tired

Uch nä det blev inte mycket gjort...

Jag skrev ner en liten lista på några saker som ska göras och tittade igenom matten, sen blev det dubbelavsnitt av topmodel och nu blir det sova.

Kollar föresten ner på mina händer och mina svartmålade kortklippta mjuka naglar är så otroligt fula så det finns inte, jag saknar det långa naglarna men jag har inte råd nu när jag inte jobbar längre. Får fixa det imorgon och ta på massa vitaminer så de blir starka och långa av sig själv ;)




Nu började rum för en stjärna, och jag kom och tänka på Dregen.
Folk brukar tycka han är grotesk men jag kommer nog alltid vara lite
små förälskad i honom. Jag såg honom live och han var så het pooh !

beroende

Huvudet hänger, jag är helt slö, kroppen ropar efter socket...

Jag tål verkligen inte att äta socker så mycket som jag har gjort de senaste veckorna, jag blir helt förstörd orkar ingenting och kroppen bara skriker efter allt som är sött. De första dagarna utan socker äter jag som en gris för jag måste ha någonting i kroppen hela tiden.

Vi har så mycket att göra i skolan nu så jag vet knappt var jag ska bli av. Jag har inte påverkats så mycket av stress i skolan förr men nu så kryper det under huden på mig och magen är kalabalik.

I morse när jag skulle hoppa på bussen försvann allting och det bara blinkade, var tvungen att sätta mig ner och sen fick mamma köra mig(och andreas som missade bussen) till skolan.

Jag körde en dubbellektion i morse och nu har jag bokat in fler körningar men den första är inte förräns om lite mer än två veckor.

Jag har "sjukanmält" mig från teatern idag och ska plugga lite matte och skriva upp listor på vad som behöver göras så kanske jag kan börja ta en sak i taget sen.



Jag älskar min nya tröja som jag köpte för presentkortet jag
fick av Jerker i födelsedagspresent :)



kollage

Här komemr tre olika kollage med kläder....Jag vill ha en massa saker nu och vissa vill jag bara ha av vissa anledningar eller så vill jag egentligen inte alls ha det men jag fastnade för det när jag såg det.



Bland alla vårens härliga färger vill jag gärna ha någonting enfärgat
och enkelt, Jag har blivit helt fast i blandningen mellan svart och vitt.



Detta däremot är bara en faslig blandning av kläder jag(förutom bekinin som jag älskar)
egentligen inte vill ha men som jag kan fantisera ihop i olika sammanhang och då är
de skit snyggt. typ i sommar till en lagom solbrun kropp.



Någonting jag verkligen behöver är nya koftor och tjocktröjor
åååh vad jag längtar till våren och sommaren då man kan gå runt i
tjocktröjor och kofter på kvällarna.

Jag har en otrolig förmåga att göra allting som är lätt till någonting svårt så
nu säger jag godnatt och senare kommer nog ett riktigt kollage på det
alldeles speciella (nu gör jag det igen) sakerna, godnatt

Kalas

Jag hade visst lite fel, visserligen hade mormor och morfar 45-års brölloppsdag förra veckan men vi var hos dem idag för att min morfar fyller år, grattis på honom :).

Imorgon är det dags igen för att börja ta tag i träningen. Det är mitt mål nu, jag ska verkligen sattsa på en frisk och snygg kropp och en hälsosammare livsstil. Jag tror att både jag och folk i min närhet hade mått sjukt mycket bättre av det.

Sen ska jag verkligen försöka att bli mer rutinerad eller nu valde jag säkert helt fel ord, mer disiplinerad var det jag menade. Jag ska skriva upp saker och göra de i tid så jag slipper bli stressad. Som nu har jag matteprov på tisdag, en danskoregrafi som jag skulle gjort för länge sen ska visas upp i veckan och en redovisning med Amanda på Torsdag. Och jag är så stressad att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.

Sen finns det flera saker som jag måste börja göra men jag ska nog ta små steg för att inte bli stressad.

Men det jag ser brådskande är

Städa undan dena äckliga röra på mitt rum

Bädda rent min säng

Rensa ur min byrå på ALLTING som jag inte längre vill ha/behöver/andvänder

Skriva upp i min allmenacka vad som ska göras i veckan och verkligen göra det och skriva upp det i mobilen

Sen det mest brådskande är att sminka av mig och gå och lägga mig

Detta innlägget är mest till mig själv, jag behöver det så jag inte glömmer bort saker och ting. Jag har även rensat min mail idag vilket var väldigt skönt så nu är den också strukturerad eller nått. Den är helt tom.

Över tråkigt innlägg jag vet men ja, jag ska försöka lägga upp en ny sak att göra varje vecka eller en lista för varje vecka/ en viss dag så ska jag bocka av här när det är klart.

Det borde alla göra det är så skönt när det är klart.

Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag skriver så jag ska nog gå och bocka av avsminkningen på listan.

afrikanqueen

Som jag skrivit här förr så är jag riktigt rädd för nålar och allt som har med det att göra.

Sist jag skulle göra det på sjukhus hamnade jag på golvet i korridoren och inget blodprov blev taget. Mamma fick göra det hemma sen. Och även denna gången skulle mamma göra det.

Vi laddade upp med bedövningssalva och sen låg jag i sängen och mumlade/sjöng med i "you are my afrikanqueen" som jag hade högtuppskruvadt i mina hörlurar medans Jerker låg och klappade mig på huvudet.

Det gick ovanligt bra idag men jag är fortfarande illamående, vilket även kan bero på att jag efteråt slängde i mig resterna av glassen och chipsen som vi köpte igår.



Nu måste jag gå och fixa mig, ska vara hos mormor och morfar klockan två
för de hade 45 årig brölloppsdag förra lördagen tror jag.

blodprov

Jag sitter här med bedövningssalva på handen ochi armvecket, snart blir det blodprov jag tror jag svmmar.
på riktigt myste lägga mig ner nu puss

Bekini !

Okej jag måste bara lägga upp denna söta bekinin som jag såg på H&M de hade många fina eller i alla fall en till men alltså jag är kär !

 


Överdelen vill hamna underst men ni ser ju i alla fall och jag hoppas att den är lika snygg i verkligheten
och de kläderna i förra inlägget också, vill så gärna ha det. Nu ska jag nog fixa mig för sängen för det är minsan tröttheten som talar haha (och drömkroppen) ;)

kläder!

Dumt av mig att döpa det andra inlägget till kläder när det inte handlade så mycket om det så här kommer ett till.

aaah jag måste nog göra flera inlägg, någonting jag längtar efter just nu är massa bekinisar !! :D Men det lägger jag nog upp i ett inlägg för sig senare när jag är hemma och kan göra ett kollage för de bilderna är så stora.

Haha denna outfiten jag ska lägga upp nu hade varit så jäkla snygg med fixade naglar och jag har precis(igårkväll) rivit av all gelen förutom på två naglar så de är så korta att fingrarna är ömma på sina ställen så typiskt haha men jag tröttnade men nu vill jag ha det igen fina naglar med fransk manikyr, nu ser de så små korta och knubbiga ut att jag nästan mobbar dem lite grann :P.


Denna är min absoluta favorit just nu och står högst upp på
min "jag vill ha"/"in my dreams" lista den är från gina och kostar
299:- ser jag denna ska den bli min !


Jag vill inte säga att det ligger två på listan men någonting
som jag vill prova i vår är vita jeans! jag brukar vara feg med
sånt men till den svarta kavajen och snygga skor kan det bli
heeeet haha (tänker på drömkroppen)



Sen lägger jag upp dessa för jag har ett par liknande fast mycket snyggare
med mer detaljer och jag tror det hade blivit skitsnyggt tillsammans med
jeansen och kavajen (och drömkroppen) ;)

haha puss på er och ja jag är trööött ! ;*

Kläder !

Hejsan bloggen !

Det var ett bra tag sen jag skrev här nu men jag har värkligen tagit lov och semester.

Vanligtvis brukar vi ju åka från söndag till söndag men iår blev det lördag till lördag, riktigt skönt att få en dag extra innan skolan börjar.

Vi har haft underbar skidåkning här iår men några dagars strålande solsken, jag ångrar lite att jag inte valde ett skidgymnasium, jag älskar att vara här uppe men sen samtidigt så älskar jag min klass och en vecka om året räcker nog, då har jag ju någonting att se fram emot i ett helt år;).

Jag har kollat rumt på kläder och ååh jag blir så lycklig när jag ser alla vårkläderna, jag måste göra ett kollage igen nu som jag brukar göra över saker som jag gärna vill ha, jag ska nog göra ett inlägg sen med det som är absoluta vill ha just nu.

Jag ska snart våga håret med min trippeltång tror jag, jag har blivit lite beroende, inte för det blir speciellt snyggt här utan min egen badrumsspegel utan för att håret blir så tjockt !



Någonting jag strävar efter nu ivår är en snygg,vältränad och hälsosam
kropp som jag trivs med och är stolt över.

full koll

Idag är det är det alla hjärtansdag och jag har länge sagt att jag inte gillar romantik men nu får jag ta tillbaka det och säga att jag inte är så förtjust i den vanliga förutsägbara smöriga romantiken som vi ser i många amerikanska filmer. Kärleksfulla gärningar med ett sting av romantik kan vara ganska gulligt.

Idag kom Klara på att vi ska hålla tal i svenska imorgon ! och Jag och Amanda ska hålla tal i historia sen efter lovet så det blev att för första gången vad jag kan minnas sitta kvar i skolan och jobba.

Jag är svintrött men måste läsa igenom texten en gång och sen blir det teater.




käkade en semla och nu har jag ont i magen
bra start på en nyttigare livsstil

helgresume

Jag är väldigt dålig på ord men jag tror att resume är ungefär som en sammanfattning ?

Jag tycker i alla fall att jag för en gångs skull förkännar att ha en slappsöndag !

I flera månade har vi inte gjort annat än att kolla film och käka godis på helgerna men sen jag fyllde arton har jag haft fullt att göra nu tre helger irad och det har varit skit kul !

Nu till helgen, i Fredags var mina älskade tjejer, både från svedala och lund, här ! :D vi käkade och hade trevlig eller jag hade jätte trevligt och det värkaed dem andra också ha.

Och igår var det 18-års fest för Andreas ! woho skit kul att träffa lite folk från centralskolan och lite från gamla klassen. skit kul i alla fall.

Idag är det planerat att jag och jerker ska laga mat tillsammans och hyra film, vi hade egtnligen planerat att gå på bio men orkade inte riktigt haha. anlendingen till detta är att det är alla hjärtans dag imorgon och vi inte lär träffas då ! och vi orkade inte riktigt fira det med rosor och choklad så vi tar det idag istället.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite smått.

puss puss

träääning

äh jag struntade i den där kladdkakan och dansade lite istället och gjorde lite syrke övningar.

Det blev inte mycket men i alla fall en början.

puss puss

kakakak

Heeej igen !

Jag tycker att jag varit duktig idag och pluggat väldigt mycket matte !

Men jag har också ätit en massa kakor och skit och funderar starkt på att ta en sista biten kladdkaka så den är ur vägen sen !

på tal om kakor så bakade jag till vår föreställning som vi hade igår, den gick bra eller i alal fall helt okej men kakorna blev ett gott misslyckande.

i receptet stod det "kavla ut degen i längder på plåden" jag hade en smet som jag la över hela plåten men det gick väll helt okej.

Sen mina drömmar blev bara en socerchok för jag glömde mosa dem med gaffel men de blev också helt okej.

Sen de sista som blev riltigt smarrtiga om jag får säga det själv var mina kola kakor, jag tog pankakssirap istället för vanlig sirap men ojojoj vad stolt jag blev;)

För er som är sugna på att baka någonting lätt kommer alla tre recepten här :

http://www.bakakaka.se/chokladbrod

http://www.bakakaka.se/kolakakor-1375849

http://www.baktips.se/drommar.html

lycka till :)

Klääder

Jag är så sugen på lite nya kläder !


Jumpsuite från gina 299:- tror jag
Är egentligen inte jätte förtjust i såna men ååh så mysigt det värkar vara!



Någonting jag vertkligen behöver är nya tröjor och koftor
och denna från gina tricot 199:- värkar vara super mysig !



Sen för att bli extra peppad på att börja träna
ett snyggt linne att svettas i H&M 99:-


Sen ett par riktigt sköna skor att gå i hela dagen
vet inte riktigt vilka jag vill ha men dessa är riktigt snygga
jag vet dock inte om det är riktigt min stil.


Så ny måste jag väll fortsätta plugga, pusspuss

hehe

Jäklar vad jag är dålig på att uppdatera här !

Jag sitter hemma i köket just nu, det blev ingen skola för mig idag jag är inte riktigt i baland i kropp och själ eller vad man kan säga.

I vecka 2, började jag skriva ner i min almenacka hur mycket jag tränade och varje dag och varje dag skrev jag ner om jag ätit godis eller inte eller om jag dragit i mig någonting onyttigt. Jag satte upp personliga mål om hur ofta jag fick äta godis och jag blev jätte peppad och tyckte jag mådde väldigt bra och skolan gick framåt.

Det varade fram till min födelsedag sen gick det bara utför igen...Jag börjae käka onyttigt flera dagar i veckan och det var osäkert om jag hade fått benhinne inflamation så jag har inte tränat på två veckor och samtidigt har jag ätit en massa skit. Jag känner i hela kroppen hur äcklig jag blivit och hur ofukoserad och otagga jag känner mig på allting. Jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt av att ha det såhär och skolan orkar jag inte med då.

Så jag måste börja skärpa mig igen och börja träna och börja käka bra för jag mådde så bra när jag ställde mig på vågen och såg att jag minskat 1.5kg som jag nu gått upp igen.

Just nu håller jag på att plugga till matteprovet (som är idag och antagligen pågår just nu) öööh !

Ja jag måste skärpa mig.



vuxen?

Nu känner jag mig oficiellt som en 18-åring.

Var på banken med pappa idag och skrev över massa konton och saker på mig och fick inloggningar och massa papper och skrev under avtal och ja. En hel del knäppa saker man måste göra nu eller som jag var tvungen at göra nu.

Jag har även bakat en kaka och diskat efter mig och satt in disken.

Men sen samtidigt ser jag inte mig själv som vuxen utan mer som ett barn när jag sitter här och nästan gråter för att mina planer gick åt skogen. Jag ville träna men det lär ju inte bli som vanligt efterom jag inte har någon att träna med och hatar att träna själv.

Sen har jag eventuellt fått benhinne inflamation så jag kan inte träna som vanligt med kondition utan detta styrkepasset som är idag hade passat perfekt. Men den största delen i att jag just nu är så pass besviken som jag är, är att jag planerat att köpa en ny väska men inte ens det blev av.





Jag har velat ha denna väskan väldigt länge och men jag är rädd
att den inte finns kvar för den är borta från internet sortimentet.

har ioförsig inte sett hur den ser ut eller hur stor 
 den är in real life men den är så fin på bilden !

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0