studieteknik

min studieteknik är som sagt sämst!

Idag har jag suttit mellan 10.00-18.30 och skrivit mitt projekt i socialkunskap som ska vara på tio sidor! jag tyckte jag arbetade flitigt men har bara fått ihop 4,5 sidor!!! WHAT börjar snart gråta alltså. Vi har haft över mycket tid på oss men jag har inte utnyttjat tiden och de får jag ta nu...

Jag hade ändrat min bloggdesign men när jag skulle spara så råkade jag stänga ner hela sidan och jag har inte orkat ta tag i det heller än haha.

Jag längtar till helgen jag hoppas det blir massa mys då, jag är sjukt sugen på att dansa också men med tanke på att de är föreställningar torsdag-fredag plus att papaps band har konsert imorgon och jag måste skriva sju sidor till på arbetet så tror jag att mys är en utmärkt idé för denna helgen! :)

Kärleken till konsten

Jag tittade igenom min gamla bilddagbok nyss och upptäckte till min förvåning två av mina största intressen som jag helt hade glömt.

För tre fyra år sen så älskade jag att fotografera! Jag hade med mig min kamera överallt och kunde sitta i timmar framför datorn och redigera bilderna i mitt älskade program på min stationära dator.

Intresset försvann när jag bytte dator sen och jag inte kudne få de programet som jag hade innan.

Jag blir nästan lite ledsen när jag tittar på det för jag tyckte verkligen att det var skitkul och jag kunde alltid hitta text till bilderna och jag skrev mycket och det känns som en helt annan människa.

Jag tycker det är lite läskigt att se att man faktiskt växer så pass mycket att man inte längre kan identifiera sig med sig själv på bilderna.

Jag gick egentligen in för att hitta en frisyr som jag passade bra i förr men när jag satt där och bläddrade så har jag förändrats så pass mycket att det inte är säkert att jag hade passat i det idag...

Nä jag får fråga min frisör helt enkelt hon brukar känna mig ganska bra :) 

Torsdag 24 November

Okej jag fick lite smått panik när jag insåg att det endas är en månad kvar till julafton!

Jag älskar julen men innan dess ska jag skriva ett arbete på tio sidor till på onsdag. Jag ska även skriva ett brev på X antal sidor som ska handla om vår tids kultur. och jag blir så lätt stressad så därför fick jag liiite smått panik kan man ju säga.

Igår var det öppethus på skolan och jag och Amanda stod och gjorde reklam för en kurs som inte finns än haha men jag yckte vi klarade det galant. Amanda gick 20 min före mig och hon måste se så mycket mer estetisk ut än vad jag gör haha för direkt när hon gått kom minst dfem personer fram till mig och frågade om jag gick samhälle/samhälle beteendevetenskap haha.

Men det var trevligt och min älskade pojkvän kom och hämta mig, eller ja han körde till Lund och jag körde hem haha.

I förrgår var jag ute i skogen och promenerade med Nathalie, det var riktigt skönt! jag måste börja gå mer haha

Imorgon ska jag klippa mig AAAAHHH jag vet inte om jag vågar klippa lugg igen eller vad jag ska göraaaa!!!

Kär

Suck har så mycket att göra nu att jag inte pallar ta tag i någonting utan jag sitter på Nelly.com istället och jag är kär!!

Helgen

Heeej!! Jag har inte mått speciellt bra alls i helgen... I fredags gjorde jag ingenting, jo jag hämtade mitt körkort haha :D men sen var jag bara hemma och gick och la mig vid tio tiden somnade runt tolv. I lördags firade vi mitt körkort här hemma med god middag och champange, satt och snackade hela kvällen med familjen och Jerker och sen somnade jag till en film som jag verkligen ville se. Jag körde även lastbil hahah KAOS!!! Idag var jag hemma hos Cassandra och jobbade med vårt projektarbete. Mitt och amandas projekt fungerade inte och efter att två projekt har blivit strukna så avslutade vi vårt projekt sammarbete och jag hoppade på Cassandras förslag då jag hade lite idéer på samma bana. tog en snabb sväng in om andreas och träffade även nathalie en stund. De senaste timmarna har jag spenderat hemma hos min kära vän Lullu och nu borde jag gå och lägga mig fastän jag inte alls är trött...

Fredag

Sitter på bussen och gråter eller nä det gör jag inte men det känns så, jag är så trött och hungrig och utmattad att jag bara vill gråta!

Jag gnäller alltid om att jag vill göra nått på helgen och nu när jag blivit erbjuden så är jag så trött att jag inte kommer orka, jag tror mycket har att göra med att alla mina visdomständer börjat växa under natten, de kändes som att det pågått ett vilt slagsmål i min mun i morse när jag vaknade och båda
Mina kinder var svullna köttbulor typ...jag blir alltid helt otroligt ledsen när de börjar komma upp

Men när man är ledsen och bara tänker negativt så måste man tänka positivt och dagens roliga sak idag var när det helt plötsligt börjar snarkas under Roberts monolog haha och Christoffer ligger och sover i kulisserna hahaha

Hoppas alla får en riktigt trevlig fredagskväll och tjejer ni får schaka ruuuumpa och ha så jääääkla kul ikväll okej :*!!! <3

hår

Det blir mycket hår idag!!

Hos frisör kostar en keratin behandling 2000-3000:- så jag har inte råd med det! men om man köper hem ett sett, så kostar själva verktygen 890:- och håret ca:500:- borde jag kanske önska mig det i julklapp så jag äntligen kan få långt hår? haha hmm...funderar på det...sen fattar jag ju att det blir bättre hos frisör men man lär sig väl med tiden...





-Hej Sara, vad önskar du dig i julklapp?
-Långt hår ;)

Ytligt !?!?

Frisyrer!!!

Åååh, jag är så trött på min frysyr...eller på mitt hår rättare sagt för det är ingen frisyr längre det är bara hår!

Jag vill ju ha långt hår till balen men vet inte hur jag vill ha det på vägen dit, förslag?







öööh snälla kom med förslag!!!
är egentligen inte sugen på någon av dessa men jag hittar inte någonting jag vill ha...

vill klippa kort lugg men mitt hår är ju så kort, kan man ha det ändå? eller ?

brum brum

Tjeeenare! Hehe jag har inte uppdaterat på ett tag men jag har haft ganska mycket i tankarna...

I lördags var jag nog bara hemma eller nä jag var och handlade farsdags present till min älskade pappi sen var jag bara hemma hela kvällen för jag hade fett ont i huvudet, hyrde film och käkade chips och dippa.

I söndag var det farsdag, vi var hos farmor och farfar först och käkade och sen stack vi till mormor och morfar där även lilla Thyra var. Stack hem vid tre tiden sen skrev jag mitt tal.

Igår höll jag mitt nationella tal i svenska och är väldigt nöjd fastän jag inte minns ett ord av vad jag sa typ för jag var så nervös.

 Idag var det "the big day" i körkortsväg! Vaknade 06.50 och strosade runt i huset och låg på golvet av rastlöshet och nervositet för att halv elva ta bussen in mot lund. Jag lyssnade på pepp tal från pepp appen man kan ladda ner. Appen heter PeppApp och jag kan verkligen rekomendera den om man behöver lite pepp! Jag var på körskolan typ 50 minuter innan jag skulle köra och tiden gick i sniiiiigeeeelfaaaart...men jag körde uppvärmningslektionen och sen uppkörningen och YES JAG KLARADE DET !! WOOHOO SÅ JÄKLA SKÖNT!!! Jerker hämtade mig i Lund utan att veta någonting och blev ganska så chockad när jag sa att vi kunde byta förare om han ville, haha sagt och gjort jag körde hem, bilen stannade i en rondell men det löste sig.

Stack till pappas jobb, sen hem, tog Volvon och min bror, hämtade matilda sen nathalie som slutade jobba, sen lämna matilda, lämna nathalie, köra själv till mormor och morfar, hem sen farmor och farfar och nu är jag helt slut hahah ska snart sova alltså vilken knäpp dag !!! Kan knappt fatta vad som hänt liksom men jag är skitglad och dansade typ hela vägen hem i bilen!!

Tänkte avsluta inlägget med lite snygga kläder...och skor hehe ;)



åååh Varför kan de inte göra sånahär skor med lite kortare klack!?
looove them!!



Jag bara ÄLSKAR tajta byxor i kombination med höga klackar!!



Muchoo looveoo!!!





Studentmössa

Efter mycket om och men och sökande efter den "perfekta" studentmössan så tror jag att jag nog bestämt mig för att köra på den mössan jag redan beställt!

Det var såhär att jag och Cassandra beställde studentmössa och dagen efter lägger en tjej i vår klass upp en länk till en annan sida som har hur mycket som helst att erbjuda och då fick jag enorm beslutsångest men nu har jag som sagt troligen bestämt mig, ska bara byta text på den till Sara Körner hehe

Hade inget annan vettigt att skriva har fortfarande stört ont i huvudet men ni får ha en trevlig lördagskväll

Puss puss :*

Idol

Heeeejsaaaan!!!!

Har haft ont i huvud sen igår så jag ligger inne och tittar på idol, och jag är rastlös så jag skriver upp min åsikt om alla idolerna idag haha kanske inte kul att läsa men jag har någonting att göra ;)

Amanda P: Så jääääkla snygg wow hade aldrig vågat dansa sådär inför massa människor, tyckte kanske inte att det var hennes bästa framträdande men hon har energin och scenspråket som krävs!

André: Jag kan inte titta på honom men jag tycker att hans röst var sååå mycket bättre än förr han har rösten men inte energin och scenspråket...

Moa: Hon har blivit mycket snyggare ju mer hennes självförtroende har vuxit och jag älskade kläderna hon hade, tyckte inte framträdandet var super och inte låten heller men hon har det om hon bara vågar jag tycker om henne mer och mer...

(STÖR MIG PÅ ATT JURYN( stavning) FÖR SVENSKAR MASSA ENGELSKA ORD)

Amanda F: Ser jag att någon är Twiggy inspirerad;) (ögonen) HAHAHAHAH HON ÄR GALEN HAHAHAH, jag diggar henne, det är inte min musik smak direkt men hennes utveckling är ju enorm!!

Robin: No words jag är kär, men snälla skippa jackan!!!

(hahaha jag ÄLSKAR bagge hahaha hans lilla "haha" är så underbart!!)

Molly: Det var ju betydligt bättre än förra veckan men jag har börjat tvivla på att hon har mer än bara en bra röst för det har hon en enormt bra röst men jag undrar om hon är musikalisk...

Jaha det var det vet ju vem som åkte ut...

Drive

Hejsan!
Jag sitter och väntar på bussen, har inte skrivit på länge för jag har så mycket att göra just nu med nationella tal, nationella skriftliga, "läxförhör" i samhällskunskap, skriva ett brev i nutida konst, ett tio sidor rent faktaarbete i socialkubskap och försöka fixa körkort haha och jag är en extremt lättstressad person med stressmage så jag har fått ta tre mediciner idag för magen, hoppas det hjälper för jag har riktig kramp, en vanlig dag hade jag stannat hemma men nu ska jag ju till körskolan idag så jag känner lite press att jag måste må bättre till dess :-p

Aja ha en bra torsdag nu :*

Fredag

Okej jag tror jag behöver sova en timme till om man kollar på min rubrik...Det är ju naturligtvis Söndag idag och inte Fredag!

Jag har precis sett att man kan tidsinställa inlägg här hahah kul får prova det någon gång ;)

Jaha sist jag skrev var i onsdags, då skulle jag egentligen ut med Amanda och Cassandra men jag mådde inte alls bra, det var inte förrän typ havl nio som jag reste mig ur sänge då min käre pojkvän var rastlös ochville baka så det gjorde vi...långt in på småtimmarna. morotsbullar och kanelbullar blev det.

I torsdags körde jag och sen dansade och tjejerna jag på Arena 305 men daniella som ledare, loove it !

I fredags körde jag och sen gjorde jga ingenting...kollade på idol bara och andra filmer men ingenting mer.

Igår fyllde nathalie 18 år WOHO, så jag var på kalas hos henne, haha älskar den tjejen alltså och resten av "gänget". På natten träffade jag min kära pojkvän, han skuttade fram till mig och kramade mig, sen låg han på golvet och kelade med Wilma haha han blir helt tossig när han fått i sig några öl för mycket. Imorse så blev jag rastlös så jag gick hem och det han sa till mig var " kan du släcka ljuset".

Nu borde jag ta itu med mitt rum det ser HEMSKT ut det är stök och kaos och blöö.

Jag tycker inte om att städa men jag hatar oreda, hur gick det till ?




För övrigt fatatr jag inte hur jag bara kan ha 350:- kvar på mitt kort
Det är liksom bara den 6 idag aah måste fixa mig ett jobb!!!

Idol och öronhål

Haha jag mobilbloggade om mina naglar och jag skrev typ att det gick att måla naglarna...anledningen till att jag skrev "tabbe" som rubrik i inlägget innan det var att jag råkade köpa dekorationslack istället för vanligt nagellack. Det betyder att penseln(penslen?) är minimalisk hehe men det gick ju bra endå.

Jag har precis tittat på idol, synd att Linni åkte ut jag älskar verkligen hennes röst. Men jag är så glad att min älskade lilla Olleplutt ÄNTLIGEN visade att han KAN SJUNGA!!! jag tyckte faktiskt att det var ett riktigt bra program.

Var på gymmet igår och tränade lite...funderar på att dansa nu men jag är så sjukt sugen på glass...kanske ska äta glassen och dansa sen?

annars har jag inte gjort så mycket...satt i örgänge i mina öron och de kliar riktigt mycket, brukar ju vara väldigt dålig på att ha örhänge i hålen.

Ikväll kanske jag ska ut med Amanda och Cassandra, jag får se jag känner mig lite off nu, men som sagt jag får se.

Ska plocka undan här i köket nu, vill klippa mig ! men alltså inte kort utan långt jag vill ha långt uppklippt hår och kortare lugg...aaah blablabla jag är trött det blir nog glass nu och kanske kasnke dans sen...

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0