the spy next door♥

Jag hade bara en lektion idag vilket var riktigt skönt. Jag höll ett litet tal om medeltida matkultur. Jag kom inte ihåg någonting när jag stod där men sen efteråt så kom jag på en masa saker.

Jag har precis kollat på The Spy Next Door, Jag tyckte den var väldigt bra men sen är Jackie Chan en av mina största idoler och en dröm är att en gång i livet få skaka hand med honom.

Nu ska jag gå och fixa mig sen ska vi se Valentine´s Day , jag hoppas att den är bra.

Sen blir det sova och upp och jobba och efter det blir det tjejkväll ! :D♥

pusspuss

prioritera

Jag har inte skrivit några mål på länge men nu har jag ett mål och det är att jag ska bli bättre på att planera! Jag måste lära mig att planera och prioritera.

Dem säger ju att tvåan är riktigt jobbig för oss esteter och jag skiter fullkomligt i att NV och SP har det värre för jag valde inte en sån linje just för att jag inte pallar plugga så jag tycker att vi har skit mycket att göra nu och jag blir inte klar med någonting. Jag är så stressad och har ont i magen att jag börjat gå på min medicin igen.

Jag får inte in någonting av svenskan och vet inte hur jag ska göra. Jag får väll leta upp svaren på instuderingsfrågorna och nöja mig med det. Sen måste jag göra matte läxan för jag klarar inte av att halka efter änu mer och få ig en gång till. Jag fick 4 rätt av 20 möjliga vilket inte är likt mig. Men jag får väll stå ut med att jag bara kan träffa mina vänner på helgerna och plugga röven av mig så jag får godkännt.

Jag försökte sätta mig ner och skriva två sidor om föreställningen men kan bara få ihop en. Får väll göra matten i mellan och försöka en gång till. Ja jag gnäller mycket och måste göra någonting åt det istället för att gnälla men läxorna äter upp all min energi och bara tanken på att ha så mycket att göra ger mig en klump i både magen och halsen.

Det är ganska sjukt hur snabbt allting kan vända. innan vi åkte till Holland mådde jag bra, jag kände att jag för första gången på flera år hade kontroll över mitt liv. Alla tankarna var borta alla tvången och nästan all ångesten. Jag hade fått tillbaka kontrollen över mig själv så pass mycket att jag vågade gå och lägga mig på kvällen.

Två veckor innan vi skulle åka kom saker smygandes till baka och ångesten kom krypande mer och mer för varje dag. Själva vistelsen i Holland gick bra jag hade så mycket att göra att jag inte tänkte på det och vi gick och la oss så sent att jag somnade direkt. Men när vi skulle åka hem började det igen och på flygplanet välde det över det var en av de värsta ångestattackerna jag haft på länge och hade inte amanda suttit brevid mig vet jag inte vad jag hade tagit mig till.

Jag känner mig helt förstörd sen dess och jag är tillbaka på ruta ett allting har kommit tillbaka, jag har tappat den kontollen jag skapat och är rädd för mig själv. Jag är rädd hela tiden och har ständigt ont i magen. Jag vågar knappt gå och lägga mig utan att teven är igång nätterna var sjukt jobbiga innan. Jag vågar inte somna jag är så jävla rädd. Jag är rädd för att vara ensam, rädd för att vara vaken och rädd för att sova. Jag behöver ta det lugnt och få umgås med dem jag älskar och få tillbaka kontrollen över mig själv innan jag går ner mig helt. Jag känner mig som ett nervvrak just nu och har svårt att konsentrera mig omvärlden just nu.
Jag vågar egentligen inte publicera detta men jag gör det endå som ett första steg sen får jag se om jag låter det vara kvar eller om jag tar bort det.

så nu har jag fått skrivit av mig det i alla fall så nu får jag fortsätta med matten.

Puss puss

berra och jag

Gooood mooorgoon ! (har lyssnat för mycket på NRJ)

Det var roligt att vara tillbaka på dansen igen men vi har läxa tills imorgon att skriva om den föreställningen vi såg för ett tag sen. inte kul med tanke på hur mycket svenska vi har.

Efter dansen köpte jag ett body butter på åhlens från the body shop. Trodde inte de såldes mer än i deras egna affärer men tydligen.

Sen kollade jag på skor, hittade ett til par uggs som jag ine köpt, jag har redan två par men de är inte så varma länge eftersom de har blivit blöta så har det mjuka blivit omjukt så jag vill köpa ett par billiga varma.

Och jag hittade världens bästa skor med en liten klack, jag ville inte av mig den för den satt så perfekt på min fot!

Nu ska jag ta någonting att käka och sen blir det hej hej svenska !

pusspuss

pluuugg

åååååh jag vill ha lov jag längtar efter looov men vet ni vad jag ska ha matteprov på lovet wiihoo!

Jag är sååå trött kommer få plugga hela veckan fram till på måndag. Och jag som värkligen sett fram emot att få gå ut och dansa men nej nej här ska det jobbas. Förlåt men jag är så trött nu och håller på att somna medans jag försöker läsa svenskan. Har prov på torsdag och det är så sjukt många sidor.

får väll fortsätta nu snart.
pusspuss

jul jul jul

Haha ibland hinner man inte med allting man tänkt sig.

Jag körde mamma in till Burlöw så gick vi runt där ett tag, hon hittade en tröja och jag ett par jeans(applåder kan inte komma ihåg sist jag hade jeans som inte var baggy och som var mina egna). Sen körde jag oss hem igen.

Jag han inte träffa någon heller för sen bar det iväg till träning och teater. Vi har börjat träna inför skyllt söndagen nu det kommer nog kunna bli riktigt bra. Nu pallar jag inte plugga eller jag vill inte så jag tänker kolla runt lite och sen sova.

pusspuss

helgen ! ♥

I fredes tog jag det mycket lugnt, vi skulle egentligen tränat men istället blev det fondue och idol och godis med Jerker (som jag redan skrivit om)

Sen i Lördes jobbade jag hela dagen. Jag såg två möss en levandes och en död och jag fick såna fruktansvärda rysningar från öronen ner till tårna, jag överdriver inte det var så jag fick gåshud i ansiktet. Såg även att det låg ett arbetsschema i mitt fack så nu har jag några helger till framöver.
Efter det var jag ju på kalas för farfar som fylde år den 3 oktober ;). Det var skitkul och jag och TH snackade massa saker vi gjort när vi var små och planerade lite smått för min födelsedag och veckan efter det. Och även en tripp till Ullared snart

Igår sov jag sjukt länge. Jag brukar alltid vakna vid nio oavsätt när jag går och lägger mig. Men igår sov jag till halv elva ! Käkade frukost och var klar vid tre då åkte jag in till Jägersro och käkade med andreas elin och jerker. Det börjar bli lite av en söndags tradition. Sen skulle vi kolla film men jag och elin var sugna på godis så vi stack upp till preem och köpte en jävla massa godis och B&J glass och satt och krängde hela kvällen. Vi såg den Killers jag tyckte den var riktigt bra och kan rekomendera den ! sen såg vi en annan jätte konstig äcklig film som vi mådde illa till. Vi umgicks hela kvällen och när jag kom hem åt jag två varma mackor/minni pizzor som jag gjorde själv.

kisses♥

hööösteen är hääär ! ♥

Alla värkar vara mer eller mindre höstdeppiga nu men jag tycker faktiskt att hösten är mysig.
Visst är sommaren härlig men hösten ger mig en speciell kärleks känsla och jag längtar så otroligt mycket efter att få åka upp till snön och åka skidor. Jag älskar älskar älskar det ! :D

Nu har jag precis ätit frukost och ska plocka undan här och fixa till på mitt rum och efter det ska jag fixa mig.

Under dagen hade jag tänkt:
Plugga....?
träna
teater
träffa jerker?
träffa nathalie ?
köra

Jag vet bara inte riktigt vilken ordning allting kommer i än ,

pusspuss

öööh

hellu

Jag har inte orkat uppdatera idag tar allting imorgon för då är jag ledig. jag är sugen på att fixa mina naglar men jag måste städa mitt rum först för här är kaos. jag har krängt en jävla massa skit idag så jag har lagom ont i magen. ska sova nu men vi hörs imorgon.

pusspuss

it´s raining man ! ♥

Sitter här tyst i kökek och sneglar ut genom fönstret. Jag har precis ätit 2,5 mackor till frukost men ost paprika och philadelphia. Inte allting på samma macka då. Nu ska jag gå och duscha och sen cykla och jobba.

Jag är inte alls sugen på att jobba idag så jag hoppas att dagen går hyfsat fort så jag kan byta om och sticka hem till farmor och farfar som har kalas. Nu vill jag egentligen bara krypa ner brevid Jerker i sängen och sova några timmar till men det går ju inte så jag ska fixa mig snabbt i stället så kanske jag kan mysa en kvart i alla fall.

Hiiihii jag hoppas att alla hade en trevlig fredag !? :D

Pus puss :)♥

fondue ♥

Eftersom jag bara ätit frukost och en snabb skål fil när jag kom hem så blev jga väldigt glad när jag såg att det blev fondue till mat, I love it !

Sen blev det mycket riktigt godis och idol men Jerker. Jag blev lite besviken över att de två tjejerna jag hejde på lämnade programet idag, Alice och Linda. Alice kunde väll väntat med o hoppa av tills imorgon så att linda kunde kommit tillbaka ?

Jaja nu ska jag sminka av mig och borsta tänderna och sen blir det att krypa ner i sängen hos mig redan sovande pojkvän.

Imorgon blir det jobb och sen direkt efter ska jag på kalas.

pusspuss ♥

no triaining

Vi hade egentligen planerat att gå och träna jag mamma pappa och jerker men det var tydligen bara jag som var taggad idag så det blir ingenting med det.

Jag vet inte alls vad jag orkar göra ikväll, kanske godis och idol,? måste sova tidigt så jag orkar jobba imorgon.

På körskolan idag lärde jag mig backa runt hörn, jag blev väldigt yr haha, sen iskolan gjorde jag inte mycket på kuhi men sen på engelskan skrev jag min bokrecension. JAg glömde bort en massa saker men jag hoppas att jga blir godkänd !

Nu ska jag göra klart kuhi (Kulturhistoria) som ska lämans in innan 23.55 ikväll.

kisses♥

godmorgon världen ♥

Jag är svin trött och hade gärna sovit en timme till. Börjar körningen 10.25 hade det varit 7 minuter senare hade jag kunnat ta bussen en timme senare.

Skulle egentligen ha kollat lite på medeltida mat men jag har varit för lat, kanske hinner snabbt sen måste jag fixa mig.

Kvällen lär bli en hemma kväll eftersom jag ska jobba imorgon.



kisses ♥

natti natti ♥

Det är sjukt vad tiden går fort nu på kvällen !

Jag måste sova nu för jag ska till körskolan imorgon innan skolan.

Har faktiskt pluggat lite matten men tröttnade på läxor och har fortfarande inte gjort kulturhistorian tills imorgon. Jag har läst lite men inte mer än så.

Godnatt på er
pusspuss :)♥

ska vi gå hem till dig eller hem till mig ♥

Jag var ute och gick i en timme inna, så underbart härligt väder det är.

Det var mysigt att gå själv och lyssna på bra musik men det hade ju varit ännu mysigare att gå en lång runda med någon.

Jag känner mig så kärleksfull idag vill bara krama på alla, jag börjar nog bli ganska rastlös också, även om mina ögon svider av trötthet så är jag endå sprallig på insidan.



Åh vad jag blev sugen på att köpa massor av nya strumpbyxor ! :D

Massa kramar på er ! ♥

to nights gonna be a good night ♥

Har suttit och kollat runt lite på julklappar som jag önskar mig och samlat ihop bilder till ett kollage jag ska göra för att visa bilder på vad jag vill ha så det blir rätt.

Har även sett massa bilder på klänningar som påminner om nyår ! åååh vad jag blir pirrig i magen när jag tänker på nyår, jag blir glad men samtidigt nervös. Denna nyårsaftonen var den absolut bästa man kan tänka sig. Den var helt perfekt från början till slut och det blir ganska svårt att slå.

Det blir spännande att de om det blir en lugn eller fartfylld nyår iår.

Jag har äntligen läst ut boken, jag tyckte den var jätte bra och vill gärna läsa den på svenska så jag förstår allting.

Nu ska jag kolla på matten sen ska jag nog gå ut en runda och få lite frisk luft.

pusspuss :)♥

sweet home alabama ♥

Godmorgon bloggen hehe...

Det blir att stanna hemma idag också, jag är egentlligen fixad och klar men när jag skulle ta på mig så började det springa myror i mitt huvud och tröttheten tog över.

Jag tycker egentligen inte om att vara hemma från skolan om jag inte har typ över hög feber för jag inbillar mig att jag bara inbillar mig att jag är sjuk och mår dåligt... men jag tror att jag behöver en dag till för att komma igång.

Men det blir att plugga hela dagen, engelska, kultur historia och kanske lite matte. Min brossa är också sjuk vilket är ganska skönt för jag hatar att vara hemma själv med mig själv för länge.

pusspuss

WOHO bara 200 sidor kvar nu, har tagit en kort paus och lyssnar på svenska tokhits för att pigga upp mig själv lite.

sjukling ♥

Godmorgon godmorgon !

Jag måste börja med att gnälla lite för jag har sånt jäkla träningsvärk i mina vader att jag knappt kan gå !

Jag somnade inte förren efter tolv inatt för jag läste, men när jag väl somnat så drömde jag att jag mådde jätte illa, jag gick runt och skulle hälsa på folk sen sa jag "jag måste spy" så sprang jag iväg men jag vill inte spy så jag kämpar imot jätte mycket och vaknar hostandes och sväljandes för det känns som jag ska spy på riktigt. Har sjukt ont i magen och ställer mig på ballkongen för att få luft. Då har jag sovit i nästan 1,5h jag är uppe en stund sen går jag och lägger mig igen och försöker sova.

Eftersom jag knappt sovit någonting och inte mådde bra när jag vakna så stannar jag hemma från skolan idag, hade endå bara en lektion.

Dock har jag fortfarande jätte ont i magen (har haft det sen i måndags) och jag mår illa, kanske börjar bli sjuk. Nu ska jag plocka undan här i köket sen blir det att läsa hela dagen.



I love my dress !

Hej det är nick, klick ! ♥

Lyssnade på den gamla godingen hej det är nick, klick och jag hade helt glömt bort att han sjunger om Sara, har lyssnat på den flera gånger idag bara för det.

Jag har sovit rent för lite och var över trött/speedad i skolan. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort idag. Jag träffade matilda nu på kvällen, och snackade med Jerker. Nu ska jag lägga mig och läsa Engelskboken som ska vara utläst på torsdag aaah, sen fick jag veta att jag inte blev godkäns på matte provet så jag måste börja träna på det också, kommer ju knappt ha någon fritid alls :(.



Vi har sån typ anti rök sak på skolan eller såna som
informerar, och jag tog en pinn(stavning) som det står

"Vi som inte röker orkar göra det oftare"

Me like, nu måste jag gå, tröttheten börjar ta
 över skrivandet så puss och godnatt:)
 

♥ för senat...

Varför blir det alltid så att man säger(tänker) att man ska lägga sig en timme tidigare och endå sitter man kvar framför datorn och kommar i säng senare än vanligt istället ?

Dagen idag började inte jätte bra, jag glömde min telefon där hemma och min jacka låg i bilen, och naturligtvis låg mitt busskort i jackan, fick ta mammas rabatkort i stället och min feta dunjacka. Hade två väskor och allting blev bara helt fel.

Men sen på idrotten blev jag övertaggad och dagen blev endå lyckad, fram tills nu då jag har magknip.

Annars har jag varit på jympa, det märks att det börjar bli vinter nu för kroppen är mycket tröttare.

Och sen var jag på teatern, vi har lagt vår pjäs på hyllan så länge för vi ska få ihopa en julföreställning på skyltsöndagen här i svedala, och jag tror att den kan bli riktigt bra om vi bara lägger manken till.

Nu får jag lyfta på röven och fixa mig, sen måste jga läsa, har mer än halva engelskboken kvar fortfarande så det blir att läsa hela imorgon och hela onsdagen för att få det klart till recensionen på torsdag.
 



En rosa bild eftersom det är Oktober
(Rosa bandet månaden)

pusspuss ♥

driving in the dark ♥

För det första vill jag bara stolt berätta att jag för första gången kört när det var mörkt.
Lite läskigt för man måste anstränga sig mer med ögonen och jag hade svårt att tänka på hel och halvljus samtidigt som jag skulle hålla hastigheten haha men det gick bra för att vara första gången.

Och sen för det andra så kan jag bara säga WOW vilken föreställning det var !!!

Jag trodde det skulle vara en rens dansuppvisning men det var två killar bara och det var en blandning mellan teater, dans och musik. De var asgrymma och hade massor av humor, även om det var på engelska så förstod jag och det kändes lite som att de gjorde allt med glimten i ögat.
Här kan ni kika på dem.

Och till det sista så brukar jag aldrig ha någonting att önska mig i julklapp och födelsedags present men redan nu har jag en lång lista på mobilen över vad jag vill önska mig !

iiih jag är så glad idag, nu ska jag fixa mig för sängen.

puss puss



Jag ser lite halv gravid ut på bilden men tyckte det
var en snygg effekt jag hittade så skit samma.

puss och godnatt :)♥




dance ♥

Gårdagen var riktigt mycket !

Först gick jag och jerker och handlade mat och jag köpte en chailatte, så käkade vi och efter några timmar gick vi och handlade taco saker och fixade taco hemma hos mig till oss, pappa och jonathan. Kollade på idol och sen klockan kvart över tio blev det blåbärs paj mumsigt.

Dock var vi så sjukt mätta sen att vi knapt kunde gå, men tjugo i tolv kände vi oss redo att träffa Elin och Andreas, vi kollade på en film och alla var trötta så vi snackade en massa och jag hade i alla fall trevligt. vi var väll hemma runt halv tre/tre tiden.

Idag har jag övningskört och nu blir det att fixa sig för klockan sex ska jag vara i lund och kolla på en dansuppvistning.

puss puss :)♥

brittan♥

Jag brukar inte fastna för reklamer som går varken på radio, datorn eller teven men jag fastnade direkt för Brittans nya parfym. Ja reklamen då alltså, jag tänkte att denna måste jag ha så jag stack in på kicks och sniffade på den och JA DEN MÅSTE JAG HA !!

Så nu står den på min önskelista till Jul.

Jag har varit ute och kört, det gick inte så bra som  vanligt jag blev okoncentrerad när jag kisade för solen hela tiden. Nu ska jag fixa mig sen ska jag träffa jerker och senare ikväll ska vi laga mat till pappa och jonathan, jag tror det står tacos på menyn ;)

Bilder på linnet/klänningen jag köpte igår

Fredagens "outfit"

Mina armar är helt spagetti, det är knappt att jag kan skriva.

Jag vaknade på väldigt bra humör idag och fixade till mig och fönade och plattade håret och hade klänning i skolan. Sen hittade jag ett par jeans innan skolan som jag tänkte köpa när jag slutat men då fanns dem naturligtvis inte kvar.

Annars har skoldagen varit lugn, har bara två lektioner varav en satt vi i kyrkan och lyssnade på musik från renässansen.

Ja och mina armar är spagetti för att jag precis varit och tränat ett kul pass på friskis&svettis. Det var stations jympa med i princip bara styrka.

Javg vet inte riktigt vad som händer ikväll eftersom jag precis kom hem och ska äta och duscha, jag känner för att göra någonting roligt men jag är väldigt trött så jag vet inte om jag orkar åka in till malmö ikväll där tjejerna ska befinna sig.

Jaja det blir spännande att se,
Ni får ha en bra fredags kväll :)



Woho vad jag känner mig glad nu ! :D♥
puss på er ! :D♥

morgon ♥

Inatt sovjag i nästan 8 timmar, det längsta på länge :)

Hade gärna sovit lite till men jag var jätte kissig så det gick inte. Nu borde jag hoppa in i duschen och fixa mig för dagen.

pusspuss

Denna dagen är helt sne, började dagen med...

img_0420 (MMS)

Denna dagen är helt sne, började dagen med att försova mig och nästan missa bussen och nu sitter jag här hungrig på svenskan och vill bara hem och sova, pallar inte matte prov. Längtar tills på måndag då allting kan börja om igen med skolan och träning och allt. Puss

ååååååh !

Jag orkar verkligen inte med skolan ! VAD VILL DEM OSS !!!

Vi som går teater har varit borta från skolan en hel vecka (skönt) men vi har ju inte haft en chans att försöka plugga och nu har vi så sjukt mycket till imorgon.

Matten är inte ens lönt att försöka för den förstår jag inte alls. Jag har alltid tyckt att matte varit roligt och jag har försökt att förstå men nu är det ju helt meningslöst ! I ettan var det sjukt soft jag kunde redan allting då och det var inget snack om att göra saker hemma. Men nu kommer dem med matte B som inte har någonting med matte A att göra och det ända man ska göra är att plugga hemma. För det första har jag betydligt bättre saker för mig än att sitta med näsan i matteboken hela dagarna. OCh för det andra så är det inte lätt att bara gå hem och föröka om man inte fattar ett skit, säger man att man inte kan får man svaret "du får plugga hemma" aaaahrg jag är så irriterad just nu !

Det var kul på jympan i alla fall, dansen i morse var skoj och det var skönt att få övningsköra resten av dagen har jag försökt ta mig igenom världens tjockaste bok på engelska men även om jag läser fera timmar så kommer jag ingen stanns för den är så tjock.

Ja detta är ett riktigt gnäll inlägg men jag börjar snart gråta så trött jag är, jag ahr sovit för lite och ätigt helt fel och på det så måste jag göra en jävla massa läxa JAG HATAR LÄXA !

Och var blev minnet av ?

Jag har gått in på datorn nu flera gånger men varje gång har jag glömt bort varför.
Jag har kommit på världens bästa julklapp till Jerker eftersom jag var dålig på att komma på en födelsedags present, men jag har glömt bort det.


Denna veckan blir en riktig tjockis vecka ! Jag kände att jag fått tillbaka mitt sockerberoende efter Hollandsresan så jag ska äta socker och skit så fort jag blir sugen denna veckan, sen börjar jag mitt vanliga stränga icke sötsaker på vardagar motto på måndag.

Jag har ingetning jätte roligt att skriva just nu för jag ahr massor av läxor och prov på torsdag och jag är sån att får jag för mycket så gör jag ingenting. Jag tänker på lilla smulan hela tiden, allting känns så overkligt.

Nu ska jag fortsätta kolla på cugertown och sen blir det att läsa engelska.

puss puss ♥

♥11maj2001-11oktober2010♥

Jag minns så väl hur jag satt i sandlådan och pappa kom ner och sa "om du skulle köpa en kanin, vad skulle den då heta?"

Jag svarade "smulan" och han sa "din lilla smulan kommer hit på fredag"

Jag har nog aldrig varit lyckligare, vi körde och köpte en bur och mat och fixade allting till smulan skulle komma. Jag betalde allt själv men fick självklart lite hjälp med buren för den var så dyr.

På fredagen kom smulan till oss endast en månad gammal, hon var som bambi på is och halkade runt på golvet, hon var så full av liv, det har hon alltid varit.

Efter bara någon månad märkte vi att någonting var fel, hennes tänder hade blivit jätte långa och hon kunde inte äta, vi åkte till djursjukhuset och dem sa att vi var tvungna att avliva henne, det fanns ingenting annat att göra, för det skulle bli för jobbigt för henne om hon skulle åka in till djursjukhuset och få tänderna klippta varje månad.

Vi åkte hem och jag grät så mycket när mamma berättade vad vetrinären sagt. Som tur är har jag världens bästa pappa så han kom hem någon dag senare med en liten liten avbutar tång så vi kunde klippa av tänderna själva, det gick bra och när smulan blev lite äldre så lärde hon sig själv att gnaga på allting så tänderna höll sig korta.

Jag har så fruktansvärt mycket minne med smulan och ett tag var vi världens bästa vänner, jag låg och sov brevid hennes bur med armen i buren och hon slickade på min hand och gosade, hon sprang runt i hela huset och följde efter mig överallt.

Hon har alltid funnits för mig när jag varit ledsen och har alltid tröstat mig och gjort mig glad. För ca 2 år sen fick hon cancer, jag trodde slutet var nära men hon måsse endå bra och hade god aptit.

Men nu när jag kom tillbaka från Holland var det inte bra, hon hade inte ätit och hon var smal som en liten bebiskanin, allting har gått så fort och hon har bara ätit lite frukt Hon har varit världens finaste och livligaste lilla kanin. Jag är otroligt tacksam att jag fick vara med henne hela vägen och att vi slapp åka in och avliva henne.



♥ vila i frid ♥


Lilla Smulan vi älskar dig och kommer alltid att göra det, jag hoppas du har det fruktansvärt bra där du är nu och är glad att du slipper lida, tack för allting gumman, vi älskar dig ♥

home sweet home !

Woohoo !

Nu är jag äntligen hemma, så jäkla skönt !!

Resan till Holland var otrolig, jag har fått uppleva mycket och träffat många nya vänner men det är skönt att komma hem till min egen mat och egna vanor igen.

Det kommer nog ett eget inlägg om Holland sen , jag orkar inte riktigt skriva om allting nu utan jag ska nog ta en liten promenad i det fina vädert sen ska jag plocka ögonbrynenm raka mig, skrubba mig och bara ta en härlig dusch !

Nu börjar jag fundera på vad jag ska göra med mitt hår så jag ska väll snart klippa mig,

pusspuss :)

tung i huet !

Jag är så fruktansvärt tung i huvudet idag, förstår inte varför men det känns som det väger flera ton !

Sen är jag ju lagom nervös inför imorgon också och jag har inte ens packat ! Måste göra det ikväll, men nu ska jag hem till farmor och farfar för farfar fyller år. Sen blir det att packa och lägga sig tidigt, måste upp runt fyra tiden imorgon.

Jag köpte ett par leggins idag som är fodrade med flece men där är en tjock söm som går typ runt låren så jag får se om dem går att använda.

får dra nu, ha det bra
pusspuss

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0