just dance

Detta är nog en av mina vanligaste rubriker tror jag och jag har på riktigt allvar funderat på att tatuera in det på foten...

I alla fall har det varit jul för att som inte märkt det. det känns inte riktigt som det men det kan vara för att jag inte ätit mig äckligt mätt någon av juldagarna och fortfarande är sugen på köttbullar och skinka.

22 Bytade jag julisar med tjejorna, fick en jätte god parfym, en partyväska och lite badsaker mm... när jag skulle gå hem var jag för trött så jag ringde och väckte jerker och tiggde om en plats i hans säng och självklart var jag välkommen :)

den 23 hade vi julmys här hemma hela familjen. Klädde granen, drack glögg åt julmat och spelade spel och lite efter tolv började jag fixa mig för sängen.

24 började med att mamma kom in med min julstrumpa där det befann sig en tidning och en påse bilar. Sen bar det av till sporthallen för lite friskis&svettis såhär på julaftonsmsmorgon. På vägen hem köpte jag strumpbyxor och rosor till min älskade smulan♥.

Vid tre var vi hos mormor och morfar och firade jul till sent på natten, Jerker kom förbi och när vi kom hem bytade vi julklappar. Jag fick ett jätte fint armband.

25. Spelade wii med pappa och Jonathan sen blev det hem till farmor och farfar för att fira jul men vi åt kalkon istället för julmat. skoj att träffa alla i alla fall.

26. Tog en rejäl sovmorgon sen spelade jag wii hela dagen med pappa och jerker. Senare på kvällen stack vi hem och duschade jerker sen gick vi till statiol och köpte B&J glass och hem till mig och kollade på en film jag köpt. (hemma bäst) jag kan värkligen rekomendera den.

27. har packat in presenter och städat undan lite på rummet. Har läst lite i bingo Rimér's bok en flickfotografs bekännelse Jag vill inte slua läsa. det kommer ett omdömme sen när den är utläst. Jag har även kört ett danspass på wii just dance, åh så svitt man blir ! Nu ska jag ta och fixa mig för jag är nämligen bjuden på kalas hemma hos Jessica (Jerkers syster) som fyller år idag !

långt inlägg men det kompenserar alla de dagar jag inte skrivit.

pusspuss :)♥

lille julafton

haha har ni tänkt på att man lägger olika betoning på Julafton och lille Julafton...

Nu ska jag hjälpa pappa och klä granen sen ska vi fira lite jul här hemma. Luktar riktigt gott idag också för jag har på mig en ny pafym som jag fick av nathalie igår ! :)

Nu måste jag gå, pusspuss :)

heeelgeeen !

Okiidokkii jag är sååå uttråkad att jag måste skriiiva måånga bokstäver !

Nä förlåt, men jag sitter inne och pluggar så vad kan ma nförvänta sig ?

Torsdgen tillhör inte helgen men jag måste berätta att vi höll vårt tal på engelskan i torsdags, jag var så nervös att jag på fullaste allvar att jag skulle spy eller svimma.

Sen i Fredags vann jag utmaningen mellan mig och jerker, Jag mulade honom haha väldigt roligt faktiskt. Visst gav han igen och brottade ner mig i snön och jag var i underläke men jag mulade honom och det gjorde min kväll :)

Igår åkte jag in till stan med Tobbe och shoppade julklappar. Fick tag i några styckna i alla fall. Jag har aldrig varit såhär sek när det häller julklappar förr. När vi skulle hem tog vi bussen hem till honom för att ta bilen till svedala men vi hamnade i ... Vellinge... Satte igår GPSén och fick köra tillbaka och sen kom vi rätt men det tog lite tid eftersom det var isbana och vi kunde köra i max 60km/h hela vägen. vi hämtade upp min bror och sen stack Vi och jerker, andreas och elin till coop och köpte mat (klockan var runt halv åtta/åtta) så det blev hemmo gjorda hamburgare mm så gott, vi käkade hos mig och så kollade vi på film och försökte tjocka oss men vi var för mätta :P

Idag har jag typ baraa suttit inne och försökt plugga men det är så tråkigt. Jaja imorgon är det prov och sen ska jag klippa mig, jag är sjukt nervös vet inte om jag vågar !

Nu får jag väll snart fortsätta,
pusspuss :)

lalalalal

åååh vad jag längtar till att få klippa mig, är så sugen på en liten förändring och jag hoppas det blir bra.

Idag hade jag helt missat att busstiderna från svedala till lund hade ändrats eftersom jag var jätte tidig igår. Så jag missade ju den bussen jag skulle ta. Sen var nästa buss fösenad och den vanliga hållplatsen är ju borttagen så istället för att gå rill skolan på fem minuter tar det 15-20 minuter så jag var ju lite sen hehe....Efter skolan var det sista körmingen på körskolan för detta året. Och nu har jag pluggat eftersom vi har ett stort prov i svenska på måndag. Jag vet inte riktigt vad jag ska lägga tyngd på så det tar sjukt lång tid att läsa igenom allt och skriva ner saker på alla rubrikerna. jag han tio sidor på lite mindre än två timmar höö !? fast jag tog en liten rast men endå !!!

Nu ska jag kolla runt lite sen blir det sängen för mig, jagkan knappt hålla ögonen öppna !

pusspuss

Say Cheese !

Då har man fått lite härlig julstämning i kroppen idag med tre olika luciatåg.

Jag är väldigt trött, för trött...Jag vaknade halv fyra inatt och kunde inte somna om.

Jag har precis ätit pasta med skinksås. och ost ! ost är en av mina största svagheter i matväg, efter choklad. Jag älskar ost och det är typ det ända pålägget jag äter. ost, mjukost philadelphia och tacos med ost så gott. Nu käkade jag en macka med smällt ost på. Och det är lite pinsamt för ibland kan jag kjomma på mig själv bara sitta och hyvla ost och käka, och inte en eller två skivor utan väldigt många.

Jag älskar ost♥

lila

Haha det är så typiskt !

annars sitter jag och pluggar varje dag, värkligen jag har läxor och arbeten som jag sitter med varje dag och har aldrig tid att träffa folk på vardagarna. Men idag när jag har tagit mig fri från allting och inte har någonting planerat, då pluggar alla andra, jag ångrar att jag sa att jag skulle läsa körkort. Jag är för rastlös för det. :P




En av mina absoluta favorit tröjor !
Looove it !

körkort

Godmorgon !

Det var ett tag sen jag skrev nu.

I Torsdags mådde jag inte bra men gick till skolan endå för att ha Redovisning i Engelska, men läraren var hemma så det vara bara att åka hem igen. Stannade hemma i Fredags också så det blev mys här hemma med film, chips&dippa och kladdkaka.

Igår kom mina kära kusiner hit så höll vi på hela dagen och fotograferade oss, för vi ska ge det till farmor&farfar och Mormor&Morfar i jullapp. Jag hade aldrig pallat vara modell ! sån tid det tar att få EN enda bra bild, Therese kom vid halv tolv och tobbe en halvtimme senare, sen de var vi igång till fem halv sex. sen fixade vi i och försig bilderna också men sååå trötta vi var sen.

Men av någon anledning blir jag så jäääääkla festsugen när jag är sådär lagom trött, Jag visste att ingen ville festa med mig men jag fixade till mig och gav förslag på spel vi kunde spela och var jätte glad. Jerker och andreas hämtade mig så satt jag, tobbe, jerker och arne och spelade spel. Jag och Jerker ledde över länge men i slutt gick tobbe och arne förbi oss och vann.

Men trevligt var de. Nu ska jag nog försöka plugga lite körkort hoppas jag.

pusspuss

undiiies!!



Jag brukar inte använda pyjamas, men denna hade jag mycket väl kunnat ta på mig ;)


annorlunda trosor, lindex

såhär går det när jag har tråkigt mellan läxorna, (istället för läxorna)

ännu mer håår !

Just det anledningen till att rubrikerna innehåller så mycket håår är för att jag måste klippa mig och inte vet om jag ska klippa av det eller om jag ska låta det växa ut !!! åååh !!!

forts håår !

Som sagt var det sista teaterdagen idag, vi hade det mysigt och åt massa gott.

I skolan gymade vi, åååh i love it ! Det är så jäkla kul och så härligt att känna att muslkerna värker utan någon stor ansträngning. Men jag saknar kampsporten, riktigt mycket. Jag vill så gärna börja på någon slags kampsport och svettas och träna och verkligen känna att jag tränat. ååh eller börja dansa så kul det hade varit !

Jag borde egentligen gjort läxan men der har jag inte för det är trååkigt, men jag borde värkligen göra det. och jag har en jääkla massa teori och körkort och det är så mycket så jag vet inte var jag ska börja...

men ja gska nog börja med att försöka sova lite eller kanske göra en kuhi fråga.

pusspuss

hår

idag är det sista teater dag...och nu är min sjuts påväg så jag skriver sen !

tummen upp för sverige !

De aldra flesta håller nog med om att Jessica Alba, Heidi Klum och Megan Fox är sjukt snygga och sexiga.

Även jag tycker att de tjejerna är as heta, men de är plastikoperationer, hetsbantning och klädshocksskandaler hela tiden så nu vill jag faktiskt hissa sverige ! För även om vi inte alltid tänker på det så har vi sjukt snygga kändisar här också, och nu snackar jag inte om Joel Kinnaman hehe.

En sjukt snygg brud som vi ser rent för lite är Marie Sernerholt !



En annan tjej som jag inte tyckt var så snygg förr, men som jag nu kan se charmen i är Agnes Carlsson



woohoo allt för att slippa läxan...

powernap

Hehe mina 20 minutrar med kudden blev en två och en halv timme, men det var skönt.

Som ni kanske märker har jag bytat färg och header här, tyckte det behövdes en liten förändring. annars gör jag inte mycket, men ändå så gör jag allting annat än vad jag ska göra. typ kultur historian... Jag har kollat på jul och nyårs kläder. Jag vet inte om det ska vara samma klänning elelr om jag ska ha lite mer mysiga kläder på mig på julafton och mer festliga på nyår eller vad jag ska. Sen har jag kollat runt och bestämt mig för att jag önskar mig ett nintendo wii och även singstar till PS2 hehe jag saknar att spela tevespel!!

Jag borde väll fortsätta med renässansen...suck...

pusspuss

siffran innan ett TVÅ!!!

För ett tag sen skrev jag ju en recension på engelska och fick IG. Min lärare kom fram till mig och frågade mig "Sara är du säker på att du bara är dålig på att stava eller har du deyslexi?" Eftersom jag aldrig kunnat stava gick jag till en lärare och gjorde ett test för att se om jag hade dyslexi eller dyslektiska drag efrtersom vi har dyslxi i släkten. Och natulrigtvis hade jag vissa former av dyslexi, som mina föräldrar sagt till alla mina lärare genom åren, ingen har trott oss och nu efter elva år får jag veta att det är så...

I fredags köppte jag och klara en present till sofia efter skolan och sen mötte jag upp jerker och gick hem till mig. käkade och sånt senare på kvällen bar det av till andreas där vi såg en halv film.
Jerker har klippt sig och elin ruffsade om håret och sa "så fin du är i håret idag" Andreas som inte ser vem hon pratar med med säger "ja det var länge sen man fick se dig i  nersläppt hår" vå andra kollar på varandra och andreas kollar på mig och säger "ja sist hade du ju såna ninja flätor" som vi skrattar, lite kul att han tyckte jag var fin i håret ;)

Sen igår bar det av till höör, sofia fylde år och det vankades tjejkväll, god matt gott sälskap och roliga spel. Varav rubriken. Vi spelade med andra ord och jag skulle förklara nolla, så sa jag "siffran som kommer inna ett" och en av tjejerna utbrister högt "TVÅ". aja sen när vi skulle hem blev det lite smått kaos.

Taxin sonm skulle ta oss till stationen kom aldrig så sofias pappa fick köra oss dit fem minuter innan tåget gick, vi sprang på utan biljetter, så frågade cassandra en sån konduktör om hon han trycka biljetter och han sajaja det är lugnt. sen känner vi hur tåget rullar,m utan cassandra ! hennes mobil var avstängd så jag fick ringa sofia och hennes mamma och ja tiden gick sååå lååångsamt men sen väntade jag på henne i malmö och min kära kusin körde henne hem och sen kör han mig till svedala.

nu har jag en jäkla massa läxor att göra men jag ska ta 20 minuter ned kudden för jag är trött.

pusspuss



dagens händelse

Vissa dagar händer det absolut igenting roligt alls medans det händer väldigt mycket på samma gång en annan dag.

Idag tillexempel: Av någon anledning kunde jag inte äta i matsalen så jag var väldigt hungrig när jag begav mig ut i lund för att möta amanda. Vi kollade lite på kicks och luktade på parfymer. Sen köpte vi mat till oss själva och våra små trollungar på mejeriet. Vi började vår färd dit och jag känner hur min mage kurrar, men den slutar inte utan den fortsätter och jag börjar bli lite orolig.
Då förstår jag att det är min mobil som ringer och inte alls min kurrande mage. Det är mr Sofia som ringer och frågar var vi är. Jag säger att vi är framför en skylt där det står varning för risk. Då säger amanda någonting som jag sagt fel (inte förrän nu fattar jag humorn i varning för risk) i alla fall, nu har vi kommit förbi skylten, jag vänder mig om för att läsa men lägger lite för mycket tyngd på ena benet och nästa sekund ligger jag ner på trottoaren och asgarvar.

Detta var tre mycket lustiga händelser som händer på ca: 2 minuter, sen låg jag kvar och skrattade ett tag också men ja det var de !

För övrigt så var våra kära små trollungar så jääääkla bra på sin uppvisning/konsert/spelning så vi blev helt rörda båda två och alla musikelever var svin duktiga.

Imorgon kommer mer beskrivning på vad jag såg och vad vi gjorde där haha glömde det men nu är jag trött.

pusspuss♥

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0