisk haha. Föresten så har vi en uppgift på svenskan att vi ska hålla ett informativt tal i fem minuter och jag valde att snacka om hårförlängning för jag tycker det är ett ganska aktuellt ämne och det fanns ingen fakta om skor som jag egentligen ville snacka om. Jag kanske lägger upp en lite äcklig "hemlighet" sen om vad jag hittat.

pusspuss

Give me !



Nu får jag ge mig, jag sitter och tittar runt på kläder och har hittat en masas jag vill ha och som vanligt kan jag ju fortsätta drömma haha, och ja det fick bli en massa svart men skit samma.

Sha !

Tjenamoss !

Sitter i skolan, utanför tyskan och lyssnar på musik. Jag har precis fått rätt på mitt internet och skickat in datorkunskapen. Jag är svin trött och längtar till lördag ! Sen har vi ju studiedag på måndag så jag får långhelg :D

aja nu får jag väll göra någonting vettigt typ byta låt eller nått, nej men jag har skit tråkigt !

puss puss

OCH ETT STORT GRATTID TILL LULLU&MATHILDA SOM IDAG BLIR HELA 16 ÅR ! :D (LL)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0