förbjud cigaretter !!!

Jag sitter i lugnan ro i köket och ska precis gå och duscha när jag ser två sexåringar gå och röka utanför !!!

Jag stannar upp och kollar igen, och som tur är så var det ju choklad cigaretter eller någonting, men dem såg så vana ut att vi borde förbjuda cigaretter ! Jag minns själv hur coolt jag tyckte det var när jag var så liten eftersom alla vuxna gjorde det. Men nu som 17 åring så säger jag FIMPA RÖKEN, BEHÅLL GLÖDEN !


nu måste jag snabba in i duschen efter ett HÅRT friskispass, mer om det sen, och sen ska jag försöka hinna ner och köpa glass !

pusspuss

fuldag

Såna dagar har nog alla "fuldagar", idag är en sån dag för mig. Jag känner mig riktigt ful och tårarna bara rinner, jag har ingen aning om varför för jag är inte ledsen men om jag så tänker på små söta valpar, kläder filmer eller skor så börjar jag gråta, jag kan inte sluta gråta.

Tvättar jag av ansiktet med vatten och ser mig själv i speglen så börjar jag gråta igen. Sånna dagar har jag ibland var annan eller var tredje månad sådär, vad ska man göra åt de?

man kan väll itne göra så mycket mer än att hoppas på att det går över.

Om det inte går över snart tänker jag stanna hemma hela dagen tills jag ska träna, då känenr jag mig kanske lite bättre efter det.

Jaja jag hade egentligen ingenting vettigt att skriva om,

Igår kom matilda och nathalie hem och kvällen igår var skoj, mysig och ett riktigt lyckorus.

Nu måste jag gå och dricka vatten, alla tårar torkar ju ut mig hehe.

ha det så bra pusspuss :)

ANDVÄND KONDOM !!!!

Efter att ha sett -->det här<-- kommer ni aldrig vilja ha oskyddat sex !!!



välkommen till zombieland?

Vaknar jobbar 9-18 hem äter sover vaknar jobabr 9-18 hem äter sover...

Efter en hel veckas jobb känner jag mig verkligen som en zombie, jag gör ingenting annat än att jobba.
Jag har inte varit i kontakt med omvärlden på flera dagar, förräns igår.

Igår träffade jag tjejerna och kollade på film, vi fik lite tekniska problem men dem löste vi efter lite pillande på sladdar. Efter de sov jag med Jerker, mysigt.

Annars är det bara samma sak, dag in och dag ut går jag och ler mot folk och säger hej och tack till alla i samma tonläge. Jag hälsar på folk men jag regestrear inte vem dem är, det är hemskt.

Det som bryter detta mönstret är när jag plötsligt möter en kund som går och mimar till samam låt som jag, då vakanr man i fem sekunder sen är man tillbaka igen, till samma fasta leende och samma tonläge som tidigare.

Jag längtrar nästan till skolan börjar igen. Jag har inte fixat mig ordentligt på hur länge som hälst, jag har inga andra kläder på mig än jobbkläder och mjukiskläder.

Nä imorgon efter jobb ska jag nog fixa till mig ordeltligt och klä på mig snygga kläder för sen ska jag vara ledig ! :D

Nu ska jag sätta igång en film och förhoppningsvis äta lite godis !

puss på er ! :)

stinkis ♥

Hej, jag orkar inte blogga.

Jag har ingenting att blogga om för jag jobabr hela dagarna.

Jag tycker att blogga är ett sjukt fult ord och skäms över att jag skrivit det tre gånger i detta inlägget.

Jag stinker verkligen och måste duscha, jag har även gått upp i vikt men jag tänker så mycket på att jag måste gå ner i vikt och inte äta godis så jag äter det hela tiden.

Jag är jätte trött och måste snart sova.

Jag saknar mina vänner och min pojkvän men jag har inte tid att träffa dem eftersom jag jobabr hela tiden.

Nu har jag tagit upp er tid med detta inlägget så jag ska göra någonting vettigt och gå och duscha.

Ni får ha det så bra. Puss Puss.

filmtips ♥

Jag har ingenting att göra jag är svintrött och har jobbat hela dagen, så jag tänkte bjuda på lite filmtips, jag suger på att skriva filmrecensioner så jag har kopierat vad dem handlar om. Är ni mer intresserade så klicka på namnet som är länken till där jag kopierat från.

Vi börjar med två av mina nuvarande favorit filmer

Wild Child- 16-åriga Poppy Moore är en självupptagen och otäckt rik överklasstjej från Los Angeles. Efter att en fest spårat ur, får hennes pappa nog och skickar henne till en internatskola i England för att få ordning på henne. Poppy längtar tillbaka till friheten men när hon gör allt i sin makt för att bli relegerad, ställs den amerikanska prinsessan inför en värdig motståndare: engelska flickor och lärare som inte tolererar hennes bortskämda sätt.

Poppy inser till slut att hennes dåliga beteende inte kommer att leda någonvart, så tillsammans med sina nya vänner och rumskamrater planerar hon en ny flyktplan. Men snart börjar hon undra om det inte kan vara värt att stanna trots allt.

Sidney White- En vacker ny elev på college försöker gå med i samma systerförening som hennes mor en gång var med i, men efter att ha upptäckt att föreningen har förändrats kraftigt med åren finner Sydney en ny fristad hos sju utstötta. Med hjälp av sina nya vänner inleder hon arbetet med att förändra skolans hierarki


soool sooool soooliga soool ♥

(melodi strålande jul)

Godmorgon på er !


Solen skiner och det är verkligen perfekt väder ute ! kanske inte så konstigt eftersom jag ska jobba idag !

Igår blev det att jag träffade matilda och nathalie, jag får en lycko känsla varje gång jag träffar dem, haha dem är så knasiga.

På kvällen var jag och mamma ute och körde en runda. Det gick väl bra förutom att jag fick fyra eller fem motorstod vid samma korsning för jag var så rädd att fastna i mitten att jag glömde släppa bromsen hehe.

Senare blev det film och mys med Jerker, elin andreas och hans föräldrar. Vi såg en riktigt bra film som jag tyvärr itneminns vad den heter men jag ska kolla upp den nästa gång för den är verkligen sevärd !

Nu ska jag snart fixa mig för att jobba och ni som inte ska jobba får ha en trevlig dag ute i solen ! ;D♥

ÄCKEL !

Jag känner mig otroligt unfresh right now !

Igår var jag på kalas hos Jerker, de var väll helt okej, vi hyrde film och sen på natten kom elin och andreas och sackade lite.

Imorse var jag och Jerker och köpte frukost och vi blev riktigt sugna på räksalad, så vi bad om en röra i delikatesen som vi trodde var räksalad men det var het grillsås ! Men vi fixade baguetter och tog såsen i det, svin gott !


Nu ska jag i alla fall duscha, för jag är somsagt riktigt äcvklig och jag har bara ätit godis ! Jag är sån, känner jag mig äcklig så vräker jag i mig godis.

Jaja skit samma nu blir det duschen sen ska jag nog träffa matilda en liten stund och kanske någon annan jag vet inte än,



nu tittade solen fram ! :D♥

TAKIDA ♥

WOOOOOHOOOOO!!!!



Det klyddade som vanligt men jag han prtsc innan det försvann så vill ni läsa om gårdagen, klicka på bilden !

Nu ska jag snart fixa mig och måla tånaglarna för jag ska till Jerker på kalas men innan dess tänkte jag slänga upp bilder på en klänning jag provade idag!!!

Jag hittade även en dator som jag vill ha, det är en liten dator som man lätt kan jag med sig i väskan och den väger ingenting så jag hade lätt kunnat ha med den till skolan varje dag och klänningen var faktiskt fin på i verkligheten men den var rent för stor och fanns inte i min storlek. Så hittade jag en fin klänning på en skyltdocka så frågade jag var den fanns så spran g dem och visa mig och gick iväg direkt me ndet var ju inte ens samma klänning utan den andra var skit ful ! det enda som var lika dant var färgen. Riktigt dålig service, man brukar ju kolal efter så det är rätt innan man går.



Somsagt rent för stor men jag gillade den !

jobb jobb jobb ...

God morgon, är svin trött och inte alls på humör för någonting alls idag.

Jag skulle egentligen varit ledig igår och hade massa roliga saker att göra, plus att jag hade tänkt ha en lugn dag för att klara av hela helgen men nej klockan åtta väcks jag av att de behöver ha in mig på coop.

Det blir ju härliga pengar sen men nu sitter jag nästan och gråter för jag är så svinigt trött !

Sommarrocken igår var väll okej, jag saknar den tiden som jag sprang runt och var längst fram på alla band, vi såg allting och hoppade och skrek som dårar. de var tiider de, igår såg vi BARA Europ, dem var ju skit bra men att bara stå och kolla på band käns inte rätt jag vill skrika till dem och sjunga med dem det är ju liksom en del i det hela.

Jaja nu får jag väl gå och fixa mig, jag börjar om en timme, önska mig lycka till ...

spootlajts ♥

ååååh ! ♥

Jag trodde inte jag skulle klara det, fuck vad jag har mått dåligt idag huvudet och magen och allting har varit värsta kaosen.

Jag åkte med Jerker när han övningskörde sen fick jag gå hem för jag mådde dåligt och jag satt till halv elva, då bestämde jag att jag var tvungen att ta mig upp till rocken för att se spootlajts sista spelning om jag så skulle svimma på vägen.

Väl där träffade jag klasskompisar från nian och var med dem, tills jag blev vilsen och ensam men ååh vad glad jag var !

Nu ska jag sova imorgon blir det fika med fia så jag hoppas jag mår bättre då ! ♥

pusspuss på er alla sötnosar ! ♥

keine sommarrock ?

Nä tyvärr verkar det inte som det blir så mycket sommarrock idag.

Jag har varit övertaggad inför detta sen förra somamrrocken och nu när det väl är dags så är det ingen som kan gå dit med mig. Det käns lite löjligt att gå dit helt ensam men jag vill ju så gärna dit eller så skiter jag i det och bara ser spootlajts ikväll eftersom det är deras sista spelning...

Jag får se hur det blir
pusspuss

Tjenare tjenare

Igår jobbade jag som sagt mellan 13 och 18 och jäklar vad det var varmt! Jag var helt off och hade nog en aning vattenbrist.

När jag slutat cyklade jag direkt till kyrkskolan och träffade matilda och senare kom även nathalie och corine. Det kände riktigt bra att få träffa dem igen.

Vid tolv började jag cykla hem och hämtade Jerker på vägen, han sov hos mig men jag kunde itne somna. Ja gtror jag somnade vid fem och vaknade vid tio första gången och hade sån huvudverk och den har jag fått bära hela dagen. Så typiskt när jag hade så mycket planerat !

Nu sitter jag här och är helt slö i huvudet, ska snart borsta tänderna och sen ska jag försöka vila upp mig till ikväll men jag är typ så otaggad man kan bli.

Jag har även lyckats sträcka min vad så det gör ont när jag går.

Men nu ska jag inte klaga mer, utan vila och hoppas på att kvällen blir bra :)♥

Onsdagendenfjortondejulitvåtusentio♥

Godmorgon, sovit gottt?

Det har jag gjort jag var riktigt trött, hade gärna tagit det lugnt idag men det blir ju att börja fixa sig nu snart.

Jag kom även på att min älskade pojkvän fyller år på söndag och jag har inte köpt någon present till honom !!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ville skriva men jag är så glad idag och jag vet inte riktigt varför, men jag längtar efter att få träffa alla och gå på sommarrock, att gå på konsert är någonting av det bästa jag vet och jag hoppas att vi kommer få skit kul även iår.

aaah min mage bara pirrar jag är så lycklig och för en gångs skull tänker jag njuta av detta eftersom det tyvärr inte brukar vara så länge men istället för att oroa mig för när det komemr vända ska jag ladda mig med all den possitiva energin så jag orkar med de nedgångar som väntar, iiih jag vill springa ut i solen hem till mina vänner och krama om dem, jag älskar er så mycket ni är världens bästa !! ♥♥♥




Denna bilden är två år gammal men det är den bilden som bäst
beskriver hur jag känner mig just nu, det enda som saknas nu
är solbrännan så den får jag jobba på.

På tal om jobba så måste jag gå och duscha nu men jag önskar alla en

UNDERBAR DAG ! :D♥

home sweeeet home ! ♥

Yes, äntligen hemma !

Det har varit en skit kul resa men det är alltid lika skönt att komma hem. Allt har väll gått bra och nu ska jag prata lite med smulan och sen blir det sova eftersom jag ska jobba imorgon.

Sen blir det förhoppningsvis att träffa mina älskade vänner och sen på torsdag är det SOMMARROCK aaah jag är riktigt pepp !

fredag ska jag försöka planera in en fika med Sofia sen på kvällen blir det SOMMARROCK

Lördagen blir det jobb hela dagen så jag missar tyvärr några band som jag gärna vill se men sen på kvällen så ska det bli SOMMARROCK !

Jag har mycket att göra men ååh så mycket skoj ! :D

ni får ha det så bra och sovgott på er, jag ska sova ensam första natten nu på två veckor undrar hur det kommer gå :P.

Just det sen på Torsdag ska jag ner till körskolan också jag måste ta tag i mitt körkort nu om jag ska ha det till min födelsedag.

Jag måste bara berätta om vad som hände i natt...

Vi hade ju varit vid Berlin muren och sånt på dagen, på kvällen var det riktigt varmt så jag och Jerker låg så långt från varandra som möljigt i sängen och han tittade på film, plötsligt vaknar jag (jag är helt yr ni vet när man är mitt mellan dröm och verklighet) av en smäll och sen änu fler, av någon anledning kopplar jag ju detta direkt till tyskland och hitler och tror att vi blir bombade.

Men Jerker sticker ut huvudet genom fönstret så säger han att det är ett fönster, men jag tror honom inte och går fram och kollar ut och då står alla fönsterna i hotellkoridoren öppna (eftersom det är så varmt) och det har börjat blåsa så det smäller ju som satan, jag är fortfarande inte helt vid metvetandet och tror jag är med i en skräckfilm och blir jätte rädd, men sen dricker jag lite vatten och somnar om.

inte så intressant kanske men nu vet ni det.

Ja nu måste jag sova så ni får ha det så bra,
pusspuss :)♥  

morgonblogg från idag ♥

Godmorgon, nu sitter jag här och är riktigt kissnödig !!!

Vi har precis kommit från frukosten, jag måste verkligen börja träna sen haha.

Ja anledningen till att jag inte kissar är att Jerker gjort stopp i toaletten, han tvättade sina shorts och torkade dem med papper som han slängde i toaletten, smartass ! Jaja jag svettas som ett svin och vi ska snart ut och gå i denna hettan, Nu är stoppet förhoppningsvis fixat efter att vi trixat lite grann och nu kom mamma också så jag får gå.

Ha det så bra puss puss :)♥

inlägg från inatt

Woho hali hallå en gul en blå !

Jag tänkte egentligen skriva allting i bloggen när jag kom hem men jag har så fruktansvärt dåligt minne så jag skriver lite nu och klistrar in sen.

Just nu befinner vi oss i Berlin, Det har varit 44 grader som varmast idag, lite för varmt i ett hotellrum utan AC om jag får säg vad jag tycker. Men man ska ju inte klaga, jag är föresten rejält hungrig nu kom jag på, klockan är ju snart ett på natten och det var ett tag sen vi åt.

Nu ska jag i alla fall ta en kall dusch och halsa en flaska vatten innan jag rinner bort med min svett.
Just det, jag börjar ju jobba dagen efter vi kommit hem, typiskt...

Ha det så bra i alla fall pusspuss :) <3

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har hänt så mycket att jag inte riktigt vet vad jag kan berätta, vi har sett många städer visa finare än andra men finast av allt var när vi kom in till österrike det var helt obeskrivligt, det måste upplevas för att förstå hur vackert det var.

Hela resan började med att jag skulle ta min ipod där hemma och när jag tar den börjar min lp-spelare att snurra så den  knuffar ut en mugg med häftstif och jag trampar ju naturligtvis på dem och två fastnar i foten på mig och jag får ett litet märke hehe ganska kul nu efteråt.

Sen har vi ätit på både Burger King och Mc Donalds och vi äter ALDRIG där med min familj annars men det var liksom nödläge haha. Här i Tyskland och Österrike har dem någonting som heter Mc Café med lite kakor och kaffe och sånt. 

Sen har jag fått världens migränanfall och kräkte för första gången på nio år. 

Vi har cyklat i ösregn och sett snöiga bergstoppar när det var typ 30 grader där vi var. Sen idag har jag petat på Berlinmuren och köpt ett par skor hehe ! 

Imorgon blir det hemfärd, är hemma på natten sen blir det jobb på Onsdag.

Ni får ha det så bra, pusspuss :) 
♥  

Celle ♥

Gutten morgen !

Nu sitter jag inlindad i handukar och ska snart fixa mig för frukost.

Igår blev det en lång resdag med lite felkörningar och svordomar men tillslut kom vi fram till vårt sista stopp, Celle.  Det ligger i tyskland och här är super fint och riktigt varmt, hade jag inte vetat var vi var hade jag mycke väl kunnat tro att viu var runt medelhavet.

Om jag inte varit så lat som jag är hade jag kunant visa en bild på världensgodaste pizza men det får jag göra när jag kommer hem. Jag och Jerker hade även turen att få et riktigt varmt rum och när vi öppnar fönstrena märte vi att vi har en nattklubb mitt emot haha så vi fick stänga när vi skulle sova.

Nu måste jag rusa, har egentligen mycket att berätta men frukosten kallar så ni får ha det så bra,

pusspuss :)♥

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0