Long time ago ♥

Jag har inte skrivit på ett tag nu och anledningen är att jag helt enkelt inte har kunnar logga in för blogg.se har hållt på med någonting.

Fredag: My birthday ! Mådde inte helt okej i skolan så jag gick hem och sov och tog piller. Sen fixade jag till mig och det kom hit folk, jag fick massa fina saker och hade verkligen en lugn och trevlig födelsedag.

Lördag: Vaknade tjugo i åtta av att papap säger det är telefon, Det är från coop och de undrar om jag kan komma och jobba mellan 11 och 14, vist inte långtid men jag kan inte somna om sen. Klipper mig halv tio sen jobbar jag och på kvällen var det kalas för jerkers pappa. Andreas var även där.

Söndag: Har tagit det lugnt idag jag har tagit det lugnt med Jerker och andreas.

Det var väll de, puss :)

Shooes ! ♥

Finns det någonting som jag kan lägga ner riktigt lång tid på så är det skor ! I love skor. När jag vet att jag ska och handla skor brukar jag alltid fixa till mig innan jag sticker och ta på mig de jeansen jag tycker är snyggast och ett par fina strumpor sen är jag redo att gå runt och prova skor hela dagen.
Jag har även börjat kolla runt på nätet och hitta dessa stövlarna som ja gtycker är grymt coola. De är från www.bakersshoes.com

Om jag bara haft pengar och mod att gå runt i så höga skor hade de varit mina !

 



 

Torsdag ♥

Haha jag var väldigt nära att skriva söndag som rubrik eftersom jag varit ledig idag.

Igår gjorde jag inte mer än jag tänkt mig, en ansiktsmask bara och jerker kom hit och sov med mig. Så jag vaknade brevid honom idag vilket alltid är lika mysigt. Vi har inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och gått en runda och ätit lite. Halv sex var det dags för jympan och efter det träffade jag matilda en stund. Nu ska jag ta en varm dusch och gå och lägga mig sen.

ha det så bra
pusspuss:)

Dagens ilandsproblem ♥

Jag fastnade här som vanligt och började kolla tillbaka på bilder och inlägg till sommaren och nu är jag lite confused här.

Jag färgade nämligen håret i sommras och hade mocka/chokladbrun färg (har jag skrivit i alla fall) och den blev väldigt mörk. Och nu har jag köpt en annan sorts färg som det är olika nyanser i och det är också mockabrun men tjejen på bilden har ljusa slingor.

Jag har färgen och vill färga håret nu men jag vågar inte, tänk om det blir jätte ljust, gör jag det inte nu väntar jag nog tills på lördag eller nått... 

puss

Gaaaah !

Nu är jag arg, riktigt arg !

Eller egentligen är jag inte arg men väldigt irriterad på blogg.se ! Det börjar alltid fucka sig och så måste jag kopiera allting hela tiden så det jag skriver inte ska försvinna men naturligtvis så vill det inte kopieras och inte kopieras in så mitt inlägg som jag precis skrev försvann.

I alla fall så är jag rent för trött för att träna idag och huvudet bultar så jag hade tänkt träna friskis och svettis imorgon kl: 17.30-18.30 på kyrkskolan i svedala och om det är någon som är instresserad av att gå dit med mig så skicka gärna ett sms. Det är alltid mycket roligare att träna två :) eller fler ;).

Ska vila en stund nu så det slutar kännas som de sju små djärjarna jobbar i mitt huvud.

pusspuss :) ♥

En promenad ♥

Så skönt det var att ta en promenad innan. Haha vilket ord, promenad.

Jag gick i alla fall ut och lämnade tillbaka filmen, så härligt väder det var. Fastän det var minusgrader var det väldigt friskt och varmt inte alls så rått som det varit de andra dagarna. Sen läste jag boken tills jag somnade. Käkade och sen kom jerker hit en stund och har precis gått. Jag försökte göra engelskan men allting bråkade med mig så jag mailade edit och frågade om jag får skjuta upp det till nästa vecka. Funderar starkt på att hoppa av tyskan nu så att jag verkligen klarar av engelskan.

Nu ska jag fixa mig, läsa lite engelska och sen ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon.

godnatt på er, pusspuss :)

En potatissäck ♥

Ah det var vad jag kände mig som när jag vaknade, Kroppen var så tung att jag kom inngenstanns så jag blev hemma, gick och la mig igen men jag vill inte påstå att jag mår mycket bättre nu. Jag behöver luft men det är ju typ -11 grader så att gå ut är inte speciellt lockande. Så jag sitter och kollar runt på kläder istället, som vanligt. Hittade ett linne på nelly.com som jag tyckte var ganska häftigt, det såg ut som ett vanligt linne med "knappar" men baksidan var spetts. Den fanns under festklänningar men jag vill ju kalla det ett linne.

Jaja nu ska jag gå och läsa lite sen ska jag ta friskluft och göra min engelska...



take care
pusspuss ♥

Måndag ♥

OOOH ! Jag har precis sett klart änglar och demoner igen och nu vill jag bara läsa ut boken !

Början av filmen var äckligt dålig eftersom ingenting stämde överrens med filmen, men eftersom jag tycker resten av filmen är bra (det jan inte läst) borde resten av boken vara fantastiskt bra, så jag får väll se.

Jag har haft en fruktansvärd huvudverk hela dagen men kanske inte så konstigt när jag varit i skolan från 08.40 till 16.20 och sen direkt till bussen, hann hem om och sen var jag tvungen att rusa iväg till videosaken och hyra filmen och sen vidare till teatern.

Trotts allt är jag endå gladare än igår men jag är helt slut och måste sova nu, har även fått reda på att från och med nästa måndag ska vi splittra teatergruppen så alla från 7:an och upp är i en grup som börjar halv åtta på måndagar och de som är yngre börjar samma tid som nu.

Puss&Godatt :)

Det är bara att tuta och köra ?

Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva, mina ögon svämmar över och stressen strider sig i hela kroppen, skolan har börjat, teatern har börjat, allting börjar bli som det var innan lovet. Men vad kan man göra ? absolutli nothing så det är inte lönt att klaga.

Igår jobbade jag från 10-18 och var lagom trött efter de. Hyrde film och åt chips med matilda på kvällen och när hon gått somnade jag direkt.

Idag har jag läst Änglar och demoner, har inte haft tid att börja läsa förrän nu och jag har inte ens kommit halvvägs och resten av min grupp är typ klara.

Jaja nu ska jag se vad det är för johan falk film som går och läsa lite till sen ska jag sova...

godnatt

Godnatt♥

ööh, fuck jag hatar att blogg.se inte sparar det man skriver under tiden man skriver ! orkar inte skriva om det emn dagen har varit lugn, ska snart sova och jag missar dansen på lördag för jag ska jobba. kort sammanfattning ha det bra pusspuss♥

Good Girl ! ♥

Hejsan svejsan :)

Första dagen på nya schemat idag, trodde jag skulle få åka hem halv fyra men jag skrev klart min svenska sju minuter innan vi slutade. Gick snabbt till skolsköterskan och hade riktig tur att hon öppnade dörren just då för en tjej i klassen skulle in där så jag bytade min tid imorgon från 08.15 till 09.45 och har sovmorgon till klockan tio imorgon, eller ja vi börjar då så jag har sovmorgon till klockan sju ! :) och det gick i alla fall så snabbt att jag skyndade mig till bussen och han med halv tre bussen ;)

Jag har även tränat idag, nya pass på friskis nu, och vi fick vars ett nummer av deras tidning friskis pressen. Mycket nytt idag hehe. Jag hade tänkt gå och lägga mig nu (en timme tidigare än vanligt) och ställer alarm på halv sju (en timme senare än vanligt) om jag lägger mig nu och vaknar halv sju får jag alltså två timmars mer sömn än vanligt och det låter inte helt fel.

Just det jag har även sett G force idag och jag tyckte faktiskt inte den var så bra. Jag hade förväntat mig mycket mer och är glad att jag inte såg den på bio.

hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll :)
godnatt på er, pusspuss :)♥

Choklad ! ♥

Hej igen,

Var och tränade barnen och det var orligare än på länge, i alla fall efteråt när oliver kom. Har inte träffat honom på jätte länge så jag stanande kvar och snackade ett tag sen stack jag hem och åt lite till och nu har jag ont i magen för jag små äter hela tiden för jag är sugen på choklad. Jag försöker sluta äta godis på vardagarna för att må bättre men jag kommer ju bli smällfet om jag fortsätter såhär !

Är svin trött också så ska snart sova hoppas jag...



Ser ut typ såhär när jag kommer hem från skolan och känner
mig otroligt sliten och somnar direkt haha
sov så gott, pusspuss :)♥


endast matte ! ♥

Hejsan :)

Idag var det en riktigt kort skoldag för min del. Jag kom till skolan och han ha stöd engelska ungefär 10 minuter sen skulel någon ha salen, hade EHL typ en kvar och var på hela matet lektionen. Sen gick jag till bussen och hoppade av hos Jerker med bullar och en ros eftersom han är sjuk, stackar. Åt med honom och sen tog jag nästa buss till trelleborg vis sjukhuset var där en och en halv timme sen kom bussen hem samtidigt som jag så jag var hemma runt fyra, snackade med fille och tyrren från min gamla klass haha .

Nu ska jag byta om, träna barnen , göra läxa kanske läsa och sen ska jag sova runt klockan tio ! är så svinit trött att det knappt är sant. Får även nytt schema som börjar imorgon, blir 10 över sju pussen nästan varje morgon :(



Lite saker jag fick i julklapp, har inte många bier men
ville endåha en, jaja ni får ha det så bra.
pusspuss:)♥

Nice day ! ♥

Hello !

skoldagen idag har varit riktigt nice, började klockan tio och slutade klockan ett haha. Hade gärna gjort det oftare för då är det inte så himskans mycket folk på bussen.

Fick även veta mina betyg i sceniskgestaltning och estetiskverksamhet teater, fick VG i båda och är nöjd med det :) . Har sovit en 40 minuter nu var riktigt trött även om det var en sån kort dag. Nu ska jag fixa mig lite och sen blir det att sticka ner till flamman för teater, det ska bli skoj men endå inte, vet inte vad för massa nya personer som börjar och visst det är skitkul men vi var en sånt härligt gäng innan och alla var typ lika gamla nu kommer det massa som är typ 7 år yngre än mig och sånt. men det blir ju lite spännande det också haha...



Bjuder på en bild från i morse, de nya jeansen på yes ;)
haha ha en trevlig måndagskväll, pusspuss :)


Kinafood :D ♥

Hejsan och godkväll :)

Jag vaknade i alla fall brevid min älskling idag igen, det är så mysigt att göra det :) , vi käkade och mös lite till sen stack han hem och jag ´la mig i ett härligt skönt skumbad. Läste lite och låg och mös tills jag blev alldeles skrynklig och vattnet börjat bli kallt.

Då fixade jag mig en lång stund eller ja inte speciellt komplicerat men jag gjorde massa annat under tiden. Sen Kom familjen ahlberg hit och det blev kinamat ! mumsig. Sen kollade jag och frida på blåsningen och nu sitter jag här och blev först förbannad av hur korkade folk kan vara när de kommenterar bloggar och sen blev jag jätte glad när jag insåg att jag har sovmorgon imorgon :D

ska kolla runt lite till sen ska jag sova :)



Godnatt på er sov så gott :)
pusspuss :)♥




fredag ♥

Hejsan, :)♥

hade precis skrivit ett inlägg med det blev gigantisk text så jag skriver lite kort om igår :P

Skola-sluta tidigare- shopping

Hem-sov-åt-träffade matilda&´daniella-träffade jerker&andreas- körde till statoil mitt i natten och åt- sov hos jerker.

Sen idag skulle jag på dans men vaknade lite sent och efter jag gnällt över de en stund kom jag på att den inte börjar förrän nästa vecka :P

Sitter hemma med jerker nu och väntar på mat, ska även börja läsa körboken eller trafikboken elelr vad den heter, vet inte vad som händer ikväll än, men kvällen är ung hehe.

ha det bra ,
pusspuss :)♥

När kroppen säger ifrån ! ♥

Uch uch uch , säger jag bara ...

Det var så skönt och lugnt med lov då sov jag ca 8 timmar och mådde väldigt bra, jag åt som jag skulle och bara tog det lugnt fastän jag hittade på många saker hela tiden. Nu har skolan börjat och jag sover ca 5-6 timmar och det klarar inte min kropp av. När jag vaknade imorse vände jag mig om och jag blev helt varm i hela kroppen och jag trodde jag hade feber, låg kvar lite och reste mig upp och gick och åt lite och fixade mig och då helt plötsligt blev jag helt snurrig, har blivit det nu de sista dagarna. De är sjukt att skolan påverkar så mycket med att gå upp tidigt, göra saker hela tiden och denna smygande stress om att jag måste fixa detta nu.

Jaja så jag ska i alla fall försöka lägga mig tidigt så jag mår bättre imorgon, har nästan gjort klart mattearbetet som är tills imorgon, ska bara skriva också och de kan jag göra senare. Har inte gjort mycket idag mer än det vanliga och sen stannade jag kvar 1,5h längre för vi skulle kolla sånt vad vi ska välja för individuella val sen, jag kan inte bestämma mig, jag vill gå:

webbdesign- verkade sjukt kul och går på 100 poäng
psykologi/socialkunskap - verkade sjukt intressant 100 poäng
Dans och gestaltning - love it ! tror det är 100 poäng

Detta blir alltså 300 poäng och om jag förstått det rätt får jag abra välja för 200 eftersom jag läser tyska och vill jag välja 300 måste jag söka om ökadval sak eller något och om det inte går vad ska jag välja bort lixom ?

jaja det blev ett långt inlägg men jag är trött så nu ska jag läsa klart på internett sen ska jag ta mat och sätte4 igång sex and the city och efter det ska jag fixa mig och läsa änglar och demoner, låter bra va ;) haha

Godnatt på er , pusspuss :)♥

det tar på krafterna ! ♥

Hejsan svejsan !

Det märks att skolan har börjat igen...

Jag är riktigt trött idag även om jag gick och la mig hyfsat tidigt igår, så när jag kom hem från skolan slängde jag  av mig alla kläder letade fram ett par Pierre Robert troser(super sköna !), drog på mjukisbyxor och en stor t-shirt och nu hade jag tänkt lägga mig ner typ en haltimme 40 minuter så jag blir lite piggare till ikväll.

pusspuss :)

Smartiiie ! ♥

Hellu, again ! :)

Nu har jag ätit och skrivit utvärderingen, den blev inte så bra men jag får i alla fall godkänt för att jag lämnade in den :) . Jag har även suttit och skrivit in det jag köpt i min bok eftersom pappa tycker det är viktigt att jag håller koll på sånt.

Jag tror det var någonting mer jag skulle göra som jag har glömt att göra...

Jaja nu ska jag i alla fall snart fixa undan lite på rummet, fixa mig och sen blir det till att sova. Det är så ensamt att sova utan min älskling ! :(

aja puss på er och goodnight :)♥



haha bilden blev väldigt liten men det
rutiga är boken jag skriver saker jag handlat
och den svarte fete saken är min allmenacka eller
hur det nu stavas haha, och pennan är också köpt idag ;)

pusspuss :)♥

Tisdag ♥

Hejsan :)

Idag mådde jag inte speciellt bra på bussen, tänkte hoppa av några hållplatser innan för jag behövde luft ! Men jag klarade mig enda fram och gick in på konsum för att köpa tuggummi, då hittade jag även en stor "kalender" en hel sån stor bok (visar bil sen) såna klisterlappar i olika färger och en bläckpenna. Och jag kände mig otroligt smart och duktig hela dagen när jag satt och skrev i den haha.

Har även köpt ett par jeans idag som passade perfekt, emn de kommer antagligen att töjas ut sen, buhu. Jag kommer föresten inte lägga upp julklappsbilderna i ett innlägg, har gått så lång tid att jag glömt vad jag fått, bilderna kommer kanske upp i olika inlägg om de är för tomma. Nu ska jag äta, skriva en utvärdering och sen fortsätta fundera på om jag ska färga håret och i så fall vilken färg ;P.

ha det bra så länge, pusspuss :)

Mysigt ! ♥

Hejsan ! :)

Idag har inte gjort alls mycket, ringde Jerker flera gånger. När jag onsåg hur hopplöst det var gick jag och la mig och DÅ vaknar han. Fast jag somnar och nu på kvällen kom han hit och vi har haft massa mys och TV-tittande :)

Ska snart sova, skola imorgon...



Godnatt på er :) ♥

Ingen friskis :'( ♥

Hejsan hejsan :)

Idag vaknade jag redan klockan fem och var otroligt pigg, gick dock inte upp förän kvart över men fortfarande ganska pigg. Har inte gjort mycket i skolan idag, såg på film på NOn, ingenting på tyskan, läste tio minuter på svenskan typ. Sen slutade jag för vi har kompledigt från teatern.

Hade hela veckan planerad med friskis och svettis jympa och dans men det börjar inte förrän nästa vecka :( så jag får se om jag orkar göra nåonting annat eller skiter i det. det känns ju lite kallt att springa i detta vädert men det går kanske .

nu ska jag i alla fall vila lite, skulle träffat jerker när jag slutade men han svarar mig inte så han sover väll...

pusspuss :)♥

Header ♥

Hejhej, lagt märke till den nya headern ?

Den kommer inte finnas kvar speciellt länge till, den är bara en test jag gjort i ett nytt program och jag skulle se om den fungerade här utan att bli kornig haha så nu vet ni det.

pusspuss :) ♥

brumm bruumm ♥

Hejsan :)

Idag har jag varit ute och övningskört och det gick väll bra förutom att jag glömde blinka 2 gånger i rondeller eller ja en gång råkade jag stänga av blinkersen men jag kände mig lite dum för jag hatar folk som inte blinkar blandannat i rondeller.

Sen träffade jag jerker en stund och vi låg och mös och spelade spel haha och han åt även här och efter det gick jag ut och träffade matilad en stund, Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon ju.

Ni får ha det så bra, godnatt :)



Det andra linnet jag köpte från H&M

pusspuss :)♥

så trött !

Oooh !

som ni ser har jag inte gått och lagt mig än, aja baja.
har suttit uppe och försökt fixa ny header men mina program på dena datorn vill inte fungera så jag måste sätta igång min stationära (vilket jag inte tänker göra nu) och sen får jag maila över bilderna från denna datorn, drygt , ja ! men jag hoppas det fungerar då. Var bara tvungen att dela med mig av min frustration så nu är jag glad igen men även väldigt trött och ser knappt på vilka knappar jag trycker hehe,

godnatt igen
pusspuss :)

lets dance ♥

Hej hej ! :)

Har varit en ganska lugn dag med jerker idag men efter ett tag tröttnade jag på att bara göra ingenting så jag gick och duschade sen gick vi till svedala och mötte hans syster och gick hem till henne så åt dem, sen så gick jag hem  och åt, sviiin kallt !

Senare på kvällen stack ut och träffade matilda innan, hade riktigt mycket kläder på mig men frös endå... haha alltid lika trevligt att träffa henne även om vi inte gjorde någonting utan mest pratade.

När jag kom hem kollade jag på lets dance, hade ju helt missat att de började redan i fredes och jag blev förvånad över två saker

1. Att lets dance var så underhållande som det var
2. Hur de kan göra en såå bra låt (Pink's låt !) så otroligt dålig ! som jag störde mig...

jaja men jag tyckte faktisk att programet var riktigt bra och han marcus (tror jag) sa någonting som jag tyckte var väldigt roligt, typ någonting i denhär stilen: Jag trodde att hag hade bättre taktkänsla än vad jag hadde, jag spelade i i pinkband när jag var yngre (tänker) fast man spelar ju punk för att man inte har någon taktkänsla.

haha så klockren ! missade du också lets dance i fredes eller vill se det en gång till så kan du se det här 
Nu ska jag i alla fall kolla runt lite och sen ska jag sova ! :)



De nya kläderna, man se ju dock inte
mönstret på legginsen men i alla fall...

stort linne från H&M
Leggins från Åhlens

godnatt på er sov gott och dröm sött ;)

pusspuss :)♥




en snabbis ♥

Hejsan,

Ursäkta att jag inte varit aktiv idag så här kommer en liten snabbis av dagen...  Det var såhär att jag var ganska förvirrade imorse , jag viste att jag började kvart över ett så jag var tvungen att ta bussen halv tolv, men sen fick jag för mig att jag skulle vara i lund halv tolv så jag tog bussen halv elva och var alltså i lund 2 timmar innan jag började !

Och jag vet inte om man ska börja bli rädd när jag blir arg och går direkt in på Åhlens och köper ett par leggins bara för att ? :P och sen fortsatte jag förbränna pengar och presentkort, det blev

2st linnen
1par trosor
1par strumpbyxor
1par leggins (lite korta :'( )
1mössa
skydd till mobilen


och en flaska vatten och en falafel :P

Ja och i hade två lektioner om man ens kan kalla det för de så jag var ganska trött när jag komm hem, har sett filmer med pappa jonathan och  jerker nu på kvällen och jerker ska även sova här så nu ska jag gå och vara social.

ha det bra, godnatt sovgott och dröm sött :)
pusspuss :) ♥

skola imorgon ♥

Hejsan,

idag har jag gjort absolut ingenting eller jo jag har gått till Jerker varit där och jag och matilda har gått till mia och nettans där jag köpte en stoor bok där jag ska ha mina kvitt ooch sånt trams !

skola imorgon så jag ska försöka sova nu, taggad, eh nej men jag kom på att jag kan shoppa innan skolan eftersom jag kommer vara där typ en timme innan jag börjar hehe, ;D

aja godnatt och sov så gott
pusspuss :)

en tanke ♥

Haha jag kom och tänka på en sak...

Mitt liv och mitt humör går ju väldigt mycket upp och ner nu speciellt när jag går till doktorn och sånt och då finns det vissa tillfällen som jag inte vill vara ensam. Det är inte så mycket på dagen/kvällen*peppar peppar ta i trä* för då brukar jag ju träffa mina vänner, men väldigt mycket senare på kvällarna och nätterna och då brukar jag ofta fråga jerker om han vill prata lite och fråga om han vill sova med mig. och då var tanke, varför just han och inte någon av minna vänner. Men det slog mig ganska snabbt att mina vänner hade nog blivit ganska förvånade/chockade om de fått ett sms vid elva på kvällen som löd typ "Kan inte du sova med mig, jag är rädd och behöver någon som håller om mig" haha.

Sen nästa tanke eller en fråga, heter det stod eller stog alltså ett sms där det stod/stog ? haha kom och tänka på det nu när jag skulle skriva ;D

Nej nu är det tröttheten som börjar skriva så godnatt :)

pusspuss (igen) ;)

oj då ! ♥

Hejsan,

Satt vid datorn och läste massa bloggar för jag inte orkade fixa mig för sängen. Och nu tänkte jag "äh jag går och lägger mig nu så jag kommer i säng innan klockan två", slår en blick på klockan och den är snart halv tre !

Om  jag minns rätt så har jag inte skrivit någonting idag men jag vaknade i alla fall bredid min älskling vilket jag var väldigt glad för.
Och sen klockan två skulle vi fira tobbe hos farmor så var där hela dagen fram till kvällen, åt och spelade kort och sånt men mådde inte så bra.

Sen nu på kvällen träffade jag matilda och vi kom in i väldigt djupa disskutioner, vilket vi nog gör ganska ofta haha. Vi stack hem vid halv elva då vi höll på att frysa röven av oss ;)

Nu ska jag snart sova ska ställa klockan på tidigt imorgon för jag ska hjälta mig bror att fixa hans hår haha.

Godnatt på er och sov så gott :)
pusspuss :)

En liten promenad ♥

God kväll , ;)

Var som sagt på jympa innan och det var ganska mesiga rerelser men ganska mycket styrka. Gick ut och träffade matilda vid tio tiden stod och prata sen gick vi till statoil för jag var törstig, köpte även vars en paj. Sen följde jag henne hem och efter det gick jag hem till mig och jag kände i både lår och rumpan när jag gick att det var ganska ansträngande eftersom jag halkade bak på nästan varje steg haha. En sak som är bra med snön är att jag är inte rädd för att gå hem när det är mörkt då för snön lyser upp så det blir ljusare :)

Sitter och väntar på att Jerker ska komma hit, han ska sova här :)

godnatt på er, pusspuss :)



strumpbyxorna jag köpte till jul :)

slö ♥

Uh, hej igen :)

Jag känner mig riktigt slö idag och vill bara gå runt i sköna kläder typ en hood tröja, bara ett linne, stora härliga strumpor, ugs och bara håret uppsatt i en knorr, och ett par strumpbyxor ! jag är totaly inlove, innan tyckte jag bara att strumpbyxor var sjukt jobbiga och gör det egentligen fortfarande, men jag köpte ett par snygga strumpbyxor till julafton och nu vill jag inte ha någonting annat på mig (nästan) och det är så skönt och piffar upp en ganska enkel outfit.


typ nått sånthär mysigt, allt detta är från gina 

Nu ska jag ta ock fixa mig och se vad som händer, har väntat på att jerker ska vakna men nu ska han iväg så jag får väll vänta lite till och sen ikväll klockan 18.00 blir det jympa med mamma&mormor på kyrkskolan, det kostar endast 20 kronor så om du känner för att röra på dig idag kom dit. 

ha det bra
pusspuss :)
 

en liten "wow"-känsla ♥

God morgon alla glada ! :)

I natt hände en sak som gav mig en riktig "wow"- känsla...

klockan var fyra och jag försökte komma i säng men som vanligt när jag ska lägga mig kommer jag på 1000 saker jag "måste" göra så jag kommer aldrig i säng och i natt blev jag ju självklart jätte törstig så jag snurrade in mig i täket och gick ut i köket och tog vatten. Och då ser jag en skugga utanför föstret men jag trodde att jag inbillade mig vilket jag hade gjort hela kvällen, men sen ser jag rörelse utanför fönstret så jag kollar ut och då är det rådjur som traskar runt på nägen och äter på min grannes buskar, en ställde sig och kollade på mig, men de såg så fridfulla ut när de gick där och jag bara stod och tittade.

det tycker jag är en bra anledning till att inte flytta här ifrån till typ storstan för hur ofta får man uppleva det där ? Never...

Godnatt ♥

Hejsan,

Jag skrev precis ett inlägg om idag men det gick ju självklart inte att publicera och allting försvann, de borde ha som på blogspot.com där sparas allting typ var 5 sekund eller någonting.

Jag har i alla fall varit på bio med matilda och sett avatar och den var riktigt bra, har ni inte sett den så se den !

orkar inte skriva allt annat en gång till så

godnatt sov gott och dröm sött
puss puss :)

Söndag ♥

Hejsan, anledningen till att jag inte skrivit idag är att min dator vägrat sammarbeta med mig.

Hela dagen har spenderats med Jerker och Andreas och nu på kvällen även tonny, Vi har mest tagit det lugnt och kollat på film och spelat spel haha.

Har inte mycket mer att skriva för jag ska sova nu.

ha det bra,
pusspuss :)

New moon ♥

Hejsan,

Nu har jag faktiskt tagit kort på många av julklapparna och ska bara orka lägga in det på datorn och fixa till dem sen kommer de upp. Gästerna kom vid sex tiden och då höll jag på att se en jätte bra film som jag bara måste se hela, och mamma sa att det fanns en etta också så då vill jag se den med !

Vid halv tolv stack jag hem till Jerker och kollade på new moon med honom, andreas och Iza. Stack hem kvart i två och tryckte i mig chips så jäkla sugen jag var på de och nu mår jag ganska illa haha.

Jaja nu ska jag i alla fall sova, måste föresten fortsätta på boken När jag hör din röst problemet är bara att jag blir så fast i boken så jag kan inte läsa på kvällen/natten för då läser jag i flera timmar.

Godnatt, sovgott :)
pusspuss :) ♥

Dance dance dance ! ♥

Good morning suneshines !

Tro det eller ej men även denna dag kom jag upp lite över tio, käkade en macka och sen iväg till dansen. Skit kul men var inte helt vaken i början men det är så härligt att börja morgonen med att röra på sig. Nu har jag ätit vanilj yoghurt med kellogs speciall K och knäckebröd med mjukost. Jag har såna perioderibland när jag nästan bara äter mjukost, som pålägg då I love it ! nu ska jag snart hoppa i duschen och se om någon vill träffas idag, sen ikväll ska vi ha gäster. Vet inte vad som händer sen men någonting roligt hoppas jag på ! :)<3

ha det bra,

pusspuss :)

Movie time ! ♥

Hellu,

Mår ganska dåligt nu med världens huvudverk och vill bara sova men det är en spännande film på 6 som jag bara måste se. Det blev aldrig att jag gick ut utan jag stannade hemma så kom jerker hit. Ska gå och lägga mig direkt efter filmen för jag ska försöka komma upp tidigt i morgon och hänga med mamma och eventuellt mormor på dans på morgonen.

aja hoppas ni hafft en bra dag :)

pusspuss :) ♥

2010 ♥

Hejsan, jag orkar inte skriva om allting som hände igår men jag käkade hos R&C och sen stack jag till Jerker, vi var sju stycken först, pratade&umgicks lyssnade på musik och smällde raketer, eller inte jag jag stannade inne med andreas eller tvärt om :P . halv tolv gick vi till torget och då hakade nathalie och Jessica på, jag stod en bir bort för jag hatar raketer efter att ha fått några på mig och mot mig.

Jaja sen hem till Jerker igen och då hade filip med sig en milion småtjejer, jaja trevligt och sen på slutet blev det mest lite mysigt när de tjejerna hade gått och då var där andra som de umgick med innan, trevliga människor. Jerkers mobil är försvunnen, möjligtvis stulen och vi kom i sängt vid halv sex tiden.

Idag har vi mest slappat och jag har riktig träningverk sen jympan igår. Jag ska bara ta det lugnt ikväll kanske gå ut en stund sen.

Tack (nästan) alla för ett riktigt bra slut på 2009 och en härlig start på 2010 :)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0