jul jul jul

Haha ibland hinner man inte med allting man tänkt sig.

Jag körde mamma in till Burlöw så gick vi runt där ett tag, hon hittade en tröja och jag ett par jeans(applåder kan inte komma ihåg sist jag hade jeans som inte var baggy och som var mina egna). Sen körde jag oss hem igen.

Jag han inte träffa någon heller för sen bar det iväg till träning och teater. Vi har börjat träna inför skyllt söndagen nu det kommer nog kunna bli riktigt bra. Nu pallar jag inte plugga eller jag vill inte så jag tänker kolla runt lite och sen sova.

pusspuss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0