Glitter!!!

Hihi det gick hur bra som helst att måla naglarna med en liten pensel haha detta blir nog nyårs looken ;) looove it!!! Och jag längtar till julafton så jag kan använda det röda :-D

Tabbe!!!

Lacka lacka lacka :-D

Rosabandet

God morgon!

Jag får lätt väldigt dåligt samvete över att jag inte har pengar att sponsra alla olika välgörenhets organisationer och cancerinsammlingar och sånt. Jag brukar köpa såna här små broschar som kostar 25:- i matbutiker och det är ju alltid någonting men inte så mycket.

Jag tror inte jag är ensam om att känna såhär...MEN jag läste på http://tyras.se/?p=27103 att det finns ett företag: http://www.provabingo.se, som för varje gång deras företag blir länkat, skänker 50 kronor till sin insammling till rosa bandet !

Jag och alla ni andra som inte har jätte mycket pengar kan alltså hjälpa till att biddra med 50:- utan att själv betala någonting. Jag tycker detta är väldigt fint av företaget. Så känner du att du också vill sprida detta så kopiera länken ovan och skriv in en komentar till http://tyras.se/?p=27103 så skänker företaget 50:- till rosa bandet.

Underbart!

Fucking illamående

Hej!

Igår gick jag till skolan fastän jag inte mådde så bra. På kvällen hyrde jag och jerker film men jag mådde inte alls bra så jag somnade. vaknade inatt och bara låg och skakade fast min lilla jerker är typ världens sötaste när han sover. Han låg med ryggen mot mig och visste inte att jag var vaken, sen vänder han sig om och mycket försiktigt lägger han sitt huvud på min arm och lägger sin arm om mig hahah fastän jag mådde så dåligt så blev jag helt glad.

Mår fortfarande pyton och ligger kvar i sängen. Jag är svinhungrig men när jag äter så mår jag illa :(

uch vad gnällig jag är! var bjuden på kalas ikväll eller jag är bjuden på kalas men jag tror inte det blir någonting =/



Åh jag är så fest sugen !!! :(
(bild tagen av Andreas på min födelsedag!!)

OM TRE MÅNADER FYLER JAG 19 hahah WHAT så sjukt det känns nu när man planerar massa 18års fester:P

Naglar

Hej hej!

Jag har varit lite off här men jag har så jäkla mycket i skolan och med körkort och men allt!!! Jag är så jäkla sugen på att tatuera mig NU jag vet vad jag vill ha men eftersom det är på ett så dumt ställe där jag har tendens att öka mått när jag har gått upp i vikt så vill jag först träna lite till så jag känner mig nöjd!!! Sen är jag riktigt sugen på att byta ut min garderob, ge det gamla till välgörenhet och bygga på mina naglar! Det känns så hemskt att skriva sånt när vi arbetat så mycket om barnen i Afrika och sånt men därför vill jag skänka gamla kläder till välgörenhet, sen vill jag ha ett jobb så jag kan köpa julklappar till mina nära och kära! Jag älskar julen och jag älskar att köpa, slå in och ge bort julklappar :) haha borde gå och lägga mig nu, har sovit typ tre till fyra timmar i natt haha så om jag ska orka regissera imorgon så behöver jag samla energi nu!:) puss puss (bilden är från när Sophia fixade mina naglar)

Ronny Danielsson

God morgon!

Igår blev det en lång dag i skolan! Började 8.40 och åkte hem 20.40... Först var det musikal möte sen klockan sju skulle vi lyssna på Ronny Danielsson som skulle berätta om regissör yrket. Det var mycket mer intressant än vad jag trodde, är dock helt slut idag i och med att det blir så långa dagar, ska käka nu sen skola som vanligt uch folk håller tal till nationella, väldigt djupa och personliga men samtidigt väldigt fina

Har även sjuk träningsverk men ja det är skönt men ajajaja vad ont det gör :-p

(bilden: jag och jerker körde "hänga gubbe" och han kunde inte komma på vad detta skulle bli haha)

Jag är galen galen i ägg!

Jag har blivit helt galen i ägg!!

Igår var jag ute och gick i en timme och en kvart och de firade jag med äggröra!

Idag spenderade jag en och en halv timme på gymmet med Cäss och firade med ägg Hittade ett recept här! fast jag gjorde min egen fariant med endast två ägg ( vi hade inte fler) och sen la jag ost i min under tiden som den stektes, jag saltade efteråt och hade rivna äpplen till SÅ GOTT !!! jag önskar vi hade fler ägg så jag kunde göra en till!!! :D



Någonting annat jag önskar mig är dessa godingarna
 800 på Bianco

Nyår 2011

Jag klarade inte beatch 2011 så ny satsar jag på nyår 2011 ;-D

Party all night an sleep all day

Hej hej !

Jag tror jag kommit över att jag inte kunde lägga upp bilder, nu vet jag hur man ändrar så de kommer fram men det är irriterande att det försvinner. men jaja ilandproblem!!!

Igår träffade jag matilda, vi hyrde film och åt massa gott! :D Vi såg Water for Elephants, den var så fin!

Vi tog även en kick på butterick´s och nu är jag PARTY SUGEN !!! aaah galet ! Jag vill ordna en fet nyårsfest också haha är riktigt taggat på det just nu och på det där som vi pratade om som jag nog inte ska avslöja eftersom det bara var lite småplaner!


Sen är jag så fruktansvärt trött på mitt korta hår VÄX UT!!! det är ingen frisyr längre och jag kan inte göra någonting med det ! Jag har seriöst funderat på att skaffa mig löshår för jag vill så gärna ha långt hår nu ! sen tillåter ju inte min ekonomi det så jag får väll fortsätta sitta och dra i håret i hopp om att det ska växa ut ;)

Jag skulle till gymmet men har ont i magen så det blir nog att ta en promenad sen eller spela just dance! tro det eller ej men man blir riktigt svettig av det spelet !



Från Butterick´s




irriterad

Jag blir så irriterad över att jag inte kan lägga upp bilder !! Sen tror jag att min text har ändrats ? eller är det bara när jag skriver här? jaja ilandsproblem men det är störigt när jag faktiskt har bilder att visa !

Flashmob

Åh my love! Skulle in här och beklaga mig över hur stressad vad var för dittan och dattan men så ser jag att det händer någonting på facebook! Amanda har lagt till vårt projektarbete ( som vår lärare inte vet om än men endå)vårt förra blev ju itne jätte lyckat då det var en som anmälde sig till "mogen teater", de dokumentet hängde uppe i tre veckor. Men NU har vi tänkt om och det är redan 30 stycken som vill delta i flashmobs åh haha jag är helt till mig av förtjusning just nu och får väll hoppas att det håller i sig ! :D (Jag hade tänkt lägga upp en video men blogg.se vill inte riktigt ladda just nu)

Nutida konst

Gutten morgen!!!

Det regnar idag om det skulle vara någon som missat det!

Jag har ont i huvudet, antagligen för att mina visdomständer håller på att växa in och ut in och ut (snuskisar)

Är svin trött!! Var på möte med 123student igår med Cassandra, skrev på kontrakt mm...sen sov min älskade pojkvän hos mig för hans mamma är sjukling och hostar jättemycket så han inte kan sova. Idag ska jag till doktorn i Trelleborg...är lite nervös över vad det ska kosta för jag är nästan helt pank hehe have a nice day!

Åh vad hungrig jag är!!!

Mobilblogg

Heeejsan alla glada!! Och alla sura ledsna och arga med för den delen!

Äntligen har det kommit en bloggap för blogg.se haha jag skriver på den just nu och ska se hur det fungerar:)

Det var ju ett tag sen jag skrev nu, sen i tisdags närmare bestämt... Sen dess så har jag haft en kvällsföreatällning på våra monologer i tordags, haft tre föreställningar i fredags då jag även träffade Jerker Andreas och Elin en stund och snackade och även Matilda och Nathalie lite senare. Igår var jag på gymmet, jag körde mage axlar ben rumpa men framför allt mage, jag hoppades på lite träningsvärk jag har ont i HELA KROPPEN!!! På kvällen bar det av till familjen Ahlberg, trevligt, jag och Frida stack även inom på Tildas 18års fest, träffade gamla vänner vilket var trevligt! Halv ett bar det av till Andreas för min del sen hem till jerker, jerker tog sparkcykel hem, intressant:p nu borde jag plugga men jag är helt slut i kroppen!!! Och i knoppen!!! Men får väll göra det ändå

Håret



Färgade ju håret i söndags färgen syns inte alls bra på bild men det är kastanjebrun så det blev ganska mörkt hehe men det sjukaste är att jag fick en helt annan frisyr :P

Student

Man borde ju nästan köpa studentklänning redan nu för att minska chansen att ha lika dan som någon annan...
hmm borde man ha krit vit, ben vit eller grädd vit...



alla är från Nelly 399-499:-

Big nono!!!!

Oh no !!

Kollar på Idol nu!

André har vuxit i mina ögon tycker han har utväcklats enormt, Amanda F var skit snygg, Denise leende smittade, Emil var lika gosig som vanligt och Olle är övercharmig men sen så bara NÄ Moa sjunger PINK!! NONONO PINK är en av mina absoluta favoriter och jag har inte hört en ända som kan sjunga som henne och det går liksom inte att försöka göra en låt som hon gjort... tyvärr det går inte för mig :(

Två insikter!

Jag har fått två "påminelser" denna helgen.

1. Jag slutade använta maskaran som gör öhonfransarna typ dubbelt så långa för att den samlar sig som små krym under ögonen efter någon timme.

2. Jag slutade färga håret eftersom halva mitt hår åker med när man sjöljer ur färgen och jag är ju redan tunnhårig !! :(

Aaaah det skulle ju bli brunt ser helt !!!...

img_0729 (MMS)

Aaaah det skulle ju bli brunt ser helt !!!LILA!!! ut, spännande!?

Veckan

Hehe jag är ju sämst på att skriva!

Men jag dansade onsdag och torsdag. Jag gymmade även med Jerker i Torsdags på morgonen haha puuh jobbigt men riktigt nice.

Träffade tjejerna i Fredags, hade även genrep som gick rent åt skogen.

Igår träffade jag lundatjejerna för att fira amanda, pizza ( jag åt nått annat i tortillabröd) film, och pyjamas.

Pallar inte skriva längre om veckan men jag har haft en jätte trevlig helg med alla mina favorit tjejer :) och min favorit kille :)

Nu får jag börja dagen haha är så seg !!





Får ingen bild som ger skorna rättvisa! de är så jäkla snygga, jag älskar dem!


The prov

Alltså denna veckan har gått sjukt fort och det är sjukt mycket att göra dagarna räcker ju inte till!

Provet igår kändes ändå ganska bra, men vi alal vet väll att när det känns som att ett prov går bra så ka ndet gå typ hur som hälst!

Var inte hemma förrän halv sex igår så jag tog det lugnt. Käkade träffade jerker, stack till andreas umgick lite med folket där sen stack hem och sov.

La över bilder från kameran också haha woohoo applådas!

Nu suckar Jerker brevid mig så jag får väll stänga av datorn och gå och duscha. Börjar KLOCKAN TRE!!! idag...funderar på om jag ska göra körprov på skolan eller här hemma. Måste ju fixa samhällskunskapen också.. jaja skit samma får väll ta det som det kommer helt enkelt.



Köpte dessa i Augusti LOOVE THEM! fast det är lite förstora så jag får ont i fötterna
om jag går för mycket haha men vill man vara fin får man lida pina, eller ;)

Körd

Hehe jag är ganska körd när det gäller svenskprovet imorgon kan jag ju säga!

Jag får inte in någonting och har ingen motivation! Får väll typ ja jag vet inte jag överväger om jag ska:

1.Plugga inatt och ta sovmorgon och käka frukost på vägen till skolan.

2.Plugga i natt, gå upp vanligtid och vara astrött hela dagen.

3.Eller om jag ska gå och lägga mig typ nio och gå upp tidigt och plugga

haha ååh nu måste jag få i mig någonting ätbart i alla fall och sen blir det att läsa lite innan teatern. aaah jag hatar att ligga efter. Får nog börja ha en riktig almanacka igen. Har ju kört med den i mobilen nu och jag älskar den, men för att kunna organisera behöver jag nog en riktigt som jag kan stryka över saker med med en penna så det blir roligare...

Helgen och halva veckan

Haaalllåå!!!

Det var ju gansla längesen jag skrev nu men det har varit lite smått kaos i mitt huvud och det är det fortfarande för den delen!

Jag börjar där jag slutade sist helt enkelt.

Jag skrev klart recensionen en kväll så den är inlämnad. Dock har jag en tendens att aldrig läsa igenom någonting som jag skickar in så det är säkert massa fel i den men den är inlämnad i alla fall!

Sen i Torsdags så var vi någonstans med klassen och kollade på en utställning, det var faktiskt en riktigt mysig dag och det var liksom inte vanlig konst vi fick se utan det var sånt som folk nog inte ser som konst. Tex träd där man skulle skriva en önskning på en lapp och hänga upp i trädet. Sen när sesången är slut så skickas alla önskningar till Island där de har ett torn som minne av ( pinsamt att jag inte minns!) Elton John? nä eller eeh jag minns inte det var någon i Beatles tror jag...jaja de skickas dit i alla fall och i det tornets läggs alla önskningar. Och den här utställningen med träden görs lite överallt i världen så det känns ändå ganska cool att min lilal lapp kan biddra till nått så stort.

Sen i Fredags var jag i skolan, hade feber men struntade i det och gick på min älskade lilla Lullus 18års fest! Det var kul fastän jag typ inte kände någon haha men kul ändå, vi var några tjejer som var där tidigare och käkade och så( fast jag tittade mest på) sen klockan tolv sjöng vi och efter det åkte jag hem imed att jag hade feber och jag skulle upp till Hrlsingborg dagen efter.

I Lördags så vaknade min kära pojkvän 08.40 haha jag var ändå ganska pigg då och vi köptge bullar, käkade och så sen vilade vi och sen fixade jag mig och kvart över ett så blev jag hämtad av farmor och farfar och vi begav oss upp mot Helsingborg. Det blev en spännande resa haha.

Alla andra var redan framme när vi kom upp och vi fikade lite och jag vi gick även till Ebbas Fik, De hade gigantiska kakor!!! fast vi skulle bara äta en macka men endå, jag vill dit igen!!

Lite senare så fixade vi oss och sen bar det av till Valmans, det var en riktigt trevlig kväll med god mat bra uppträdande och dans!! Velvet var där även och firade sin syster så vi fick se henne dansa och sjunga. Så jäkla snygg hon är ! men även väldigt kort jag blev helt shóckad haha.

Ja det var en riktigt trevlig kväll i alla fall och den avslutades med falafel för mig och kebab för TH och Vigge.

Sen igår så skulle vi egentligen tura med båten och äta där men jag kännde mig inte på topp. Var trött och hade mensvärk. (Det är ändå sjukt jag brukar aldrig ha det, bara första dagen men nu när jag inte tränar längre så får jag mycket mer värk, även om det inte är mycket så det är sjukt vad mycket träning kan hjälpa en) Så jag åkte hem med mamma som körde tidigare för hon skulle jobba, och jag träffade Jerker och vi hyrde film och bara umgicks.

Idag hade jag egentligen tänkt söka jobb men jag måste plugga för vi har prov imorgon!!

nu står denhär mussaken bara och blinkar för jag har så mycket i mitt huvud som behöver skrivas men jag kan inte få ut ett ord om det så jag låter det vara så länge så får jag väll leta upp mina "prov papper"

Hejhej!! Har haft fullt upp hela helgen så...

img_8243 (MMS)

Hejhej!! Har haft fullt upp hela helgen så nu blir det lite filmmys med Jerker skönt! :-D får skriva mer om helgen sen:)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0