WOW!

Jag såg precis att det är exakt två månader till min födelsedag ! :D♥

naglaar♥

Nu har jag kollat igenom hela matten ! Jag ska nämligen ha prov imorgon, aaah !

Jag har inte blivit klar med sonetten än vilket inte är bra men jag får väll försöka igen så fort jag skrivit klart här.
Sen måste jag duscha och raka mig och skrubba mig och smörja mig och lite sånt mysigt. Jag hade även behövt göra ett kör-prov vilket kanske är lite viktigare än sonetten eller?

I vilket fall som helst så vill jag visa upp mina fina naglar.



Dem är lite kortare än förra gången, vilket är skönt. Och jag vile ha något
roligare än vanlig frans manikyr så det blev lila glitter ! ♥

här hittar ni deras hemsida där det står allt om vad dem gör, vad det kostar
och hur man bokar.

Nu ska jag kolla lite på datorn under tiden som jag bestämmer mig för hur
jag ska göra med sonettenVSkör-prov.

pusspuss :)♥

misslyckade sonetter


Kräk, kiss och stinkande blöjor
Jogging byxor, mormortrosor och XL i tröjor

Nä barna skrik är minsan ingen tröst
När du ser ner på dina hängande bröst

Av : Sara Körner wiihoo


Jag har haft ganska mycket att göra i helgen med teatern så jag har inte varken orkat eller hunnit skriva in några dikter.

På teatern givk det i alla fall bra och jag blev helt varm i hjärtat ! Först kommer farmor&farfar med min faster och mormor.
Sen kommer mamma&pappa och Pia&Tommy.
Och sista föreställningen så kommer Andreas Jerker och Elin, OCH mina underbara tjejer ! Jag visste inte att dem skulle komma och blev helt överraskad !
Det är inte ofta man får träffa så många människor man älskar på samma dag men åh det var härligt !

Jag känner att dikterna inte passar in i detta fina så dem kommer sen.

puss på er ! ♥

renässansen

Tjo hej!

Jag sitter med instuderingsfrågorna om renässansen. Skit svåra om jag får säga vad jag tycker !
Idag har jag värkligen konstaterat att balett inte riktigr är min grej hahah.

har absolut ingenting intressant att komma med men jag behövde en paus !

får väll fortsätta.
pusspuss

älskar du mig så som jag älskar dig ♥

Så nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen blir det att ragga på kudden.

pusspuss♥

sonetter på baletter ♥

Det märks värkligen att jag inte tränat på ett tag nu.

Jag har bara rim i tankarna så urs'kta om det blir konstiga meningar eller nått.

Vi kom till utväcklingssamtalet kvart över och var klara typ halv när jag egentligen skulle varit där. Det kom väll inga överraskningar precis men jag måste plugga mera eller börja göra läxor över huvud taget kanske skulle hjälpa.

Jag och mamma körde till nilssonsmöbler och köpte en ny sänglampa till mig för den jag har är sönder. Sen bokade jag en ny nageltid och vi köpt baguetter på lizzan´s café.

Jag har även lämnat in idrotten som skulle varit inne inna lovet och hunnit träffa jerker en stund.

Sen har jag hållt på över länge med att komma på en sonett. en slags dikt på rim men varannan mening ska rimma på varandra typ.



Här är en bild på väskan, den syns inte jätte bra precis
 men den är väldigt fin tycker jag.


motivation

Om en halvtimme ska jag och mamma åka in till Lund för jag ska ha utväcklingssamtal. Sen har jag tänkt gå ner till the nail shop och se om hon har någon tid i veckan, kanske idag till att fixa mina naglar. Tumnaglen gick ju av i Lördags och jag tycker det är skitfult att gå runt med någonvnagel trasig.

Sen ska jag nog träna ikväll. Snön har gjort mig över taggad på at röra på mig jag vill bara ut och springa mig svettig i snön eller ta en låååång promnad och bli helt rödrosig om kinderna :)



Här är mina nya älsklingar ! Jag blir mycket längre än alla andra
Men jag älskar dem och dem är så sköna att gå i.

Jag hadde platta skor igår när jag körde men sen bytade jag
direkt♥

Bilder på väskan kommer sen nu måste jag börja fixa mig !

pusspuss♥

kultur historia


Vad var det som hände
När harmonin under renässansen vände

De tänkte, starka färger är vad folk behöver
Och Manierismen tog över

komponiserad av mig under kultur historian, läs och lär kära vänner

.........


Ur mig kommer inget snusk
Jag är ingen jäkla slusk

Jag pratar aldig om sex
Och gillar inte porrens spex

Att alling handlar om att knulla
Och att med flera personer ligga och rulla

Nej jag vet inte hur det är med dig
Men det är ingenting för mig

tack och hej !

Under samma lekton påstod Klara att jag bara tänker på sex ppft...


Så Sofia here you go !

löfte

Jag har lovat sofia att skriva en dikt på rim här varje fredag och eftersom jag glömde i fredags kommer det två innom kort.

pusspuss

jojojo

ojojoj vad dålig jag blivit på att uppdatera.

I helgen har jag inte hunnit för i frdags gick jag och la mig vid halv tolv för jag skulle till ullared för första gången !
Det var inte så roligt som jag tänkt mig men jag hittade lite saker och blev jätte glad. Jag köpte blanda annat en haslduk en väska och väääärldens finaste skor ! När jag skulle ta upp plånboken för att betala skorna (utanför ullared) så bröt jag min högra tumnagel ! snacka om att jag blev ledsen då !

Jag var hemma runt sju halv åtta och sen tjugo över åtta gick jag och mötte elin, stötte även på lullu på vägen. Sen givk jag och elin och handlade och gick hela vägen hem till andreas, vi började se en film vid tolv men jag somnade och sen bad jag tobbe köra mig hem för jag var så fruktansvärt trött. gick upp tjugo i fem.

Sen idag var det teater. Har mått så jävla dåligt hela dagen ! Men blev lite gladare av att snacka med elin i telefon, vi hade så mycket att snacka om och snackade på i fyra timmar sen skulle vi båda käka. Jag ska snart duscha och sen ska jag nog gå och lägga mig.

pusspuss

balett

Hejsan svejsan.

Jag vet inte om jag skrivit att vi börjat med balett på dansen? Det har vi i alal fall och det är riktigt jobbigt ! musklerna måste kämpa precis hela tiden, jag förstår inte hur dem pallar :P

Jag har nog inte mycket mer att skriva tror jag , ska hoppa in i duschen nu.

pusspuss

mmmh mm mmh

Jag tog god tid på mig idag när jag fixade mig. Först duschade jag och tog håt inpackning somi luktar så jäkla gott! Sen provade jag en ny peeling av det vi fick av Christel och en fuktgörande typ ansikts mask och båda luktade så gott. Sen smörjde jag in mig i cocos, sminkade mg med lite nav det nya sminket och tog på min boss parfym som jag fick av Jerker förra Julen. Och jag hade inte borstat  mitt hår utan bara gjort en bena för det är lockigt när jag kommer ut ur duschen, eller vågigt. Så jag tog lite mousse och spray i och sen blev det min favorit klänning till det.

Haha det är ganska fånigt men bara tanken på hur gott mitt ansikte luktade gjorde att jag kännde mig assnygg.

Jag och mamma stack till morfar, åt kakor och lekte med thyra, sen blev det gåsamiddag hemma hos jerker med chokladpudding, ostbågar, sockerkaka chokladbull (chokladboll) och bilar.

Så nu i veckan och fram till min födelsedag blir det träning träning och mindre socker om jag ska kunna ge mig min egen födelsedags present från mig själv till mig själv.

Nu ska jag ta bort sminket och försöka sova. Redan imorgon bitti blir det en tmaning för mig att hitta till stället som vi ska åka skrillor (skridskor).

önska mig lycka till !
puss och godnatt

tröööötnat!

åååh jag är så jävla sugen på en helt ny frisyr ! Jag är väldigt trött på den jag har nu. Alla säger att jag passar i den och jag trivs skitbra i den men neej jag vill ha någonting nytt. antingen utflippat eller helt vanligt...

Jag har tagit det väldit lugnt i helgen vilket nog är bra så ja kan bli frisk från min förkylning snart så jag kan börja träna igen.

Igår fick jag lite smink av mamma eller jag får använda det som hon har fått av Christel. Hon jobbar med smink och ibland får mamma gratis av henne. Det är så jävla fint att jag knappt vågar använda det.
Jag har fortfarande kvar en roge från dior som jag fick när jag var typ 10-12 år gammal just för den känns för fin att ha till vardags hehe.

Nu ska jag börja fixa mig för sen ska vi hem till morfar.

pusspuss

♥miss kiss

Ojojoj vad längesen det var jag skrev !

Det blev i alla fall spetsklänningen på nathalies kalas. Trevligt att träffa tjejerna jag har så mycket att göra annars så jag hinner inte träffa dem så ofta.

I Lördags passade jag min bror, jerker och tobbe var också här. Vi käkade, kollade film, åt massa godis och spelade spel. Sen vid två tiden träffade vi iki och andreas en stund.

I söndags fixade jag mig vid fem tiden sen blev det mat på jägersro och sen satt ví och snackade hos jerker tills vi skulle hem.

Igår mådda jag inte bra så jag låg i sängen hela dagen tills jag skulle gå och lägga mig och idag var vi lediga så jag har gjort historian och körläxan.

Jag har även krängt en hel del i helgen så det blir till att träna sen men nu är jag snorig så jag hoppas det går över.

Tyvärr blev det ingen halloweenfest som jag sett fram emot i flera veckor om inte månader men jag är glad endå :)

pusspuss♥

dystert

hmmm...

Jag kom inte på något ba sätt att börja inlägget på så jag börjar med hmm...

Jag har precis ätit pankakor och druckit mjölk (laktosfri) och nu bara sitter jag och väntar på att pappa ska duscha så jag kan duscha efter honom. Sen blir det att fixa sig.

Jag brukar tycka hösten är väldigt mysig och har ingenting cemot att det blir mörkt ganska tidigt på dagen men idag har det ju inte ens hunnit bli ljust ! Så jag har inte orkat göra någonting uta nbara suttit inne och letat efter ett spel. Till min stora lycka hittade jonathan det efter ett tag men lyckan försvann väldigt snabbt när jag märkte att papert med koden är borta:(. Så nördig so mjag är har jag suttit och spelat spel på Jesper.nu

Jag vet nog va jag skas ha på mig ikväll, egentligen vill jag ha det fina klänningen jag fick av jessica men den är i tvätten så det får nog bli min spets klänning som jag använt en gång tror jag och det var på Pojkarnas student i år.

Jaja nu har jag inte mycket mer att skrivaa så puuuss på eer !

heejsan !

Det var nog ett tag sen jag skrev men idag har det hänt en hel del.

Först vaknar jag hos jerker och lyssnar på massa bra musik så jag blir glad sen fixade jag present till nathalie.

Stack hem och käkade sen stack jag hem till matilda så snackade vi lite och klurade ihop en liten överraskning till nathalie eftersom hon fyller år nu idag !

Vi körde ner till ica och köpte kaka och chips och sånt sen stack vi ut och gjorde fint med ljus och ballonger och fixade dit henne lina och daniella och det blev väldigt lyckat. jag är nöjd över vår insatts !

Sen har min bror och hans två tjej kompisar blivit knivhotade av några polaker och bestulna på sina telefoner (vilket gör mig förbannad) men i alla fall så jag gick ner för att kolla hur han mådde och kramad honom och han har vuxit om mig !

Sen vid två snackade jag med elin i telefon och nu måste jag sova trodde inte klockan var mer än två tiden går väldigt fort på natten !

puss på er ♥

naaails♥

Körning prov naglar träning

Jag har varit igång sedan halv åtta i morse suck men kul har det varit

På körningen fick jag prova på att bromsa allt vad jag kunde på grus, som jag srattade ! Sen anmälde jag mig till riskettan och fick den andra körboken så nu börjar allvaret. Jag har även fått en massa läxa att läsas till nästa gång.

Direkt efter satte jag mig och väntade på bussen til lund. Gjorde mitt matte prov, det kändes helt okej så jag hoppas att jag blir godkänd. Sen direkt fter det han jag typ hem och kissa sen bar det av till det nya nagel&frisör stället i svedala. Jag byggde på mina nagler för första gången och det blev jätte fint och hon var jätte trevlig så nu hoppas jag att det håller för jag vill dit igen :)

Sen skickade elin sms om jag skulle träna för hon skulle och i sista minuten så bestämde jag mig för att jag skulle så jag kom precis hem där ifrån och nu ska jag duscha och ta på mig någonting mysigt :)

pusspuss

förändring?

Jag kan inte minnas ett enda prov jag varit nervös för. Jag har struntat totalt vilket resultat nationella proven visat jag har tagit det lugnt och liksom tänk att jag kan det jag kan mer än så kan jag inte göra. Jag brydde mig inte om om jag fick ig på alla proven eller om jag fick vg men nu alltså det är sjukt så nervös jag är inför provet imorgon jag vill värkligen inte misslyckas och jag har så ont i magen.

Jag ska kolal igenom det en gång till sen ska jag sova.

puss&godnatt

mathhhheee !

Heeejsan bloggen !

Tycker det är överlöjligt att skriva så men vill variera mig lite.

Det blev ingen träning idag utan jag försöker att få in lite matte i huvudet eftersom jag har omprov imorgon och ska till körskolan innan så jag hinner inte plugga imorgon. Sen direkt efter provet ska jag bygga på mina naglar ääääntliigen ! Jag hoppas att det blir bra !

Jag var ute och körde innan idag och sen när jag var klar så var det någon som tutade på mig men jag såg bara en bil och ett litet huvud sticka upp och sen snabbt ner. Så tänkte jag att det är säkert ett ltiet barn som håller på att bussa men nej när jag cyklar förbi så är det Jerker och Tobbe som har följt efter mitt under nästan hela min körning.

Jag träffar dem en stund och nu sitter jag som sagt här och pluggar. Jag fattar ingetning så fick ringa cassandra så förklarade hon så nu hoppas jag att det går bättre. Klockan åtta tänker jag ta en paus och kolla på top model men innan dess ska jag försöka plugga efektift. hhmmmm undrar om det går !

pusspuss

Helgen och Allt för min syster♥

I Lördags jobbade jag ju som sagt och direkt efter blev jag hämtad av pappa, stack direkt hem och tod en snabb dusch, drog på mig min snygga klänning som jag fått av Jerkers syster och sen bar det av hem till Cassandra. Jag hade en jätte trevlig kväll. Tack tjejer ni gör varje dag lite ljusare, jag älskar er ♥

Sen igår käkade jag på jägersro med elin och andreas och jerker. Sen var jag hemma n ån timme för jag mådde riktigt dåligt men senare på kvällen träffades vi igen och kollade på Allt för min syster åååh sån riktigt bölfilm mitt högra öga grät så jag hade en liten sjö vid halsgropen sen.

Nu ska jag snart fixa mig och sticka till körskolan, om jag fattat det rätt så ska jag utgå ifrån svedala idag. Jag har dock väldigt ont i huvudet men jag hoppas att det går bra. Sen blir det att plugga matte hela dagen eftersom jag har omprov imorgon.

Jag får se om jag orkar träna ikväll också haha.

puss puss

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0