AHA !



JAG BLEV GODKÄNND !!! :D

dagen är räddad ;D

att göra

Jo jag har ganska fullt upp nu fram till jullovet så jag är ganska stressad,

Denna veckan:

No prov, svensk tal, matteprov, läsa ut engelskboken+ någon läxa

Nästa vecka:


No inlämmning, två recensioner

vecka tre:

Teater uppspel

nu ser det inte mycket ut men det är mycket för mig :P

Sen på torsdag blir det konsert, söndag teater, måndag nästa vecka skola till halv sju

nu ska jag ha tyska ska få tillbaka provet, jag kommer säkert få ig =/

design

Jag börjar bli redigt trött på min desigt men eftersom jag är typ världens mest okunniga datortekniska sak så det är ganska svårt, ingen som vill hjälpa en stackare ? (A)

Jaja jag stack ju ut och träffade matilda och nathalie kom också en stund. Sne snackade jag och matilda gamla minnen och hur framtiden kommer se ut haha, nu ska jag ta någonting litet att äta sen ska jag sova.

puss :)

Helt slut

Ööööh jag är helt slut, började jobba halv ett och slutade sex. Stod i kassan hela tiden.

När jag slutade försökte jag få med mig någon att äta pizza med mig men ingen ville så jag stack hem istället. Nu ska jag ut och träffa matilda en stund har ganska ont i huvudet men jag behöver nog frisk luft, har klarat mig på frukosten enda tills nu så jag piggnar väll till sen.



puss puss

Lugn helg

Det blev en lugn kväll igår också, Jerker sov här och vi gick och la oss runt ett eftersom båda ska jobba idag. Men innan det så kollade vi på när musse och hans vänner firar jul och nu vill jag verkligen ut och köpa julklappar !

Vaknade nio imorse så stack han hem och jag har precis ätit och snart ska jag gå och duscha och fixa mig sen halv ett blir det ner till coop. Jag vet inte riktigt om jag ska få stå där ute på julskylltningen eller om jag får stanna där inne i kassan men det lär jag väll se haha.

aja ha en riktigt trevlig första advent ! :)

jobb

Hejsan, jag är ganska slut nu. Sitter hemma med världens mensverk och ont i fötterna efter att ha stårr upp hela dagen.

Ja jag började ju jobba klockan nio och det har väll inte hänt någonting speciellt roligt eller jo en kille råkade slänga iväg en ost när han skulle så ut genom dörren haha. Jag vet inte vad som händer ikväll inte så mycket antagligen, blir väll mest att ta det lugnt om ingen hör av sig eller så.

aja ha en trevlig lördagkväll puss :)

Handboll

Jag började ju skolan kvart över åtta för vi skulle lyssna på några sånger som musikklasserna sjöbg i aulan. Sen hade vi teater till lunch, en kvarts svenska och sen var det hanboll Katte mot Spyken.

Jag har aldrig tyckt om handboll men fyfan vilket tryck där var, vi förlorade dock med några poäng men jag tyckte alla var asgrymma eller ja killarna i alal fall och det var riktigt jämnt. Nu är jag helt slut, tog en tidigare buss in och en senare hem. Ikväll blir det antagligen bara mys med film eftersom jag ska jobba imorgon, Renate ringde mig innan så ska ni handla på coop imorgon så gör det mellan 9 och 15 ;)

ha en underbar fredagkväll :)
pusspuss

blött

Idag har jag ätit min första pepparkaka för denna julen eller min första kanske jag borde säga.

Mamma mutade hit Jerker med pepparkakor och lussebullar som vi satt och mumsade på, sen gick vi ut och träffade nathalie och när vi skulle ut blev allt fel jag tappade saker och glömde saker och det ena och det andra. Sen när vi väl kommer iväg så börjar det ösregna så vi blir genomblöta. Jaja det var trevligt endå för vi satt under tak men jag är riktigt glad över att ligga i mina varma mysiga säng just nu :).

ska snart sova puss&godnatt :)

en tanke bara

Ibland förstår jag inte riktigt hur folk tänker...

Det sägs ju att kunskap är makt, och vi vet att träd och växter tar upp koldioxid och i fotosyntesen omvandlar det till socker och syre. Vi vet att vi släpper ut alldeles för mycket koldioxid som förstör ozonlagert. Och endå vill dem riva regnskogen!?

Är det bara jag som inte riktigt fattar logiken i det ?

VS

Jag sitter som vanligt och kollar på olika hemsidor bla på klänningar och stövlar. Och jag hittade två klänningar som ser helt olika ut men endå påminde lite om varandra. Jag brukar inte tycka att kläder som är dyrare är mycket snyggare än andra men just i detta fallet tycker jag faktiskt det.

Är det bara jag eller ?

 


Klänning från HM 699 kronor          Klänning från gina 349 kronor




 



Torsdag

Shit vad tiden går fort alltså ! det var ju precis måndag och i morgon är det redan fredag.

Sitter i skolan nu och ska ha datorkunskap sen blir det tyskprov. öööh jag och mamma höll på igår tills jag somnade och nu ör jag så trött så jag minns ingenting. Men hoppas det komemr sen igen.

take care :)



en tidig höst bild såhär
på morgonkvisten ;)



Tyska

Oooh !  sitter och försöker lära mig det jag ska kunna till provet imorgon men det är ju inte lönt ! jag får inte in någonting och nu har jag till och med glömt sångerna. Detta kommer inte gå bra. funderar på att hoppa av men det känns endå onödigt nu när jag redan gått såhär länge. Men jag får se...

puss

school

Sitter på engelskan nu, har helv ont i halsen, mina mandlar är svullna och jag vill ha jullov typ nu !

Blodproven igår gick ganska bra jag hade bedövning så kände ingenting men det var fyra hela rör med blod så jag och mamma sjöng en tysk sång med ord jag har i läxa till imorgon. Sen på kvällen så gick jag ut och träffade matilda,nathalie & jesper en stund. Sen var jag tvungen att hämta en sak jag glömt på kempon och sen var jag hemma och tog det lugnt.

take care & ha en bra dag:)

arg !

Detta har inte varit min dag alltså ! nu kommer det mycket klagande så håll i hatten.

Först så missar jag bussen för jag är sen och inte hinner sminka mig. Som tur är så komemr det en extra lite senare, vi hamnar bakom ett antal traktorer så jag tänker sminka mig på bussen. HAn bromsar och min väska åker ner på golvet och inne hållet i nesessären hamnar över hela bussgolvet så får gå och plocka upp det. Sen har det hänt en olyka på någon väg men det är kö hela vägen in till Lund så jag kommer typ 20 minuter försent till extrahjälpen i engelska som avrar i 30 minuter. Ja, sen så får jag veta att vi ska på teater på SÖNDAG med skolan men så ska jag jobba ! och på fredag måste jag ta bussen tio över sju för vi ska på någon sak i aulan. Fan vad jag har varit lack hela dagen !

Nu ska jag snart träna barnen sen blir det blodprov, jag vill inte !

Om jag itne redan sagt det så har vi beställt hem foto från fujidirekt eller någonting och de kommer antagligen imorgon eller på torsdag och det ser jag fram emot :)

skakis

Äh det är helt sjukt. Nu kom mamma in här och satte ett sånt spännsak på armarna och jag började skaka direkt. Visst har jag varit rädd för sprutor och nålar innan men aldrig så jag har suttit och skakat och mått illa. Jaja jag ska snart sova. Hämtade cyklen innan och pratade med nathalie på vägen. Sen imorgon ska jag ju ha stöd engelska men jag har ingen bok.

jaja godnatt på er, pusspuss :)

läxsmitning

Det borde varit förbjudet att få läxor denhär årstiden ! Jag har massor av läxor att göra men jag är helt slut eftersom dagarna är så mörka så jag orkar bara inte göra det så jag ska smita från läxan och hämta min cykel på busstationen efterson pappa hämtade mig i Lund innan och körde direkt till trelleborg.

Plus att jag gått upp tre kilo sen förra gången jag var hos doktorn så jag behöver röra på fläsket ;)

hur man "slipper" blodprov

Ja jag skulle ju somsagt till doktorn idag och det var jag. Vi satt och pratade som vanligt och mätte och vägde och kände och klämde och sen var det dags att skriva vad jag skulle ta för prover och det blev en jävla massa. Så går jag ut och plingar på klockan så när jag kommer in till hon som ska ta provorna så frågar hon om jag ahr gjort det innan så säger ja jo men jag hatar det. Ja och hon hittar inga kärl så efter ett tag kommer en till inn och ingen hittar något kärl och de klämmer och känner och trycker och värmer men ingenting. Sen får de syn på ett litet och sticker in men det gör så satans ont så jag säger att jag inte klarar det.

Ja så ska hon gå ut och hämta någonting men innan hon går så säger hon "säg till om det börjar ringa i öronen" jaja tänker jag hon skojar väll men nej två sekunder senare börjar det ringa i öronen och hon och pappa ska leda mig till ne säng så säger hon andas och titta raktfram men jag ser ingenting så jag får lägga mig ner på golvet mitt i koridoren haha. Det var inte roligt men efteråt skrattade jag åt det. Fast jag sitter fortfarande och skakar och nu ska jag till teatern.

puss:)

och ps. jag slipper inte det utan mamma ska ta det på mig här hemma imorgon...

Jobbigt

Skrev ett inlägg innan men det försvann eftersom internetet la av eller någonting. Riktigt irriterande.

Jaja jag var ju i malmö och köpte julklappar och även leggins från veromoda eftersom de från gina gick sönder. Riktigt kasst ! hoppad dessa håller bättre. Ja sen har jag varit hos filip och kollat på Ronny&Ragge och nu har jag bara varit hemma ohc försökt få någon att gå ut med mig men det evrkar hopplöst så jag ska snart gå u en runda själv sen blir det sova.
Imorgon ska jag till doktorn buhu :(



Gammal bild men men...
Godnatt på er, pusspuss:)

 

Vi drar in till malmö...

Ja, igår blev det en lugn kväll hemma framför teven med familjen och Jerker, vi såg dansbandskampen och jag tyckte spootlajtz skötte sig skitbra även om jag inte kan kalla det dansband men skit roliga och bra var dem. Dock tyckte jag lite synd om hon Carina för hon var så mycket dansband så det var löjligt.

Idag har jag och mamma varit i malmö och handlat julklappar till mig. Ochj ag körde både dit och hem, eller ja in till malmö sen bytade vi så körde hon i själva stan sen körde jag igen.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, känner för att hyra film och äta choklad men jag får se vad som händer.

puss:)

Spootlajtz !

Ni har väll inte glömt bort att vår älskade Spootlajts ska vara med i dansbandskampen idag klockan åtta !

Sitt och kolla, ring och rösta !

solen i ögat

Var ute och körde idag och jag tryckte det gick skitbra föruom att jag fick solen i ögonen så vi fick köra hem och hämta solbrillor men sen var det helt okej. Nu ska jag hoppa i duschen, kanske äta något och sen bara ta det allmänt lugnt idag tills min älskling kommer hem. Och nu invaderade min bror och hans kompisar huset så jag hoppas han komemr hem snart :).

Puss puss :)

god morgon ! :D

Har dansat och nu ska jag ut och köra :)<3

...

Det slutat med att jag sitter ensam klockan elva en fredag kväll ...

vad ska jag göra ?

Ja, vad ska man hitta på denna fredagkväll ? jag har fått förslag men måste få ett svar innan jag bestämmer mig. Men i vilket fall som hälst så ska det fixas, imorgon blir det att se dansbandskampen eftersom svedalas stoltheter spootlajtz ska vara med och jag hoppas de är lika bra som de brukar ! :D<3

ha en riktigt trevlig fredagskväll :D<333

trötter

Nu så ska jag ta och fixa mig för sängen. Jag är as trött och kall och fryser och allting:P.

Träffade matilda och nathalie en stund nu på kvällen, mycket kallt och mysket trevligt. Jag tror att jag skulel skriva någonting roligt men i vilket fall som häls så glömde jag bort det igen.

Godnatt och sovgott  :)

Rädda Pandan !

God kväll gott folk

Har varit i skolan as länge känns det som... tog busse 07.10 och åkte hem 16.10

I vår klass är non uppdelad så halvaklassen(jag) har no varje måndag morgon oc handra halvan har varannan måndag och varannan torsdag men idag skulle vi få reda på våra prov resultat så hela klassen var där nu på eftermiddagen därför jag slutade så sent och jag fick ett starkt G ! överlycklig och jag svarade på en VG fråga :D.

Fast sen så behöver jag gå på extra engelska så jag ska göra det på tisdagar halv nio.

Ja gahr inte gjort så mycket mer idag men än att jag har valt vilket ämne jag ska holal ett argumenterande tal om "RÄDDA PANDAN".



take care :)

helg tack !

Jag vill ha helg nuuuu ! jag orkar inte gå i skolan nu när det är så fruktansvärt mörkt på morgnarna och det är lika mörkt när man åker hem. Sen att det regnar och stormar gör det inte bättre.

Fast imorgon är en ganska kort dag förutom att jag måste gå på non och få veta mitt resultat på provet och jag har inte den no lektionen i vanliga fall.

Nu ska jag försöka att sova :)

puss&godnatt

aaaarrg buss !

Dagen idag har endå varit hel okej bra men sen när jag skulle hem var bussen försenad stod och väntade 50 minuter. Sen gick bussen sönder så jag fick sitta typ 30 minuter i klågerup kall och blöt och allting och sen väl i svedala så skulle jag cykla hem men det böååste ju så mycket att cyklen inte ville svänga åt samma håll som jag.

Nu ska jag försöka komma iväg och träna. Jag är egentligen helt slut men blir kanske lite piggare då och får upp värmen i kroppen :)

 pusspuss

nattnatt

Nu måste jag verkligen sova, är sjukt trött och vill gå till skolan imorgon.

Var en runda hos farmor innan och fikade med henne, sen nu ikväll var hela familjen borta så Jerker kom och gjorde mig sälskap för jag inte ville vara ensam.

har inte mycket mer att komma med så ...

godnatt :) puss

ATR

AmatörTeaternsRiksförbund!

har varit inne på ATRs hemsida och kollat efter pjäser som vi kanske kan spela i ungdomsgruppen och jag har hittat en hel del roliga förslag. Sen om det går det vet jag ju inte. Aja nu ska jag i alal fall klä på mig sen ska jag gå ut och gå en runda. Får se om det blir att jag går upp till farmor,mormor eller om jag bara går runt.

puss

himma

Jag snackade med mamma igår och kom inte i säng förrän rent försent. Mådde inte så bra när jag vaknade idag så jag bestämmde mig för att stanna hemma, ta det lugnt och ta hand om mig själv typ :P. funderar på att gå ut och gå en runda sen jag behöver verkligen frisk luft.

Men när jag då bestämmt mig för att stanna hemma så somnade jag om och vid tio tiden så börjar det ringa och jag tänkte direkt att det var pappa men det var de inte utan det var mina gulliga vänner från klassen osm undrade om jag var sjuk varför jag inte var i skolan sen så sa de att de saknade mig och ja gskulel krya på mig, så himmla gulliga då var det nästan så jag ville ta bussen in till lund haha.

ha en bra dag !

steg ett igen...

Uch, denna dagen har inte varit någon höjdare. Jag har haft sjukt ont i magen hela dagen och mått riktigt dåligt. Måste ha folk runt omkm kring mif hela tiden så jag tänker på annat och alla tvång är värre nu, det känns som jag är tillbaka där jag började för två år sen och lite till men imorgon är en ny dag med nya krafter, jag vill ge en stor kram till min familj, pojkvän och vänner som både medvetet och omedvetet hjälper mig genom detta, det betyder otroligt mycket.

Annars så åkte jag bussen tio över sju men no läraren kom inte så jag började inte förrän tio vilket var ganska surt. annars har jag inte gjort mycket. teater nu på kvällen sen träffade jag jerker, matilda, nathalie och även daniella en liten stund nu ska jag sova, men ska försöka prata med mamma först om inte hon sover.




Puss&godnatt:)<3

panik

Fan, denna dagen har varit ett rent jävla helvete!

När jag var liten var jag rädd för allting, och när det gällde en viss sak fick jag en obehaglig känsla i kroppen och kunde gråta flera timmar. Det var många år sen jag kände så sist, men idag när jag satt och läste trafikboken så slog det till som en blixt genom min kropp. Jag fick panik, började hyperventilera och sprang ut till mamma och när hon kramade mig började jag gråta, flera gånger under dagen har jag fått denna känslan och fått sån panik, jag får ingen luft och vet inte var jag ska ta vägen tårarna bara kommer och en oehörd panikslagensmärta skriker innom mig.

Vi åkte hem till Petra och Thyra en stund innan för jag var tvungen att komma på andra tankar, ha någonting att göra som uppehöll känslan från att komma tillbaka. Den ungen är verkligen den sötaste som finns. nu är jag så trött och jag vill sova men vågar inte, måste försöka komma på någonting annat att tänka på, julafton, skor, handla presenter.

godnatt

en julsaga ♥

I fredes hade jag absolut ingenting att göra och jag kan ju säga att jag fick ta igen det igår. Först går jag upp och fixar mig inför dansen, då ringer renate och undrar om jag kan jobba mellan 15 och 18 och självklart säger jag ja.  tillStack dansen och efter det så kör jag med mamma, jag backade ut från en parkering med bilar och fick bara ett motorstopp tror jag :D.

Sen jobbade jag och direkt efter det åkte jag in till malmö med tjejerna för att se en julsaga. Jag tyckte filmen var jätte fin och jag bara längtar tills nästa månad alltså december för då ska jag ut och köpa massa massa julklappar :D. i love it.

Jaja det var mysigt i alla fall det var längesen vi tre gjorde någonting tillsammans, och vi var ju i malmö lite tidigt så vi satt på espressohause ganska länge och fick se ganska många stora saker ;).

jaja jag tro hit jerker sen när jag kom hem  för huset var tomt och nu han har precis stuckit för han skulle jobba.

have a nice day, ska börja läsa lite i "DU & JAG I TRAFIKEN"

besvikelse

Jag steg upp och kände en krampande smärta imagen, jag åt lite och tog en tablett, det blev värre närmre skolan och den bara snörpte ihop sig. Jag ville inte jag vågar inte jag klarar inte vara med om detta en gång till. Tankarna sprang tillbaka till den där so-lektionen som var de värsta någonsin, mina steg var små och jag fick nästa tvinga fötterna att gå framåt jag ville kräka,skrika vad som hälst men inte gå in dit. Jag ville itne veta vad jag skulel möta. alla rödgråtna ögon, allas krossade hjärtan. Jag klarar det inte tänkte jag, samtidigt som jag öppnade dörren. En lättnad drog över mig, jag kan inte påstå att det var som vanligt men det var inte så hemskt som jag tänkt mig. Alla pratade tyst, kramade om varandra och tröstade de personerna som var mest drabbade.

Dagen gick i snigelfart och när vi kom tillbaks till skolan var luften så tung att det nästan var läskigt att andas, att någonting så hemskt kan hända är ingenting man riktigt kan tänka sig, inte ens när man varit med om det, man kan itne förstå, allas ögon är fyllda av frågor. Jag klarar inte av det, jag kolalr ner i marken, vet itne vad jag ska säga går med kännslan i magen hela tiden. Vill bara att det ska bli kväll och göra någonting roligt som aj gser framemot.  När sista lektionen var över och jag gick hem fanns känslan fortfarande kvar och när jag kom hem kunde jag inte hålal det inne längre. Tårarna rann, sprutade, droppade och gick inte att stoppa. Jag skaka och mamma kom in, vi pratade med varandra en lång stund. Tyvärr blev det ingenting ikväll och nu vet jag inte var jag ska bli av jag vill bara ut här ifrån, göra nått roligt och komma på andra tankar.

en äkta talang

Jag sätter mig ner med lurarna i min hand tänker en tanke och vill vara i nåns famn. Jag tänker på tiden, hur allt var då, sätter lurarna i öronen och lyssnar på din låt. Du är en person som stått mig nära, aldrig så att vi varit kära men jag var trygg med dig och en sak har du lärt mig. Man ska aldrig ge upp, du kan nog inte förstå hur mycket din musik metyder för mig. Det låter löjligt att säg så om en vänn men det är sant, jag kan lyssan på dem om och om igen och fy fan vad bra du är, och jag märker hur du utväcklats och du gör mig glad, eller din musik gör mig glad, det finns så mycket ömhet och kännslor i låtarna, jag blir berörd och det får mig att kämpa att ta steget fram även om det kanske inte är i rätt riktning så tar de mig framåt och inte bakåt för ingenting är omöjligt om man vill det riktigt mycket. Jag ser upp till dig och har nästan alltid gjort, för mig är du en riktig talang.

olivoljmassage ?

Jag vet inte om jag har nämnt det för men jag har väldigt knasiga vänner. Ibland klär de ut sig och låtsas att de är andra, ibland hoppar de runt och idag när jag träffade dem så skulle nathalie göra massage på mina armar så jag fick ta av mig jackan och dra upp ärmarna, och det är svinkallt ute. Så häller hon olivolja på mina armar och säger att jag inte slappnar av haha, lätt när det är så kallt. Haha luktar bara sån tvål nu som hon tog på efter.

Nu ska jag sova. det behövs :)

puss&godnatt

många tankar, jag tänker

Uch det händer så mycket i min omgivning just nu så jag känner mig helt snurrig.

För det första så stoppade en kille mig på väg till bussen för nån vecka sedan och frågade mig vad jag viste om rädda barnen, och jag stod snällt kvar och lyssnade och då började jag tänka på mitt arbete i nian om utsatta barn i världen speciellt tjejer och jag blir så ledsen och arg varje gång jag tänker på det. En av mina högsta drömmar är att personligen åka till afrika och hjälpa utsatta barn. Det får låta löjligt men så är det och de är en dröm som jag haft i flera år.

Sen efter det så kom allt detta med rosabandet och bröstcanver och cancer i allmänhet och så mycket pengar det behövs för att forska. Jag köpte ett rosa band och en rosabandet lott för att ge någonting och då började jag tänka. Om jag nu vunnit 12.000 kronor så skulle ju jag fått dem antagligen, Varför struntar de inte bara i att göra lotter och ge de 12.000 kronorna direkt till rosabandet?

Det är två av tankarna nu ska jag ut och träffa matilda och nathalie, puss<3

en helt vanlig onsdag

Hellu,

Det har inte hänt så speciellt mycket intressant denna onsdagen, jag har funderat lite extra mycket på vissa saker, eller det var igår så tänkte jag en jävla massa men saken är den att jag tänker på engelska och kan inte formulera det på svenska , huh ? jaja i alla fall det enda roliga i skolan idag var teatern vi gjorde lite inprovisationsövningar, och inte för jag var nått bra på det men det var skoj.

Nu på kvällen träffade jag Filip, Jerker och Andreas, hände inte speciellt mycket fick se en pussy video med reim stein eller hur det nu stavas. Nu ska jag snart gå och sova är helt slut, tränade inte idag pågrund av vaccinet, ska ju ta det lugnt n¨ågra dagar efter och att gå på friskis och inte kunna lyfta armen är ju lika korkat som att itne stänga ballkongdörren när pengarna flyger ut:P.

jaja hoppas ni haft en bra dag.

Puss&Godnatt

Korkade?

Kollar på Las vegas, är det en tjej med fullt med pengar som öppnar ballkongdörren och säger att hon tänker hosass om nån går närmre, så kommer de överrens om att dela på prengarna så hon häller ut dem på sängen. Då kommer en annan snubbe in genom "ytterdörren", det blir tvärdrag oc halla pengarna börjar blåsa omkring i rummet och sen ut genom ballkongdörren. Istället för att tjejen vänder sig om och stänger ballkongdörren så börjar hon hoppa omkring i rummet efter pengarna, är inte det extremt korkat ?

Julklappar !

Var och hämtade cykeln innan och den hade antagligen trillat för växelsaken var sönder och styret var snett men den rullar. Gick hem till Jerker en stund och sen åkte vi in till stan med mamma och jonathan, kollade lite på vad jag ville ha i julklapp eller ja en jacka. Oooh jag vill bara handla julklappar nununu! det är nått av det bästa som finns, det är jätte svårt att hitta sker till alla så folk blir glada men kännslan över att bara få gå runt och shoppa som en galning är underbar. Okej det lät lite sjukt men det är skoj. Nu ska jag snart sova det är ju skola imorgon.

puss&godnatt:)

ledig ! :D

Hellu,

Vaknade ganska tidigt idag, känner mig helt däckad jag måste ha frisk luft typ nu !

Men men jag inte gjort så mycket, plockat undan lite kläder och fixat bland smycken men gav upp. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hämta min cykel som står vid bussen eftersom pappa hämtade mig igår. Jo jag har skrivit en önskelista och mailat till mina föräldrar hihi, såg även att mina älskade ugs är på kampanjpris så jag hoppas hoppas hoppas att jag får dem i julklapp ! :D

godnatt ♥

Uch jag är helt slut. Som tur är så är jag ledig imorgon och har ingen läxa vad jag vet så jag kan vila upp mig hela dagen. Men jag har ganska mycket spring i benen så jag hoppas jag får värsta idéen på nånting roligt jag kan hitta på. Aja jag ska  sova i alla fall men min onda arm, fast just nu har den lugnat ner sig lite , tur :).




Jaja godnatt på er och sov så gott :)

ajaj :'(

Jag klarade det ! I did it ! Ich mache it !

Jag klarade av att ta sprutan och det gick riktigt fort, ja ghan inte ens sätta igång en låt på ipoden innan det var klart blev helt chockad. Hade inte alls ont i armen förren nu flera timmar senare, det känns som träningsverk typ.

Och jag måste bara berätta om min morgon.

Jag ställde alarm på min andra mobil och gick lydigt upp när den ringde och fixar frukost men slår ett öga på köksklockan och den är 04:44. Ja gahr alltså glömt ställa om klockan på den andra telefonen. Så jag äter och går och lägegr mig igen så ringer min andra klocka när jag ska gå upp men jag lyckas somna och vaknar halv sju och bussen går tio över så det blev ett skutt ner i duschen och sen att rusa. Stirrig morgon. Och jag ahr börjat få ont i min mage igen och fick gå hem från skolan idag :(

aja hoppas kvällen blir bättre, ska nog bara sova...

Godnatt

Uch vad jag är trött !

träffade som sagt Jerker och Filip när jag ätit, vi gjorde inte speciellt mycket bara dega. Men nu ska jag snart sova, är helt slut och ska upp riktigt tidigt imorgon stor suck på det. och jag ska ta sprutan :O !!! så jag laddar ipoden nu så jag kan lyssna på skön musik så kanske jag slappnar av lite bättre, jaja

godnatt på er puss puss

till malmö !

Hejsan,

Jag är riktigt trött nu. Började morgonen med att "gratta pappa" somnade om och sen skulle vi till farmor. Skickade hem Jerker. Käkade frukost där sen träffade jag matilda en stund och folk gav mig ogillande blickar för mina kläder, förutom ett par killar som körde bil haha.

Jaja sen skulle hon iväg så jag gick till firman där pappa var så körde vi lite och sne körde jag in till malmö, det gick jätte bra fick itne alls många motorstopp men en dum bil tutade på mig så jag blev stressad och då fick jag. Jaja nu ska jag vila tills det blir middag sen ska jag kanske träffa Jerker&filip. Fast mamam gick in gemon dörren precis vilket betyder att jag inte får vila länge.



hoppas ni haft en bra helg, puss:)

helt slut

uch jag är helt slut nu !

Jag brukar inte ta lång tid att fixa mig men idag var det katastrof. Jag gjorde allting i normal tackt men helt plötsligt var klockan två och vi skulle köra halt och då stod jag i bara underkläderna så 20 minuter innan vi skulle köra limade jag på naglarna.

Själva dopet gick väl bra jag böla lite bara när Petra och Thomas gifte sig. Vi har pratat om det hemma och hos linda när jag klippt mig om de skulel göra de eller inte och de gjorde dem. Och sen kudne jag inte hålla mig när petra sjöng en sång när thyra döptes. den ungen skulle bara veta hur efterlängtad och älskad hon är. Sen var vi där till halv tio och nu är jag helt slut ska snart lägga mig i Jerkers knä och bli kliad i nacken hade jag tänkt ;) för han ska sova här :).

hoppas ni haft en bra dag, puss:)

dop today !

Gutten morgen ! :D

jag är på ett strålande humör efter en timmes danspass. Visst kan det vara lite segt att gå upp så tidigt varje lördag men då kommer jag igång på morgonen.

Nu ska jag gå och fila ner mina naglar och ta bort nagellacket som är helt flagigt. Eftre det ska jag ta en mycket efterlängtad dusch och raka mina apben. Sen ska jag fixa mig och sätta på lösnaglar, länge sen jag hade det men Jerker tyckte det blev finast till kläderna så jag får lite på det haha. Sen ska jag försöka ta på mig strumpbyxor utan att dra hål i dem med naglarna haha och försöka locka mitt hår för första gången iiih. haha önska mig lycka till ! :D

puss

klippet!

Hejsan, det har varit en ganska stressig kväll i alla fall i början. Stack och klippte mig och fixade ögonbrynen, sminkade mig enkelt hos frissan sen direkt hem till nathalie. Min mage klarade hela kvällen vilket jag är grymt glad över fast den håller på att morra på mig nu.

Vi var hos nathalie hela kvällen nästan, där var riktigt varm och jag och amtilda var inte jätte pigga men det var däremot nathalie haha helt krazy. jaja var ute en stund nu precis och om en stund ska jag gå och lägga mig. imorgon ska det förhoppningsvis bli dans oc hsen dop. ska försöka fixa håret då det blev lite för kort, men det växer ut igen :).

ha det bra puss&godnatt :)<3

förbannad !

oooh ! jag är så jävla arg just nu ! ungdomarna idag har ju ingen jävla respekt !

var enda gång jag åker samma buss som småkids från Kunskaps skolan är där ett gäng som alltid är på en annan kille och jag vet vem han är och har gått i samma klass som hans bror. och de väsnas och hörs över allt och jag har varit nära på att smälla till dem så många gånger men tänk att jag ska inte lägga mig i detta men idag fick jag nog. Först var de på honom och hackade på honom och sen när han skulel av höll de på att hålla fast honom och putta på honom så han inte kom av. Då sa jag till dem fyfan vad arg jag var visa respekt för helvete !

Sen inte nog med det så somnade jag med ont i magen och vaknade med det och nu håller magen på att krampa fastän jag tagit en tablett och jag ska på kalas ikväll så jag är helt rädd att må dåligt då me ndet får vi inte hoppas.

ja nu ska jag vila och lugna ner mig lite.

ledsen

Hej alla underbart glada människor.

Jag är jätte trött och lite ledsen, det sminket jag köpte för ett tag sen är alldeles för ljust :( man ser det inte så mycket i verkligheten tycker jag men kollar man på bilder ser jag ut som ett jävla lik i ansiktet !!

jaja nog om det, nathalie fyller år idag grattis :) var ute i sista minuten och köpte present, sen har jag och matilda även en gemensam present till henne. Ska dit på kalas imorgon efter jag klippt mig. ja jag har inte mer att skriva är as trött men sovmorgon som tur är ! :D

jo jag har färgat håret idag eller ja jerker hjälpte mig efter ett tag, blev sådär nöjd men det är ja galdrig i början. Sen nu på kvällen träffade jag matilda&nathalie och vi åt chokladpudding hos nathalie med hennes familj :)<3


Puss&Godnatt:)



Visst är bilden omgjord men
man ser ju klar skillnadpå hue och kropp!

haha idiot !

haha när jag bytade till blogg.se ville jag heta "sarapatricia" med bara ett i så var det upptaget så tänkte jag liksom jävla idiot varför heter någon det. Sen nu när jag skulle logga in så råkade jag skriva in min andra mail som jag har på facebook men jag kom endå in så tänkte jag lixom hur kan jag komma in men då visade det sig att den som heter "sarapatricia" det är jag som gjort en blogg ja jag vet inte hur längesen det kan ha varit hade ingen aning om det. sån jävla idiot man kan vara :P.

har varit ute och cyklat idag behövde luft. var ute en timme sen träffade jga matilda och nathalie en liten stun. nathalie fyller år imorgon !

aja nu ska jag hopap in i duschen och sen ska jag sova.

puss&godnatt:)<3

spännd!

Uch jag har varit jätte spännd och nervös idag för jag skulle bestämma om ja gskulle ta sprutan eller inte. Och det blev inte men jag ska dit på måndag och antagligen ta den då. men nu ångrar jag det, hade jag tagit den hade det varit gjort me njag blev helt ledsen och snurrig när jag såg alla andra som tagot den och när lilla klara tog den.

Aja nu ska jag vila en stund är helt slut sen ikväll blir det kanske träning om jag orkar :P

kisses

trötter

Fy farao vad jag är trött, haha ja jag har tittat på lotta på bråkmakargatan, måste ju få någonting roligt mellan all läxläsning. Vilket jag gjort och är jätte stolt över. har bara två sidor kvar som jag ska läsa ikväll sen resten tar jag i morgon bitti eller någonting för mitt huvud är så tungt och det känns som det håller på att trilla av huvudet.

hoppas ni haft en härlig tisdag trots det kalla,mörka och blåsiga vädert. Men se det possitivt ! det kunde snöat !





önske/drömlistan just nu

1.Uggs från euroskor, skit fula men riktiga änglar för fötterna!

2.En vältränad kropp!

3. Piercing i tungan.

4. Piercing i navlen.

tyvärr är det nog bara en möjligt vis två(om jag anstränger mig) av sakerna jag kan få innan jag fyller 18:P men man kan ju alltid drömma:)

godnatt:)

trött

Uch jag har varit helt possitiv idag men nu är jag så himla trött. Ska snart träna barnen sen blir det plugga till no:(

sprutor !

Gaah, jag är helt hysterisk nu alla snackar om den jävla vaccinsprutan och jag får kramper av att bara tänka på det ! Jag vill inte jag vill inte längre. Och nej inte för att jag är rädd att bara kunna gå baklänges ? utan för jag mår så dåligt av själva sprutan jag klarar inte av nålar, plus att jag snart ska ta blodprov. Jag vill inte får lite smått panik, tänk om de säger att jag måste ta den och låser in mig i ett rum !
Nej men uch nej mår inte alls bra av att tänka på det.

Jag gjorde faktiskt NO´n innan, det gick hur bra som hälst, har lite kvar men det fixar jag imorgon :D.

nu ska jag fixa mig och sova för imorgon så blir det ju skola som vanligt.

godnatt:)

me♥shopping

Hellu, har hunnit med jätte mycket idag känns det som men det har jag nog inte.

Jag var ju på utväcklingssamtal och det gick hur bra som hälst kändes ganska onödigt att gå dit men det ska ju göras. Efter det stack jag och mamma in till Nova och köpte dop precenter till lilla thyra som ska döpas på lördag, och jag köpte även en kofta till klänningen och två par brillor som kostade 19.50kr/st på guldfynd. Skulle först bara ha ett par men är de så billigt kan ma nju ta två det behövs. Har dock inte provat dem framför en spegel men mamma sa de såg bra ut.

Sen har jag bara gjort läxa och såna nödvändigheter. All matten är fixad och klar så nu ska jag börja läsa NO *stor suck* men det går säkert bra :D

provade ett par skor på dinsko som jag provat innan och jag älskar dem ! dock är de lite för höga eller rättare sagt jag är lite för lång för att ha dem men visst är de läckra, fast de är mycket finare i verkligheten tyckte bilden var skit ful men skit samma.



fullt upp

utväcklingssamtal

Godmorgon gott folk !

De föesta är nog i skolan nu men själv är jag ju ledig även idag för vi ska ha utväcklingssamtal. hate it ! tycker det känns så löjligt att sitta så mitt emot varandra och ja.

Läste till sida 48 i natt så har bara typ hälften kvar, men mitt som jag är inne i mitt läsande så kommer jag på att vi har ju matte läåxa också :( så det blir att göra läxan nästan hela dagen idag.

have a nice day !

Film helg !

Ja, blogg.se är skit segt igen men ska försöka få ihop ett inlägg.

Denna helgen har varit en riktigt myshelg. Först fick jag äntligen träffa tjejerna och lilla thyra. Sen fick jag ju träffa pojkarna. Igår såg jag på film med Jerker, tobbe och johanna sen sov Jerker här och idag har jag övningskört med mamma och med pappa i fredes. sen ikväll åt min älskling här så såg vi en till film.

Denna helgen har varit jätte bra helt enkelt fast körningen idag gick inte lika bra som förra gången jag fick ett X-antal motorstopp haha men det får man ta.

Hade tänkt ha en kort film kommentar innan jag ska läsa min engelska bok, ska bara läsa typ 100 sidor till tills på onsdag men det klarar jag :D.


Den första som vi såg igår var 17 again.

Jag tyckte den var riktigt bra, mycket bättre än väntat, dock kunde jag förutse typ vad som skulle hända men killarna hade noll koll. Och ett extra plus var ju att Zac efron var redet snygg i denna filmen jag har inte tyckt det innan men nu tyckte jag. och en riktigt bra skådespelare.

Jag är asdålig på att berätta tillbaka i filmer men det handlar om en snubbe som är mitt uppe i en skilsmässa och vill ändra ett val han gjorde som 16 åring. och han får chansen att uppleva det igen. ni som gillar freaky friday borde se denna. 



Sen till kvällen film The proposal

denna handlar om en riktigt bitch eller ragata eller vafan man ska kalla det som ska bli sparkat ur landet och kommer på att hon får bli kvar om hon gifter sig och mutar sin kollega.

Ja jag vill inte avslöja mer men den är verkligen sevärd och även ganska rolig jag blev ganska rörd och den var inte så förutsäg bar som såna filmer brukar vara.

Jag rekomenderar verkligen båda filmerna ! 





Godnatt :) puss

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0